Дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур влезе в клиника

20-годишната дъщеря на актьорите Брус Уилис и Деми Мур – Талула, влезе в клиника, за да лекува алкохолната и наркотичната си зависимост.

Обратно в новината

Коментари - Дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур влезе в клиника | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е покварена-ДА,но защо.Жената е храм ,утробата и е свещена-в нея се заражда живота.За това олтара има завеса-химен.Коя е майката-Хубава Деми ,да ,но жена с аморално поведение,минала през много легла,за да стигне върха,храма отдавна е бил мръсен,може да има и аборти,убийство,после се взимат с Брус.Демито е пила и се е друсала по време на бременността,може и Брус.Детето е сложено на мръсно в кръвта,която го е хранила имало е дрога-пак мръсно.После го ражда,дава му ужастно име-как влияе името върху съдбата на човека,има доста материал.После няма кърмене,гушкане,любов има бавачки.Те сменят памперс ,но не обичат.После развод,всеки от родителите се доказва ,колко е велик-нови половинки-децата вместо любов получават пари.И така идва ,да си хай-чувстваш се добре,защото ,реално теб никой не те обича.Просто ти дават пари,да не им се пречкаш.Дано момичето се оправи и да намери пътя си в живота.

и да е най най красивата при положение че е алкохоличка и се друса ще е пълен боклук без значение богата , бедна известна , суетна и т.н

ME

Горкото патенце:( Какъв тъжен поглед...

Що ги обиждате на грозни дъщерите на брус - те са си типичните средни американки - и са грозни защото храната им е скапана

Как на 20 години? Аз като я гледам ми изглежда поне на 30

Kак няма да се пропие, след като са я кръстили с такова идиотско име.

Ха, ха , ха, разсмиваш ме рано рано....Щото и аз си го помислих същото....егати името.... Но за уважаемата четяща аудитория /надявам се по-малката/, ще е интересно да попълни познанията си за думата "ТАЛУЛА" ..... хубав ден..)

Как няма да се пропият и наркоманизират като явно от малки са разглезени с пари, но не и с родителски грижи. Това, че Деми Мур се учудила за алкохолизма на дъщеря си, ме разсмя. Предполагам, че и децата им преживяват неуспешните им любовни връзки.

Какво друго мже да се очаква от скапани милионери, дето дават пари на децата си , вместо внимание и обич.

Има нужда тя... от сопа по гърба!

ujasno sa grozni, a jiveiat v centara na suetata, kudeto vunshnia vid e vsichko. kakvo drugo im ostava osven da se propiat. parite ne te praviat po-shtastliv, kogato niamash niakakuv vunshen vid, a i sam ne se haresvash. na takiva nikoi ne moje da im pomigne.

Не разбирам какво си написал/а!!!

Че каква друга новина може да се очаква за дете на известни родители - защо ли не съм изненандана, но и като че ли нямам съчувствие към лигавите, задоволени отрочета, които вместо да направят нещо със живота си и да са признателни на родителите си се крият зад жалки извинения и си провалят живота. Мисля, че най-доброто лечение за подобни издънки е да им спрат паричната подкрепа, не казвам да им отнемат моралната такава.

Подкрепям! Скоро бях чел някъде, че Стинг имал намерение да остави децата си без наследство, за да се учат и да не са глезльовци

Хубавица е,само където на снимката прилича на Вампир.иначе си е красива мадамата.

Всички пишете, че била много грозна. Това явно се дължи на факта, че не сте виждали Румър Уилис, сестра и. А тази е най-"красивата" от трите, ако изобщо можем да използваме тук думата красива. Или може би по-правилно е да се каже: Тази е най-малко грозната :)))

"Анонимните алкохолици", след като сестра й Скаут я е хванала да взима кокаин.. Супер или аматйорите дира пак фантазират или просто немогат да го поднесат по правилен начин...

Как пък ни една не прилича външно на Деми.... :/

как да пилича? с това брадище и долан челюст на кого приличат? а какви крака- диреци! какви пръсти.. че и ги показват!

За съжаление много от звездите се превръщат в жертви на шоу бизнеса. Човек като гони безсмислен цели често става така. Духовна криза и безпътица. Много от тях залитат в крайности, защото са загубили способността си да се радват на истинските неща. Презадоволени и с претръпнали сетива. Отегчени от лъскав живот и фалш.

Типичен пример за това как "природата си почива върху децата на известните"! И трите щерки са доста груби на вид, без вкус в обличането и без излъчването на майка си и баща си! Жалко, че не са си намерили собствени занятия, интереси и занимания - това е сигурен начин да пропаднат.

Тази мома ли беше, дето скоро се разходи гола по улиците.

Не е тя сестра и беше - по едрия кокал!!

Много жалко!Ето какво правят многото пари!

Всички кривогледи. А това се оправя с малка операция. Не е като да нямат пари. Явно нямат акъл.

Така се получава...когато се зачеват деца в Нетрезво или Надрусано състояние на родителите?!! Друг е въпросът,че и при кръвосмешение е....същият резултат?! Кусурлия деца!! Позната история още от Римската империя?! Но, Бог си знае работата....той ги подрежда ВСИЧКИ ...както трябва!!

Весели имена имат девойите- Талула Бел и Скаут Лару. И рокличките им весели - прозрачни и отдолу с черни шорти - супер дизайнерско.

Все повече се убеждавам, че славата и парите не са гаранция за щастие.. Много харесвам и Брус, и Деми, и им стискам палци детето им да се оправи! Това е най-ужасния кошмар на всеки родител!

Е, те са им закърмени с наркотици щерките още от утробата и това е известно.

А не е ли виновна отново Партията?

Не, ГЕРБ са виновни :) Знам че си го мислиш, другарю

Момичетата меко казано - непривлекателни, зле облечени със странни имена - какво остава, освен да се надрусат и да забравят "известните им родители "какви ги вършат

така мислиш защото нямаш огледало у вас

Ако некой й плесне един фотошоп и махне косата - направо си става Брус Уилис с тзитзи!

оле, какви акули са тия дъщери

Да имаш пари и възможности, а да се занимаваш с глупости и да пилееш... Е това не го разбирам! И то на 20 години- хората учат или работят на тези години, даже и съчетават и двете!

беднотията е по добрия учител на младите. стреса при богатите се лекува с алкохол и дрога. макар и качествени те са си такива. дано момичето си е взело поука и промени начина си на живот.

Да, де, ама хората - "нека работят маймуните, не се става така лесно човек ..." Сещай се!

"Деми беше шокирана от разкритията на дъщеря си..." На тази в главата са и само мъже и любовни афери. Сетила се, че има деца.

Че оня, дето ги е правил, отдавна ги е зарязал.

напротив, деми и до ден днешен го цица за пари. както ще продължи да ламти и за парите на ащън от някаква инвестиция.