Мика на път за Америка: Останах криворазбрана

Мика Стоичкова напусна родината си, за да се установи в Маями.

Обратно в новината

Коментари - Мика на път за Америка: Останах криворазбрана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може от всяка глупост, или незначителен факт да се правиновина! Вие, ДИР-а, промивате мозъци. Какво важно, или значимо нещо за нацията, или държавата съобщавате? Голям праз-някоя манекенка, или ТВ водеща, или плеймейтка отишла в Америка, или някъде другаде? Кое е тук ГОЛЯМОТО събитие?

Ех, няма отърваване от това чучело. Ше пише у Фейсбуко, ше си показва под път и над път фейса, па не след дълго и пак ше долети у родината да ни учи на ум и разум. Ааа, и на танци в некое риалити шоу също ше ни учи...

Спокойно Михаела, не се притеснявай, не си криворазбрана. Напротив, много добре те разбираме! Много добре разбираме какво тъпо парче си, и много съчувстваме, най-вече на горките ти родители!

Според окултизма ,децата се създават като дърпат енергията в момента на половия акт.Сексуалната енергия е най-мощната на земята-от нея се създава живота.Когато мъжа обича или му е по-приятно се ражда момиче,когато жената обича или и е по-приятно момче.Така пак има ин и ян.Затова момичетата приличат на бащите си ,а момчетата на майките си.Но при Мика Ицо е бил много млад,харесвал е жена си.Но това си е бил чист нагон.За това Мика е пълна с енергия,сила,но не е обработена.За сестра и вече са били семейство,чувствата са се обогатили,нагона е стихвал-сестрата е по-красива,по-удохотворена,по-кротка.Ицо въпреки славата и парите,не остави жена си.Защото влюбения е бил той.Две момичета.Така че мили хора ,мислете когато правите секс.Последиците от нашите действия винаги са нашата глава.

А когато се раждат близначета от различен пол как е? А при ин витро как е? При нежелана бременност? При тризнаци и т.н.? Не винаги момичетата приличат на бащите си и момичетата на майките си. Всичко е гени и хромозоми! На човек все още не му е дадено свойството да знае предварително какъв пол ще е поколението, което ще създаде. Има апаратура, която установява, но след забременяването. Даже в някои страни е забранена да се използва тази апаратура за да не се правят аборти.

Мика, моля те от сърце, остани си в Америка и повече не се весвай тук. Гризе ме, обаче, лошото предчувствие, че също като татко си, след година-две пак ще се натресе тук, по-тъпа и по-нагла от преди. А дано греша, ама надали....както е казала циганката

Тази пак се изцепи неподготвена! Как така целият български народ не те разбра? За каква интерпретация става въпрос? Съвсем ясно и точно употреби израза "мишки". Старите хора имат една много умна приказка : "като не знаеш да гълчиш,по-добре да мълчиш!"

незанам защо въобще се върна, може би си искала да видиш простотия и мизерия, а ти да си караш на тати мерцедеса и да се правиш на голяма. само, че както са казали хората, с каквито се събереш такъв ставаш. сега като отидеш там ще разбереш колко си опростяла и за българия повече няма да се сетиш. между другото защо толкова много обичаш българия, държава пълна със снобари и чалгари, може би защото и ти си такава.

Докога тази кукувица ще ни занимава със себе си? Какво си въобразява, че е? Татко с много пари, възможност да обикаля света с него и съответно да научи и някой и друг език и вече си въобразява, че е нещо повече от хора които мислят с главите си, а не с краката си.

Не знам защо трябва да занимавате интернетчиците с едно непосредствено момиче.

мацките са супер - и има на какво да са горди - баща им е един от най-великите в спорта!

... снимки от самолета ... все едно, ще речеш, че отива на извънорбитално пътуване ...

Казано е: Върбата не може да роди круши. Та и тая е същата като баща си - все обидена и все непризната. Аман от тия Стоичкови!

и куха, и куха като водоноска. забраси да го кажеш

Някои хора просто не знаят кога да спрат. Продължават да кълват и да дават храна за клюки. Отиди, работи и се радвай на американския живот. Що ти трябва да даваш обяснения и представи си, че нещо се издъни, как ще се върнеш тук след 3 месеца с провиснали джуки?

От кога другата му щерка стана Кристина от Христина??????

Това е предполагам заради Ангилера - явно така е модерно!

Мика си е много готино и свястно момиче, гледайте я в предаването Close Up по The Voice в ютюб и вижте как добре разсъждава и се държи - топло и земно момиче, без надувки. страхотна е! ;-) хохо

Никой не казва, че не е готина, ами че нищо не е постигнала и направила, че да има през ден новина за нея, която да гласи как сменила статуса си как си качила нова снимка или как е възмутена... на никой не му пука!!!!

Къде видя колко е умна?На аутокюто ли?

погледнах го предаването - маи само тя изглежда по-нормална в цялата тази боза, пошлост и простотия, но ако един човек претендира да е нормален, няма да почука на врата на онези чукчи от предаването

Моля ви не обиждайте Сантра - водещата на Close UP - много я харесвам, тя е идол на тийнейджърите в БГ.

Защо продължавате всяка седмица да пишете безсмислени "новини" за тази девойка, която по никакъв начин не е от значение нито за света, нито за страната ни? Чудя се дали тя страда толкова много от липса на внимание и ви плаща да и публикувате снимките и статусите от фейсбук или вие сте толкова некадърни, че не може да различите новина от спам? Не искам да звучи обидно, но ми омръзна през 2 дена да чета безинтересни "новини" за това момиче, което как стана известна, че така и не разбрах?

Мика - новата Златка.

Ех жалко, че Ицката не те направи след кат стана Доктор. Ся щеше да бачкаш в БАН с нобелова награда за мода, пуст късмет.

Таз мома не стигна ли в Америката вече бе? Със сал ли пътува, че я държите още в новините?

охохохохохоооооо.....дано само не се върне пак с подвита опашка и да каже и там не са я разбрали !!!!

Ако английския и е като на оня "научния" сътрудник - хонорарис пауза, ще я разберат на кукуво лято, но пък ще има весели клипчета с интересен неизвестен език!

вероятно е на ниво"хал ду ю дууууу" -хахахахахахаааа

Бай Ганка - до Маями и назад!

Останах криворазбрана! Мислите ме за глупава лигла, ама никой не разбра колко много по-глупава съм всъщност!

Колко дни ще стои тази супер важна новина? Дано сега като се разкара зъбатото куче, повече да не ни заливате със словесните й диарии.

а коя беше тази мика?

....отново останах криво...на, горката тя ,тъпа и тъпа ще си остане но парата прави борбата!

Bye bye Mika! Айде, успех там в Щатите и не се връщай - на никого няма да липсваш. Голямо самочувствие, голямо нещо, ама главата ти е празна като на баща ти, да знаеш. Само дето той е спортист и не му трябва акъл, а пък ти на какво разчиташ не знам. копие!

Мика на път за....е това е заглавието. Микооо безкрайно много уважавам баща ти, но какво щеше да постигнеш, ако не бе негова дъщеря. Летиш си към Маями...хората тук пътуват с влак до Равда. Лесно е когато човек е материално подсигурен...да се прави на велик и разбирач. Айде леко пребиваване в Маями. И не ни занимавай повече на къде летиш, хората тук имат по-важни задачи и тревоги. Например къде ще живее зимата след като къщата му е отнесена от водата на придошла река... Копие от ицо! Точната истина! парата и бащата айн..цвай.. дрън ..та в Маями .е така е !!!!

Много злобари пишат тук.Я си гледайте вас си ....долни комплексари. Успех , Мика!

няма място за коментари показа и доказа че е стерка на баста си в маями може да е само сервитиорка не и моден дизаинер или водеста в тв шоу поздрави за мика от денвер цолорадо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мика е в сащ с кои щ е се заяждат глупациите? много имтересно. беше хубава забава за празни. хора много се радвам за. мика, че е далеч. от вас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, стига сте ни занимавали с тази Мика. Тя очевдно не разбира, че това преекспониране в медиите й носи само негативи. Нека си живее живота както желае и да не ни се натрапва.

не жали мика, ако си останала недоразбрана. по-важното е да не си останала недо...въртяна!

Ицо, какво направи, вместо двама сина, да станат футболисти, да псуват и главния и страничните и зрителите, вместо това една Мъка и сестра и, а и отлетяха за Америка.

Мила ми Мика,поздрав с песента за -най-щастливия ден,когато ще си далеч от мен.Благополучно приземяване във Флорида....биич.

aaa, a beach ili .....

Смятам, че не сте прави. Мика е интелигентна, привлекателна млада дама, приета добре във ВИП-средите на България. Баща и е известен, но всичко е постигнала сама. Пристигна в България и за много кратко време бе приета като своя от висшите ни среди. Ето сега получи покана да работи за една телевизия в САЩ. Развива собствена модна линия. Умее да ползва Фейсбук. Дава интервюта. Какво искате от нея, да намери квадратурата на кръга ли?

И аз постигнах всичко сам, но никой не ме познава, нито говори някой за мене. Бащата викаш никакво значение няма в случая. Ти PR ли се явяваш на Мика. Пожелавам й много успехи, но мисля, че повечко от необходимото ни занимават с нея.

Трябва повече да четеш, така ще развиеш умението да четеш между редовете.

Много заавно мнение, което е и много показателно в същото време... Значи аз не ги знам тез девойки и ми е все таз къде са и какво правят... да са живи и здрави... Но таз простотия за Вип средите за висшето общество, че чак, като показател за умствени висини е сложено, че знаела да натисне два бутона във Фейсбука.... какво ли е тотално затъпяването сред младежите за да може да се напише едно такова мнение... не ми се мисли

Не познавам ВИП средите на каквото и да било та не знам хубаво ли или лошо да си добре приет там. Но и пожелавам още по-добре да я приемат ВИП средите в САЩ, а тя за благодарност да ги нарече мишки.

Ако позволиш, едно допълнение: талантлив фотограф е - може да прави селфита.

Така и не стана ясно, кой я излъга тая, че е красива. Рядко срещано антипатично и грозновато моме. Фактът, че с нейните възможности изглежда по този начин е още по-позорен за нея. Познавам майки с по 2 деца, които ходят всеки ден на работа и въртят домакинство, и пак изглеждат по-добре от тази повлекана, дори докато си простират прането на балкона.

Дай боже да няма никакви нови срещи с това чудо на природа. хем грозна, хем нахална! Чао,бамбина и никакво сори за тебе!

Анцуг цванциг ...дрън - много ти здраве моето момиче, такива като теб с лопата да ги ринеш по света!

Защо й обръщате внимание? Не е важна, не е интересна, не е нищо! Да си ходи и толкова.

Тази е абсолютна тъпачка, щом остави най-готиния и желан българин Иво Аръков!

Ти май не си чувала мълвата за сексуалната ориентация на тоя "мъж". Пък за това с какви жени се е влачил, можеш да съдиш що за критерии има.Направо мъжка ковра.

Дир, дръжте я тази новина 30 дни на първа страница. Продължавайте да изнасилвате интелектуално своите читатели. Ей, така, за кефа на едно безмозъчно и объркано момиче, което дори вече не е в България да ви плати за услугите!

Мика вече се н.пи.ка

Лиглата се казва Мария Илиева

Може и да е лигла, но пак е 1 милион нива над глезлата на тати. Слепи ли сте? Вижте я на снимката. Това момиче не е наред с главата, то е очевидно.

Защо ми скрихте коментара?

хмм... тази тема още съществува ? онази за детето-пианист от Русе са я изтрили. друго си е да си "известен и талантлив". мястото ти е гарантирано :-)

Новината не е изтрита. Кликни втори път на надпис ВСИЧКИ НОВИНИ. Не зная каква е причината да не излиза от първи преглед на новините.

Мико, земи са скрий