Челси Клинтън се лиши от $600 000 заради бременността

Челси Клинтън напуска NBC News, за да се посвети на съпруга си Марк и на отглеждането на първото си дете.

Обратно в новината

Коментари - Челси Клинтън се лиши от $600 000 заради бременността | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил е беден, но Хилари е еврейка и стягат Челси за президенство

Всеки обича детето си.Всеки иска най-доброто за него.Държи да порасне здраво,образовано.В младостта две са крачките който реално ти определят съзнателния живот занапред.Брака и работата.Челси се взе с богат евреин ,сега има и хубава работа и акции.Нормално е единствената дъщеря на Президент на Империята да е добре.Другото ,ако я бяха зарязали ,би било ненормално.Така както дори да дарят и за благотворителност и на други хора,тя си им остава наследник.Това са напълно нормални неща.

Евтини бабешки крадли, иначе имат по 5-10 хиляди долара имат и и носят в къщи старците им - уж от пияцията.

В името на ADI S на Будапеща. Данаил Георгиев от Доброславци, пак е за лудницата.

....отвратително семейство са Клинтънови,въпреки,че Челси не е виновна че се е родила в него! Гнуснавецът Клинтън тепърва ще изтърпява Божии наказания заради войната в Сърбия. Колко невинни хора загинаха, и журналисти, и китайци в посолството! Мръсен гадняр!

Колко е грозна горката...

Не е грозно момичето, но ето как се купува президентския пост в Хамерика. Имам чувството че до 9то коляно се уреждат с един мандат там !!!!

600 хиляди долара? Да ри е*а и скапаната система ако е вярно ...

не ми се вярва цифрата да е вярна особено за обикновен кореспондент.а от друга страна пишат че получава 50.000 като член на борда на директорите в фирмата кои според вас е по виш директор или кореспондент

Ти обърна ли внимание , че става въпрос за две различни фирми??? Едната - NBC в която е "специален кореспондент" и друга в която е член на борда!!! Съвсем нормално е да има такава разлика !!!

като бил стажантка при билл не е била толкова дебела сигурно после след като напусна от там стана свиня

Не мисля да я мисля

Сигурна съм че се е хванал с нея заради парите и връзките на родителите и.

баща и я пробута на еврейчето да и гарантира сносен живот. Инъче Клинтънови не са толкова богати.

да ти пална фенерчето,че хилари проижогда от втората наи-богата фамиля в нев йорк,получава 550 000$ за всяка реч в белият дом, участие в бордове на други компании.боклукакоито не е богат е обама, затова за последните 2 год.всеки зти ден пазвлечение,а оная кучка по ехкурзии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой е този мъж на снимката ? Да не би да е мъжът на въпросната Челси? Или неин брат, или просто дрогиран поплювко с провиснали потури?

Аз пък мислех, че тая схема Дудука я е измислил (разбирай хората които стоят зад него). Нали така плащаха на лакеите си Че ГоБара и "загрижения" за клета майка България...

Дано бебето да е момченце и да прилича на дядо си Уилям :)

Мамичка не е много красива, а родителите и са добре изглеждащи. Особено баща и!

Ужасна визия има Челси. За съжаление е взела най-грозното от родителите си.Останалото няма какво да се коментира.Връзкарството е навсякъде.

Що така нещо ми прилича на Мика мишлето.Може пък тя да я замести с тая хубава заплата.

Когато видях това нещо на снимката направо се уплаших,но веднага се успокоих след като разбрах че е женена и всички останали ще спят спокойно

значи статията донякъде е вярна,джена буш не води шоуто днес по NBC,понякога е в екипа на шоуто.предаваите информацията вярно,не пишете глупости.

Кой ли се е прецакал с това неприятно същество?

lakardt@

Значи и там е като в БГ-то - децата на управляващите и богаташите са най-умни и способни! Останалите ен стига, че са се родили бедни ами са и без късмет при намирането на доходоносна работа.

Не се кахъри. Работата е услуга за услуга. Всъщност по-глупаво то това няма накъде. Некадърността в тези среди расте с прилични темпове поради не естествената селекция. Природните принципи са по-силни от капризите на някой объркани хора.

Единственият талант,който има Челси , е че е щерка на някой си. Да виждате разлика с Л.Живкова и Владко? Е , частна била медията. Частна, ама трябва да е честна.

Честност на медиа?