3 нюанса червило, които трябва да има всяка жена

Въпреки че е забавно да използвате различни цветове, има три нюанса, които отиват на почти всички жени.

Обратно в новината

Коментари - 3 нюанса червило, които трябва да има всяка жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кремавото НЕ Е ТЕКСТУРА,А ЦВЯТ!

Разбира се, че е цвят. И матиращото червено, и блестящото розово, и бежовото,, нуд,, Тези цветове могат да имат безброй нюанси. Нищо, че всяка жена е уникална- с различен тен на кожата, очи, коса... Нищо, че всеки случай изисква съответното облекло и червилото трябва да отговаря на случая, цвета на облеклото, очите, косата, тена на кожата... важното е като отидеш в магазина и да искаш те тия три- бежово,,нуд,,, матиращото червено и блестящото розово... :)

Естествено - друго си е бежово нюд, с лек прасковен нюанс, ама на светлина да розовее, пък на лампа да оранжевее, ама на облачно да избива на нектарина, без блясък, ама вечер да седи като седефено.И да отива на втория подтон на цвета на очите, ама когато са гримирани.Та това ще искаш в магазина, какво е това само бежово.И да е трайно, ама не много.Някъде до към 5,5-6 часа.Но да не е 8 часа.

Не понасям думата,,трябва,,.

И аз не ползвам червило.Ползвам тониращ балсам за устни, блясък за устни, дълготраен гланц за устни, матов гланц за устни, лак за устни, молив за устни, стило за устни.Но никакво червило.

Добави и един цип за устни.

Много точно! Поздравления!

Ей, много ме кефи как мъжете са много по-компетентни по темата "червила и гримове" от жените.

Като се има предвид, че жените по всичко са компетенни.

знам че женската злоба към красивите и добре изглеждащи други жени е безгранична,но не мога да ви помогна по друг начин освен да ви съчувствам. А и още нещо - отслабнете.Млади жени приличат на тюфлеци

Ейй пропищя темата. Има прекрасни жени и мъже в България. Има хубави и не толкова хубави. Аз лично ежедневно виждам прекрасни хора и от двата пола, с грим или без грим. Стига си хейтвал и се правил на обиден, ако наистина си мъж, не ти отива да плачеш като баба.

О, Аполон проговори!

Воля и усилие трябват, за да се отслабне. По лесно е да си останеш дебела и злобна...

колко кг трябва да свалим? ти само кажи! :)

Като начало от 105 кила на 100 !

Ооо, и младите мъже не са много за хвалене. Шкембенца-тумбенца.

А мъжете колко нюанса трябва да имат?:)

Веднага отговарям: Кремообразна текстура и нюанс - прасковено с оттенъци пепел от рози и лек перлено-загадъчен блясък.Ако не сте разбрали, консултирайте се с Лорд Сър Евгени Минчев.

Благодаря, щото наистина като мъж ми е притеснително. То, нали сега е модерно и ние да слагаме червило и нямаме проблем с това. Проблема ни е точно в нюансите - ще кажат, че е модерно цвят "шампанско", пък то се оказва, че сме си сложили "пепел от рози"! Ми трябва да се просветим и за нюансите! Дето има една дума - няма да се излагаме пред чужденците, я!:)))

"Един тръгнал да си слага одеколон: На лицето - за всеки случай; В гащите, отпред- за всеки случай.. и отзад - е, за всеки случай".

И аз така правя! Ама не от чувство за хумор, ами тъй, за всеки случай!:)))

многото минуси които сте сложили говорят че мърлите сте мнозинство!всеки ден ви срещам

Аз мисля,че Вие им вършите услуга,когато им казвате какво харесват мъжете.На мен ми е интересно мнението Ви.

Ти почти на рев го удари вече.

Явно много са избухнали срещу Вас, но е ужасно противно жена с мазна коса и непочистени "мустаци".За мен лекият ежедневен грим е абсолютно задължителен за всяка уважаваща себе си жена.За другите "естествени" красавици не отговарям.Щом ги кефи, нека си ходят естествено.

Естествено не значи космато от главата до краката. Не бъдете крайни.

Нямам никакво червило - ужас, какво ще правя сега, не съм се облъчила достатъчно от модната мафия.

това е извинение на мързелива и мърлява жена.когато видя неподдържана жена разбирам че не я бива за нищо друго!Лек грим е задължителен - червило и спирала са закон! Абе жени научете се че косата се измива всеки ден.80% от жените които срещам са с мазни косици Естествено красиви са само картофите!

и още нещо... научете се да си махате мустаците!

Уважаеми господине, каква очаквана реакция от някой, който смята, че гримът на лицето е задължително за жената, а защо не и за мъжа. Една прекрасно чиста кожа е в пъти по-красива от който и химикал да си сложиш на лицето или някъде по тялото. След мен и без грим се обръщат и със сигурност си мия косата по-често от твоя милост.

Много ги разбираш нещата. Звучиш не като мъж, а като кифла с плънка от комплекси. Не е задължително да носиш червило, за да си поддържана жена. Аз например не нося червило. Предпочитам балсам за устни. И не виждам с какво това ме прави неподдържана :)

Гримирана жена съвсем не е равно на поддържана жена. И сред гримираните, и сред негримираните, има поддържани и неподдържани. А комбинацията гримирана и неподдържана е просто гротескна.

миi си косата всеки ден ако искаш да останеш без такава един ден. трябват ч8 часа за да вазстановиш себума на скалпа след миене

Не ползвам грим през деня, нищо, освен фактор с лек цвят и рядко безцветен блясък за устни, гримирам се само когато излизам вечер или имам повод. Това ме кара да се чуствам естествена и свежа, а не като труженичка в очакване на клиент. Друг въпрос е, че кремът ми за лице е малко повече от стойността на средната работна заплата, старая се винаги косата ми да е с прическа, както и да имам маникюр, смятам, че изисканата жена не носи грим през деня, а се стреми да е естествена. Мога да кажа само, че уверените жени не се притесняват да се разхождат с чисти лица, просто защото гледат на всичко от висотата на своя стандарт. По принцип ежедневно се гримират само жени с по - нисък стандарт на живот.

много добре казано!

По-голяма глупост не бях чела. Първо-изхвърляне, колко ти е скъп крема(смях), второ-гримирани ходели жените с нисък стандарт на живот(смях). Явно си коплексирана, снобарска грозотия, която си няма и понятие, колко струва марковия грим,мога само да те съжаля.