Лили Иванова започва да учи английски

Лили Иванова ще взема уроци по английски, тъй като би желала да е по-самостоятелна по време на пътуванията си в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова започва да учи английски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кога?

Стою

Дано го научи! Иначе ко шъ праим?...

Има много време - ако се сещате какво казвам - ще го научи.

Ам на компютри дал някой шъ я научи, белким прочете коментарите тук?

И като ги прочете какво? Човек, който се влияе от чуждото мнение не постига нищо, а амбициозният се амбицира повече от негативизма на околните.

Ще прощаваш, но с втората част от съждението ти не съм съгласен!

Ох, ще трябва да кажа и на моята баба да вземе да тръгне на уроци по чужд език. Не бива така да изостава.

Много ербап невеста! Ако владее и френски, направо си я зимвам за жена!

Не мое да я зимаш, щото аз съм преди теб!

Златито пък на 30 г. почна да чете книги и да учи география:-))

Чудесно решение, показващо виталността на Лили и желанието и непрекъснато да се самоусъвършенства, което е напълно в неин стил. Много хора на годините на Лили Иванова трябва да взимат пример от нея. Разбира се тя очевидно има добри гени, но за всеки възрастен човек е важно да упражнява мозъка си (поне с четене) за профилактика на различните дементни заболявания, които уви, зачестяват с възрастта. Лили е пример за жена със силен дух и висок професионализъм. Харесват ми новите и песни и леко променения и стил на пеене - не така мощно, по-нежно и приглушено. Тя си остава грандамата на българската поп-музика.

но чужд език се учи цял живот, а не в залеза.

дали ще учи, пее, яде или се..р..е баба Лили! Подходящо място за тази новина е вестник "трета възраст", а не интернет портал, който така или иначе, нейните фенове не посещават.

сега ако пропее и на английски... като чуя българи да ми пеят на английски и ми се изповръщат червата...

АААААААА слаба работа. Мислех си,че ще има много по-зверски коментари по новината. /отпускарският месе цси казва думата/. Thanks for all for the watching. Have a nice day!!!! :)

и на теб ти трябва уроци по този език май ;)

С твоя английски можеш да заблудиш някого- не и някои. ,, Кен лий,, не е,, Without You,,:)

Браво Лили, браво Иванова! Явно вече си зарязала, уроците по Кама-сутра и имаш свободно време. Или пък се готвиш за предстоящата среща с по-младите си колеги Франк Елвис, Фреди и пр.

Адмирирам решението на Лили да изучава чужди езици. Считам, че човек никога не трябва да се оставя на хорските предразсъдици да диктуват начина му на живот. Плюс това на тази възраст, тя има спкойствието и свободното време да се отдаде на такива интелектуални занимания, които ще подържат мисълта й остра и ще я предпазят от депресивни състояния, в които изпадат доста възрастни хора, които са останали без някакво интелектуално занимание.

Нещо за редакторката Райнето няма ли да кажеш?!

браво лили тукмо ще се упражняваш с стоичков

На времето Явор Дачков описа един от кошмарите на детството си-ежедневните крясъци на Лилата по Бг радио. Напълно съгласен . Баба Хризантема отдавна трябваше да си подпърда кротко и доволно на верандата , спасявайки малкото разумни хора в БГ от присъствието си.

какво означава браво лили нека да учи , тя ще учи ама дали ще влезе нещо, доказано е че колкото по остаряваме колкото повече ни атропхира мозека.та тука не вапос на желаня или мерак .мерации много ама сила няма .но никога не е късно да станеш за резил

На теб и българският ти куца, тъй че НЕ КОМЕНТИРАЙ.

Стига, бе, 25! Моят дядо - високообразован адвокат - навремето започна да учи английски на 70 години и се оправяше, между другото, на доста прилично ниво. При това си го учеше сам. Е, все пак, той знаеше френски прекрасно, което със сигурност му е помогнало да влезне в дебрите на английския много по-лесно като се има предвид колко труден е френският. Правеше го за удоволствие и за да може да чете книги на английски. Е, четеше ги и не допускам, че се е правил, че ги разбира, защото си беше по-принцип един много любознателен и ерудиран човек и нямаше на кого какво да демонстрира. Така, че човек на каквато й възраст да е, ще бъде духовно, морално и интелектуално жив, ако непрекъснато търси стимули за ума си.

Браво, Лили-слагаш всички в малкия си джоб-бъди жива и здрава

Браво! Респект

какъв респъкт бе, да го афишираш е пална излагаця

пАлна е пАлна

Кажи баба тенк ю!

Що не поизчака някоя друга годинка барем с тоз английски, ами се е разбързала толкова!

". Пипи , написала си няколко глупави коментара като напр"Някои хора мислят, че ще са вечни " Никой не е вечен, но това значи ли , че от детските си години трябва да легне и да чака края? Нищо да не прави, защото не е вечен?

"детските години.." искаш да кажеш стари години, нали? Или намекваш, че Лили се е вдетинила?

Хубу де, нека учи, ма тва новина ли е. По ме интересува ако реши да учи да кара самосвал, така де да съм нащрек кат пресичам

Ма ти щом си тюфлек трябва от всичко да се пазиш.

Ами аз си мислех да го науча още като видях, че Англия и Шотландия ще се обединяват, ама ей на, чак сега ми остана време...

Браво, Лили!

Тъкмо навреме. Няма граници за Лилиното съвършенство.

Хую ду ю ду? Ааа ОК - енд хау мъч?

КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС

ЗАЩО ДА НЕ УЧИ? "Денят ,в който човек спре да учи,започва да умира"- Айнщайн

На колко години вече стана? На 76 или 78? Гласа й вече не е същия, пее със зор, а и досега е трябвало да научи английски поне за обикновен разговор. А сега вече дали ще запомни нещо....:-))

Тебе ко' тъ бъркъ

Да научи на стари години и испански, защото деситилетия слушаме прекрасна песен Camino на ужасен испански, по-точно на испански с удивително лош акцент.

Вече не и е по силите тази песен!

ами изпей я ти.

Нека учи. Поздравявам я, да е жива и здрава. Във форума всички които плюят и се подиграват са на половина и повече от нейната възраст. Ако доживеят до 75 ще разберът, че духът крепи човека. Живее този, който има хъс и кураж. И малко късмет и гени разбира се.

Хората са казали: "Не се смей на болен човек, смей се на стар човек, че да го стигнеш!"

Йорданка знае 5 езика. Пиленцето има да я догонва.

Евала! Йорданка е не по-малко певица от Лили, обаче защо величаят втората толкова не мога да разбера?!

тука не ства въпрос за иванова .дали я харесвам или не ,ама се пита що сте толкова старчески апатични прости браво нека учи

Ха ха ха за кога да го учи.

казва само, че има мерак

Ами, като не го е учила по-рано, нека учи жената. Похвално е, помага срещу склерозата и на никого не пречи. А и създава работа на един учител.

Не вярвам, че на 75 ще научи езика.По-добре да дава парите си на щатен преводач, отколкото на учител, който ще се опитва да я учи.Дървото се превива, докато е младо!

и да не е казала че филология ще учи и защо пък да не учи

Много важно! Само тя ли учи? Когато не е учила на млади години, сега да учи! тя и нотите не познава, поне латинските да усвои!

Не разбирам, защо се правите на тъпунгери? Ясно е написано, че и трябва, когато ходи на екскурзии да може да се разбира с хората, с които общува, без да и е нужен преводач. Изхарахте я все едно ще завършва филология... Английски не знае - иска да го учи... Похвално! А къде и как ще го ползва си е нейна лична работа и едва ли от тук "присъстващите" ще и "дадете наклон"...

на всички със старческото мислене в тази държава ставате прекалено много а честно многа сте смешни като единственото за което мислите са годините на някой абе живейте си скотски

Ти пък какво искаш да кажеш с неграмотното си писание? Не вярвам ти да живееш добре в невежеството и тъпотията си.

Знам, че тука не е темата, но вярно ли е , че Мика Стоичкова ще ходи във ВИП брадър?

Не!Ще изпитва Лили Иванова по английски.

тя знае само испански....с лек и много приятен хасковски акцент

Не съм я харесвала кой знае колко никога, но откровено казано да си на 75 и тепърва да имаш мерак да учиш и да пътуваш, за това се иска дух. Май ще е много яко всички, когато станем на толкова, да сме така жизнерадостни. Да е жива и здрава. Сещам се как веднъж питали 103-годишната Лени Рифенщал, на какво се дължи доброто и здраве, а тя отвърнала: "На честотата, с която сменям любовниците си" (в сегашно време).

е защо да нямаш лили иванова си е желязна ще си прави каквото иска

дя-до

Те и лудите имат дух. Много силен дух. Проявата на дух с разумна цел е достойна за уважение, но проявата на дух в абсолютно безполезно начинание си е достойна единствено за съжаление.

Не мери другите с твоя аршин, дя-до. Не всички са се родили старци и пенсионери като тебе.

Ти виждал ли си луд, ама истински луд? Наскоро ми се случи да видя наживо шизофренична криза и мога да ти кажа, че бе предшествана и придружена от пълна загуба на духа.

Че кога го забрави бе? Нали го беше научила? Или немски беше научила? Така или иначе, когато беше по едно време в чужбина, когато се върна беше позабравила "бъльгарския".

Бъркаш я с друга певица...

Не, не я бърка. Същата е. Може би си бил малък и не си спомняш.

бъркаш с Камелия Тодорова, но вероятно целият ти живот и мислите ти са объркани. Вредни съществуващи на чужд гръб и незнаещи уважение вече са много. Не се притеснявай (ако това го можеш) няма да ти мине Ще си умреш такъв

разбяира се че ще учи а на тези с ходещите старчески умове много ви здраве

За домашно ще си пише завещанието на английски.

Никога не е късно да станеш за резил!

Това недоразумение съществува и прави стойки, защото има достатъчно безмозъчни да осмислят нищоправенето, което тя е практикувала през целия си живот. Да отидеш на концерт на тази е по-безмислено и безполезно от това плюеш по тавана лежейки. За прахосването на пари да не говорим. Безделието на тази струва повече от 2-3 нови детски градини. И после не се пулете и не се чудете що няма пари. Бъдете спомоществуватели на мързеливци, давайте си парите за глупости и се удряйте по тиквите що нищо няма. То има като се инвестира в нещо дето дава някакъв смислен резултат или продукт.

глупак лили иванова много трудолюбив и дисциплиниран човек а ти си не никой а нищо

Дори един метач заслужава по-голямо уважение, защото е създал за хората нещо повече от шум и претенции. Труд е това, което създава. А не това, което прави пари от въздух. Такава вещица съществува благодарение на глупаци като теб, които не са свикнали да уважават нито труда, нито парите, нито създаването на блага. Не случайно храните в България и един влак политици. Обичате да спонсорирате нищоправенето.

Лапай си мръвките, бе, глупи, и си материализирай таланта в материални неща, които вероятно ще завещаеш на отроците, че да те помнят поне те от ден до пладне. Лили - харесвана или не - я знаят всички в България, много извън България, и ще остави нещо, което няма как да бъде нито зачеркнато, нито изметено, нито изядено от някой с голям търбух. Когато нея вече я няма и когато и нас ни няма, пак ще се родят такива, които ще знаят коя е била тя и ще могат да разберат голяма ли е за тях или малка, но ще има откъде да го разберат - ще чуят песните й (нищо материално, но все пак вечно). Между другото, не съм й фен, но не мога да отрека, че е оставила нещо! И лудата Мадона и онзи страшния Менсън и Гагата - харесвани или оплювани, попадат в същата графа - оставят нещо, което на мен, теб или някой друг, може да ни се вижда л-но или пък злато, но е нещо неизтриваемо. Хайде, хОди се трУди на къра и създавай материалните блага! За духовните има кой да се грижи.

А само като си помисли човек, че в ранната си младост е говорела динозавърски .. Как бързо лети времето.

На годините по и прилича да учи латински, но може и старогъцки ...

По нейно време са се говорели и двата, хи-хи, какво да ги учи..

тъпо

Браво, Лили! Моите адмирации!Никога не е късно за учение, стига да има желание- мозъкът трябва да се тренира, за да не атрофира, както /е видно/ на някои от младежите, писали тук.