Гери Турийска се омъжи за Ясен Козев

На 6-ти август на интимна плажна церемония Гери Турийска каза "Да!" на своята половинка Ясен Козев.

Обратно в новината

Коментари - Гери Турийска се омъжи за Ясен Козев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от измислени VIP-ове! Коя е пък тази Йоана или Йоко Захариев, що за глупост? Ама поне едно е вярно-"журналистите" ни са гола водица...На пръсти се броят онези които наистина знаят смисъла на тази професия.

"Релфитата са най-дразнещи в социалните мрежи" - заглавие на новина в Дир.бг... тук важи с особена сила!

Прекрасни! Тя е написала едни от най-хубавите текстове на български песни, пее в Рубикуб, нейна е инициативата Пощенска кутия за приказки! Желая им безмерно щастие!

Трябва ли да знаем кои са тия особи?

Жоре, мама, по Планета Пайнер не ги пускат, я си пусни мама Планетата да му друснем по едно, остай ги тия.

Не бе, не ти трябва! За теб по важно е да знаеш дали има някакво намаление в мола.

Стана като птицата "додо", но няма значение. Не, бе, душко, просто искам да е благосклонна и да гледа и моите деца, нищо повече. Както е щастлива, няма да й дойде много и може и да не забележи. Само това е.

То освен да говориш гладко, трябва да тече и някаква свързана мисъл....

В държава, в която ценностната система е с главата надолу, е нормално да се чудиш кои са тези и да плачеш за новини за Николета и Азис. Тя, да ви ограмотим в телеграфен стил - Гери е дългогодишна радиоводеща и е написала текстовете на едни от най-популярните поп парчета в наши дни ("Ти" на Нина Николина и т.н.), включително има издадена и стихосбирка. Ясен също пише текстове и музика, за справка "Губя контрол когато" на Миро и т.н. Председател на Музикаутор, основател на група "Булгаро". Сага сами трябва да разбирате, че няма как да ги знаете предвид на интересите ви и кръга, в който се движите.

Забравих да допълня, че те никого не са обидили или наплюли публично, не са участвали в скандали, не посещават пластични хирурзи, не ги дават по телевизия "Планета", не участват в Биг Брадър и не се снимат голи, пияни, в дизайнерски дрехи или по екзотични курорти. И могат да говорят гладко...

Има доста известни изпълнители в България, които не пеят чалга - тези двамата не са сред тях. Ма била водеща на радио- кой слуша радио в днешно време

Jeni

Аз слушам , и още много хора, но явно сме на различна честота с теб!

Е, значи тогава си слушал техни песни, защото тия двамата са написали почти всички БГ хитове, които не са чалга.

Абсолютно точно написано, не виждам защо се плюят хора, които не са ниво Николета и Златка.Но в предвид коментарите и минусите, нацъкани под Вашия, явно рубриката "Лайф" на ДИР се чете и кометира 90% от феновете на чалга-културата ни и още 9% от тези, които си мислят, че щом те не са ги чували, явно не заслужават обществено внимание.

Неграмотни идиоти от Дир.бг, не съм писъл цинизми , а казах истината, която на вас не ви изнася. А тя е: ВИЕ ЛЪЖЕТЕ , ЧЕ Е ИМАЛО СВАДБА , ТЯ ПРЕДСТОИ !!!!

е определено заразна - сваДба не идва от браДва, друже :) Хайде обратно в училище да научиш българския :))

lu4ka

Пропусна : писЪл

Като ти гледам коментара, мисля , че си на повече от половин кутия трева, т.е. канабис ..... Повече нямам какво да ти кажа, драги ТЪП ТРОЛ от Дир,бг !

Сигурно си мисли че сватба идва от СВАДа!

Тия не ги знам. Дайте нещо за НиЛо :))))

е на това му се казва новина хахахахаха,що не вземете да отразите някоя циганска сватба бе ДИРа,със сигурност ще е по интересна новина

КАКВА ЛОША НОВИНА!ВЕЧЕ СЪМ ОТЧАЯН!

КОЙ го т.ури на Турийска? КОЙ?

Никога не съм чувал за Гери Турийска и за Ясен Козев!!! Нови БГ звезди ли са???

Ясен не го знам, но Гери е певицата на Рубикуб :)

В статията пише, че е работи в БГ Радио?! Ужас, докъде го докараха, да пишат за някакви незнайни..

А с Рубикуб какво става? Нова песен скоро ще има ли?

"За мен роден си" ми е любима. Jazzy :)

Все едно Петър Петров се оженил за Иванка Иванова ...:)

Абе бройлери жалки, ако тези двама страхотни хора не са звезди, кой според вас е звезда в тази държава! Не питайте кои са тези, а се попитайте "защо не познавам тези умни, млади, талантливи хора"!!! Това е приятелският ми съвет! И когато утре отново ни залеят новините за дъщерята на стоичков, новото гадже на момичето от прогнозата за времето, новите джуки на онази от Биг БРадър и т.н. отново ще си говорим за звезди!

"Нерде Ямбол, нерде Станбул"

Коя е?!

Abe chovek, ti na Mars li jiveesh?

Тия, ако са звезди, тогава Брад и Анджелина са галактики.

Пропуснал си да споменеш и галактиката Азис

Азис е черна дупка.

Коя и кой,че нищо не ми говорят тия имена или вече за сульо и пульо,може да се пише.

Боже, колко мъка има по този свят, боже!

Да са живи и здрави тогава, но за първи път ги чувам. Кои са те? И все пак реших да коментирам, защото изглеждат далеч по-симпатични и естествени от Ку*волета и Божинов, Бориса Тютюн-не знам си каква, Мика, Пика, и останалите измислени и безполезни Вип-ове и Вип-ески...

Вода

Баба ми на 86 години си намери мъж на 26 години.

Звучи ми като: Буко Баламата се ожени за Сбрина Биволето

наистина приличат на кози

Аз съм редовен в светските рубрики на сайта, ама тези признавам си - не ги знам. Те са ВИП на едно по-друго ниво.

dir.bg-Какви звезди, какъв "Лайф"?Що за битовизми на някакви хорица?То само като им видиш "талантливите" физиономии и да ти се дореве!

Това, че очевидно са неизвестни е едната страна на въпроса. Другата и то по-важна е ,че такива "примери" разпространяват силно грешен модел на поведение. Свободата, слободията и свободомислието е едно, а спазването на традициите и уважението към същите и към другите хора около тях - съвсем друго.

Не разбрах какво искаш да кажеш, но съм съгласен с теб! Амин!

Кои са тези двамата и защо е нужно да ме занимавате с тях?

Поздравления за дир-а, че се сеща от време на време не само за медийните, а и за истинските ВИП-ове. А на масата от дебили по-долу ще кажа: това, че не сте чували за една от най-стойностните авторки на текстове и един от най-добрите композитори в съвременната поп-музика си е ИЗЦЯЛО ваш проблем. За вас - нонстоп Мика Стоичкова, Николета, Криско, Валери Божинов и Алисия. Един безплатен съвет: колкото по-малко някой е по страниците на жълти списания, телевизии и сайтове, толкова по-голям вип е. Да го знаете, да не се излагате. Но това вие няма да го разберете, така че - аре чао. Боклуци.

За жалост вече не пишат за Алисия. :( От почти половин година не са писали нищичко за Алисия, така че недейте да се жалвате и да си измисляте...

И на мен ми липсва Алисия :*

Съгласен, с некой съображения в използването Ви на "Стойностен".

Не са ми познати тия младежи, но младоженецът е по къси гащи на сватбата. Роклята на булката също не е особено претенциозна. Нямам какво да добавя повече.

И аз се омъжих '76-та, да ви пратя ли снимка?

Честито и все пак кои са тия на снимката?

Явно дирниците наистина няма какво да пишат, та ни занимават с всякакви "ВИП"-ове, дето никой не ги е чул....

Честито и само хубавини да им се случват!

Сериозно, кои са тези? Стига бе, дори и Райна Деницова е по-ВИП от тези двамцата и я знаят повече хора!

Коя ?

Небезизвестната светска журналистка и скандална лайфстайл редакторка Райна Деницова, завеждаща "Лайф" рубриката в дир.бг(авторка и на тази статия) и списваща статии за няколко лайфстайл списания(Hello), освен това е и ПР-ката на някои БГ ВИП-ове като Юлия Юревич, Андреа и др.

Ей комплексари недомаслени! Чуждото щастие не значи нещастие за вас или пък да ви кара да се чувствате длъжни да злорадствате. Боко ше ви оправи :)

Тая пък не разбрала на коя дата и е сватбата ............ Той дали е разбрал че се е оженил ? Като изтрезнеят ще разберем .

верно, кои са тези ?

Да са живи и здрави и много щастливи! Но са ми напълно непознати като имена, а си мислех, че съм на "ти" с българския хайлайф и горе-долу ги знам всички родни ВИП-ове. С какво точно са известни? Аааа, сетих се, това е платена публикация...

Тия не са ВИП-ове, а музиканти. И аз не ги знаех, но пък музиката ми хареса.

съпричастен към всенародното ликуване по случая.

явно коректора е смутен от размера на дядовото достойнство

Kои са тия бееее

Не са от твоето стадо, мууууууууууууу

Пък у наше село Минка говедарката са ужени завчера за Кръстю овчаря. За тях що не пише нищо бе?

Тоа па! Минка и Кръстю са ожениа миналата седмица и имаше подробен обзор на страницата на селото у фейса. И за твоя информация - кмета пуснал нова програма за облагородяване на селските райони, чака да си подадеш биографията.

...и кои са тия двамата?

ами аи хаирлия да е таз година булка до година люлка

Още тази година ще има люлка през м. септември. З който незнаят Гери беше водеща в радио, а съпруга и е нещо музикант бивш мъж на певицата Йоанна.

Тия са супер известни със своята безизвестност.

Суетата на нашите родни (мислещи се за) величия - буря в чаша с вода.