Мъж направи списък с извиненията на жените да не правят секс

Мъж, който искал да прави често секс със съпругата си, но получавал повече оправдания, отколкото ласки, решил да направи списък с извиненията й.

Обратно в новината

Коментари - Мъж направи списък с извиненията на жените да не правят секс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мъже,щом жените почнат да се извиняват значи си имат любовник.затова късаите им квитанцията на време.ходят командировки да спят с дриги.както се казва една пронститутка излиза по евтино на един мъж.........!

Каква е тая статия въобще ?!?!?!?!?!?!

Браво mimi ! Пожелавам ти да имаш много момчета и да ги възпиташ в твоя стил. Според мен за всичко в държавата са виновни майките! Само тези които мислят като теб ще оправят света!

Време е и някоя жена да спретне списък с всички мъжки извинения във всички сфери на живота. Списъкът ще е безкраен

Много нимфоманки имало тук бе! :-D

да ,да,това съм го чувала.когато поискаш секс с мъж по-често и той веднага се извинява с това че си нимфоманка.не сме скъпи нимфоманки ,а вие мъжете не можете да правите секс нормално 2 пъти в седмицата поне и се извинявате с нас жените.тези не ни минават

не знам дали ,сме нимфоманки,ама Вие мъжете си забравяте задълженията в леглото си.Мачът,риба,приятели,манджа и после все сте уморени.Хайде бре "БРЕЙ"

Забележи думата, която използваш - "задължения". Никога с никого няма да правя секс, защото съм длъжен. Ако не ме привлича и не ми е приятно, майната им на всички задължения. За тези които ще ревнат, женен съм от 9 години и все още правим секс вкъщи, защото и двамата го искаме и ни е кеф.

Съдба...на мъже ,които мога и искат им се падат такива жени ,които все си намират оправдания и обратно,КЪДЕ ГИ ТЕЗИ МЪЖЕ ,БЕ ЩО ВСЕ СТЕ ЗАЕТИ?ДА ПОПАДНЕТЕ НА НЯКОЯ НЕ НАСИТНА КАТО МЕНЕ ХА ХА ХА ШЪ ВЪ ПИТАМ ПОСЛЕ КАК СТЕ? :)))

списък с извиненията на "жениТЕ"! Е, не! Оправете си заглавието! списъкът си лично негов, заслужен от самия него... ЖениТе, си имат други списъци и критерии! Това, че мъжеТЕ, днес са комплексари и не знаят да си искат е друга тема!

Не знаят КАК да си искат. А как трябва според теб да си искат,Иванова? Опиши поне един начин или напиши списък с изискванията , защото в този случай причините могат да бъдат три- 1. Не знае как да си поиска 2.Знае как да си поиска, но жената не е доволна от представянето и 3. Жената вече иска друг. Тази командировка на жената е много съмнителна...:)

за такива мъже - такива жени!готините мъже не получават откази-но за жалост не всички са такива.повечето са мърморковци ,които си искат порцията секс сякаш е десерт.а какво дават насреща!този си го заслужава!!

Luna0102

Точно!

Ще се съглася с допълнението, че при готините мъже (като под готини не се разбира само добре изглеждащи) има и друго - ако прекалиш с увъртането, навън чакат други. Забавното тук е, че важи и за семейни и такива в постоянна връзка. Валидно е и за двете страни - като знаеш, че не си незаменим и отсреща не са ти длъжни за нищо, си налягаш парцалите и се държиш нормално.

тук повечето коментари са от жени, които явно са незадоволени, аз съм над 40-те и всеки ден ми се иска, но както се досещате жена ми вади списъка и запачва с извиненията, и съм принуден да си търся любовта извън релсите на т.нар. брак, така че дами всичко е физиология, имам познат на 70, които не се спира, а това, че младите голям процент са импотентни е факт, но старото поколение държим фронта, и ако някоя дама желае да се запознаем няма проблем.

толкова държиш на жена си

Жена ти чувства , е нежелана това е , ама ема ли ще вденеш

за да ти забия ЛИЧНО един шамар като си поискаш! егати мъжа , егати чудото ще да си , да не повярва човек, че на една си и писнал до безобразие с импотентния си мозък .

Независимо от възрастта ти все още бъркаш любов и секс.

Любов без секс?! Нема такова животно!

Де го тоя мъж....повечето мъже се сещат по 1 път на 20 дена.или аз срещам такива или мъжете стават все по-импотентни.кажете моля опита си

Трябва да се пази енергията. Знаеш ли колко ценни вещества губи един мъж с една еякулация и колко време е нужно да си ги набави отново? Ако си преминал 20-те половите разточителства не водят до нищо добро. След 30 вече не ти е нито толкова интересно, нито такъв приоритет, подвизи най-много да ти се доправят временно с някоя нова тръпка и така ...

Мда, и моят мъж така се оправдава, все нещо енергията не му е наред...

azko, винаги такива тъпи изказвания от медицински характер правиш, че избиваш рибата. Сигурно си санитарче в треторазрядна болница.

за съжаление това си е лошата истина, Супер импотенти или издържат по 1 минута и хайде готов съм..Аз ще спя....

Мимее, миме ... къде че те крием по празниците. Нали го знаеш оня стар виц дето лорда се разхождал с жена си из фермата и миледи посочила бика дето тъкмо обсеменявал "Хмм, виждате ли сър ..." а он и рекъл "да миледи, ама не с една и съща крава ..." Казано по по засукан начин: Резкия спад на желанието на мъжете към дългогодишен партньор (особено след появата на деца) е генетично обусловен процес свързан с различните устойиви размножителни стратегии на различните полове. Има една книжка "The selfish gene" ... много ти я препоръчвам.

Е, била е тактична и е търсела оправдание, поемайки вината. А ако директно му е била казала "Ами хубаво де, няма ли да минеш през банята преди това, защото ми миришеш на пот (примерно)?" щеше е разгонена снобка, нали?

Luna0102

Време е и жената да направи списък защо не и се иска да прави секс. Главна причина- цял ден по-лошата половинка и е късал нервите, а после секс искал.

За "Пияна съм" не съм сагласен. Това си е чиста покана за секс. Тогава стават най-яките мушкания.

Всяка жена използва тези "извинения", с които проверяват доколко на мъжете им се иска. Така че, които има желание, намира начин, който няма желание, намира оправдание :)

Само на жена може да и хрумне да "проверява". Или ти се е*е или не ти се. Защо все трябва да се търсят усложнения?

А защо не го е комуникирал на живо, а пращал мейли, докато тя е в командировка!? Мисли, че така ще подобри нещата ли като й натрие носа!?? Глупак!