Д-р Емил Илиев: Музиката е полезна за обществото

Всички, които обичат музиката и се радват на нея, стават по-добри хора и са по-полезни за обществото си.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Емил Илиев: Музиката е полезна за обществото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има музика и музика. Не мисля, че разните зомбиращи ритми с подскачещи и друсащи се човекоподобни са особено "здравословни". А за разните фолк изцепки с пошли текстове и еднакви мелодии, допринасящи за речниковия фонд от 200-300 думи на тийнейджърите случая е друг.

Дофтуре, чалгата музика ли е?

прав е доктора за политиците ни! само в бг-то сулио и пулио политик не за качества на стоиностен човек а много мани или "наш" човек! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

доктора открлл топлата вода...а дирааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Музиката е голяма работа, особено произведенията на големите майстори - Бах, Бетовен, Моцарт и Чайковски. Доктора е прав за изкуството, с едно допълнение - трябва да се прави разлика между изкуството музика и работата музика. И там си правят мизерии и завиждат, особено на по-талантливите.

"Всички, които обичат музиката и се радват на нея, стават по-добри хора и са по-полезни за обществото си." Колко акъл трябва да нямаш, за да изръсиш подобен бисер?!

Понечих да Ви цъкна едно минусче и се спрях. Те и чалгарите обичат музиката или каквото там при тях минава за музика, обаче като гледам каква "полза" са донесли за обществото - само простащина, консуматорско отношение, агресия и неграмотност!

Да! Има три вида музика- за краката, за душата , за главата и чалга.

"Меломане" много си зле, бате. С най-добри чувства.