Андреа Бочели ще пее с над 130 български артисти

Оркестърът и Хорът на "Класик ФМ радио" ще партнират на италианския тенор Андреа Бочели на предстоящия му концерт в София.

Обратно в новината

Коментари - Андреа Бочели ще пее с над 130 български артисти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър мениджър и ето ти ЗВЕЗДА!!!!

...Андреа Бочели проби със стила "кросроуд", който през 90-те наложи смесване на поп и класика.Само обаче като се сетя за великия квартет - Лучано Павароти, Пласидо Доминго, Хосе Карерас и Зубин Мета.....и си мисля че Бочели би могъл и днес да е в "класа" на който и да е от тях.Много е далеч от високото оперно изкуство. Успя обаче да уцели формулата на масовия вкус - оперното пеене да се "захароса", да има повече ударни и електроника....не мога да отрека, че е прекрасен и лесно смилаем фон за чаша изискано бяло вино край морския бряг на някоя Ревиера.Просто е излишно да бъде преекспониран.Великият, Вечният, Безсмъртният Павароти пееше с такава емоция, че караше човек да се просълзи...от тъга или от щастие!... жалко че не успях да го слушам на живо.

РЕвиерата се пише с И!

добре. но с дребни заяждания спор не се води. грешката не променя смисълът на това, които искам да кажа.

Павароти имаше огормен глас, но в техническо отношение ... Дори в момента има тенори, млади хора, които в никакъв случай не му отстъпват и дори го надминават като техника - Роландо Виясон, Хуан Диего Флорес и т.н. и т.н.

изкуството минава през лична интерпретация. това е ваше мнение.аз не съм съгласен.

В музиката не съществува стил кросроуд. Кросроуд в превод означава кръстопът и има съвсем друго значение. Съчетанието на елементи от различни стилове се нарича кросоувър-crossover- т.е. преминаване от един стил в друг . Такива съчетания са се правели много преди 90-те години чрез така наречените кавър версии на песните-т.е. запазват се основните елементи и текста на песента.

взимам си бележка, грешката е моя.така е!

Имах щастието да гледам преди няколко години. Беше маги4но. Пожелавам на зрителите му в нашата страна също такива вълшебни моменти.

Посредствен тенор ,няма нищо общо с големите белкантисти ,като койтои да било :)! Комерсялен продукт и толкоз ! Ще ми пее бесаме мучо,смех !

Злобата е една от неизличимите болести......

...човекът разбира от музика....и да каже истината не е злоба.

TIREX

не ми харесва.

много обичам да го слушам и съжалявам че не мога да дойда да го видя и искам да питам защо такива изпълнители правят концерти само в столицата не може ли да дойдат и в пловдив

е така е супер яко.старя варянт с динозавара лили иванова (визирам ваншня и вид , не уменята и) не ми харесваше-никак даже