Злият началник заразява колектива с проклетията си

С лошото си поведение злият началник може да "зарази" целия колектив с проклетията си, сочат резултатите от международно изследване.

Обратно в новината

Коментари - Злият началник заразява колектива с проклетията си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рибата се вмирисва от към главата. И няма значение дали е в Китай, САЩ, Русия, Африка... Или дали е за политика, производство, духовно учение, семейство - винаги тези от долу/малките гледат и подражават на тези от горе/големите.

Я да видим днешните новини в рубриката "последно в здраве и Красота" : "Злият началник проваля диетите ни" "Чревните бактерии заразяват колектива с проклетията си" "Стегнатите плитки и опашки постигат световна слава" "Заливането с кофа ледена вода е вредно за косата"

Така е! А най-страшната порода шефове са тези, които са излезли от редиците на подчинените си. В стремежа си да покажат, че вече са по-висшестоящи, започват да се държат абсурдно и с годините се взимат толкова на сериозно, че вече не може да познаеш в тях предишния човек. Жалки са и шефовете-страхливци, които треперят сакън някой по-горен от тях да не каже, че не се справят с работата си.

Когато шефът е психопат, подчинените стават вторични психопати. Трябва малко повече интелект да се усетиш,че има нещо нередно, но хората с такъв интелект са по-малък процент за жалост. По принцип мнозинството хора лесно се подчиняват на авторитетите.

Като някой стане шеф и си повярва забравя, че другите са хора. Собствениците на фирмите са същите, забравят, че работят с хора и че те изкарват парите за тяхното благоденствие.

Ами, направете си собствени фирми и се дръжте със служителите си както трябва. Ще рече човек, че насила ви карат да им работите!

ами стои си сам вув фирматати и се клонираи да та си вуршиш всичко сам. идиот! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еми, значи нужно е физическо насилие, за да имат респект! Държиш ли се човешки, неминуемо ти се "качват на главата" ...

Еми значи, ще дойде времето когато служителите ти го на.укват, намират си по-хубава рабоота, а ти страдаш. Сигурно с жена си се държиш по същия начин и просто не знаеш какви рога разнасяш гордо изпъчен с фирмичаката си.

Или казано по нашенски, рибата се вмирисва откъм главата. Ама кой да чуе?!

Интересно, отгока американци правят подобни изследвания в Китай? Или е някаква първоаприлска статия, преведена сега?