Подробности за големия ден на Джордж и Амал

Сватбата на Джордж Клуни ще бъде отразена в сп. "Вог", а младоженецът ще носи смокинг на Армани, съобщи Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Подробности за големия ден на Джордж и Амал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как съм живял до сега без Армани, ужас! /Не че съм с Гучи де/. Иде ми да се гръмна, за това че не съм като богоизбраните! Да живеят магазините second hands!

Колко излишна суета! За няколко часа ядене и пиене в затворен кръг от хора чак самолети с дизайнери, екипи с журналисти!

На церемонията ще им пее....Азис, а водещи ще са Део и Лео. Продуценти на шоуто са Иван и Андрей заедно със сем. Халваджиян. Няма нужда да говорим кой е направил сватбените тоалети...

Да са живи и здрави младоженците! и двамата са признати от света за личности, красиви са и нека наистина журналисти, фотографи и всички замесени ж тържеството медии да го отразят като сватбата на Чарлз и Даяна. Такова тържество на хора с възможности и с доказано присъствие, би могло да се превърне в триумф на ума над парите. Нека хубавите неща от живота ни накарат цялото човечество да мисли позитивно в духа на мира и разбирателството!

И къде виждаш триумф на ума над парите? След като са се спазарили даже кой ще ги отразява се виждат само пари, пари и пак пари!

защо никои не е отразил и моята сватватба,и ас бях облечен с дрехи от втора употреба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво като е на 53 ? Лошото е че изпуснах този хубав мъж.

за какво ти е муж на 5з!? освен ако мекуте пишки не ти пречат :). мен лично ме вбесяват, затова само младежи до 2ш-27 :), *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С армани без армани все тая 53?!

С армани без армани все тая

На 53 каквото и да направи си е в "друга епоха"

Jeni

Да, но когато си Джордж Клуни, ти е все тая коя е Янка и какво мисли, независимо от епохата!

Всички вече сме съгласни, че Янка е рядко тъпо парче.

А булката дали е останала честна до встъпване в брак, както повелява религията й?!

Хем четете тези статии - пък хем не ви интересуват. Защо си губите времето да ги коментирате тогава? Просто подминете статията.

явно нивото много е паднало, щом пишете такива глупости. Кой го интересува че щял да организира транспорта на Армани от Милано до Комо?

Моите дрехи са от Манията, ама моя Джордж Клуни и така си ме харесва вече 30 годинки, да ми е жив и здрав. Иначе във Венеция съм ходила два пъти, няма лошо.

И аз като теб! Да ми е жив и здрав мъжо, 25 години се водим с любов без...армани, смокинти и др.суета.

Казва се "смокинг", от там "смокинги", а не "смокинти", Мила ми "тя"

ЕЕеее, изпуснах го....

ПИПО

"Джордж Клуни, ще носи смокинг на Армани". Ебати и новината. Такива тъпотии ги интересуват само американците. На Оскарите като тръгнат да се хвалят кой с какво е облечен и ми се драйфа. На кой ли му пука, парцалките чие име носят. Това не е сватба, това си е рекламна кампания.

Само това са дочули, нищо друго се не знае... Между другото, Клуни и компания се бяха забавлявали, преди време на езерото Комо, преследвани с лодка от досадни папараци - на тяхнатата лодка имало приготвено барбекю и няколко каси с яйца... Клуни и компания употребили яйцата по предназначение за замерване на папараците, като показали завидна точност... Само така с досадните папараци....