Криско влезе пръв в Къщата на VIP Brother

Криско влезе в Къщата на VIP Brother преди всички останали, но не за да живее вътре, а за да запише видео клип към новата версия на песента си „Идеал Петрофф”.

Обратно в новината

Коментари - Криско влезе пръв в Къщата на VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ми скрихте коментара? Защото нарекох Криско плевел, ли? А според вас какъв е? А и другите коментари като чета не са по-добри от този.

... у, звИздата, дриЗкУ!

трябва да излезе .

Боже, за този посерко, който нито може да говори, нито има визия, нито интелект... 35 коментара!!! За Annie Lenox нито един!!! Мякаааа

Криско е изключителен творец и невероятно готин мъж!!! Криско обичам те!!!

криско се римува много добре с дриско-))

Мария Илиева и Х Фактор

по-скоро за braZZers ..

Опа, съвсем я одрискахме!

Хора, напълно сте прави за всичко дотук...нямам какво да кажа

смърт за криско и наркоманското му държание

Тревоман Петроффф

Нда... Определено няма да го гледам...

Знае ли някой как е по-правилно да се каже:Криско или Дриско?

Дриско не е никакъв изпълнител, а рецитатор - много моля това да се уточнява всеки път , когато пишете нещо за това лАйно.

Колко лесно се става известен в Бълхария. Тоя не е певец, а рапър, рецитира там някакви глупости и `айде вече - талант!!! Няма такава пародия. А пък колко е прост, милия, но има самочувствие до небето. Винаги съм се чудила откъде простите и гродни хора намират такава увереност в себе си, колко ли заблуден трябва да си... Чак ми е жал за такива индивиди.

Каква ти жал!?? На него жал ли му е за нас като ни облъчва с простащините си!??

Само не мога да разбера какъв е този вип уж криско,повече ми прилича на циганин който не може да пее,винаги му пускат компютърни ефекти,иначе е кръгла нула,само не мога да разбера на кой певец е познат че го е уредил така да се излага пред хората.

Търсачът на таланти - Миро Каризмов!

Повече причини да не гледам това предаване не ми са нужни.

Криско е типичния представител на , така наречените ни Вип-ве - тъпи , прости , елементарни и нагли а пък прехваления "певец" Криско дори не може да пее . Ето това е тъжната ни действителност разни измислени селяндури да се пъчат с пари и власт .

Ами чудесно - една истинска новина... Аз ще го гледам ВИП брадър (не съм хипокрит като вас), гледах и парчето, по-скоро новата версия. Харесва ми. Има изтънчена заигравка с едно отминало време, пречупено през призмата на настоящето и то с много стойностни и речево богати рими. Вие понеже сте тъпи и не можете да схванете тъкния смисъл зад "как са мяташ и как го бараш". Ама това си е ваш проблем. Това не значи, че творенията на Криско са с ниска художествена стойност. Та вие, които нищо не сте направили с живота си само можете да плюете и да завиждате на един успял млад мъж. Те твърде много успели мъже станаха и то млади, ама си личи прогреса в страната при наличието на такива таланти. И все си мисля, че трябва повече от тях и то не само в държавническо и културно отношение, но и в спорта, бизнеса, науката. Не може вечно да разчитаме на Валери Божинов и Ники Михайлов да носят бремето на успели спортисти. Ама вие и на тях завиждате. Нямате угодия...

ни съ напъвъй, чи шъ съ нъакъш

Ама друго си е, като кажеш, че не си хипокрит, някак си вдъхва аФФторитет........Смешко-ооо, смешко...........

Ама друго си е да има човек Вашите способности за идентификация на ирония. С подобни такива - ти си отвъд всякъкъв ЪффТуритет...Същото и за клоуна над тебе - първосигнални смешници, не им стига да се замислят малко ;)

Благодаря, че ни разясни "изтънчената заигравка"! Понеже ние не сме толкова "изтънчени" ни се стори вулгарна простащина от най-долнопробна проба! Браво и на Мария Илиева! Никога не е късно да станеш за резил...ама нали "пачки...пачки," падат!

Предлагам и теб да те пратят при баш брадър да тъ изплющи. Очевидно си нужното изтрещяло ниво да си губиш времето с бози. Направо да те вкарват и теб в "играта", та простотията да е тотална!

Ти си бил невероятно умен - успял си да вържеш цели 3 изречения, включваща изключително оригиналния лаф "да тъ изплющи".

Сега така, ама с минджева като се фанат, то либоф, то чудо и ще стане дриско!

ха ха ха Дриско! преди няколко дена слушах Дриско на живо, е няма толкова фалшиво пеене. Всъщност, по-скоро приличаше на мучане. Медиите са голяма сила! Да убедят хората, че един бездарник е певец, от това по-голяма измама няма.

продуцентите осигуриха ли бял прашец за Дриско? Ако не едва ли ще изкара повече от 2-3 дена там това леке

Този плати ли си изцепките и потрошения инвентар в хотела къдедо буйства и троши?

Тоя за къде се е разбързал! А да - да ни облъчи с поредната си хитова простащина !!!

И аз Пешко по повода си го преместих от левия в десния крачол.

Как са бара и тоа кокал ли добара.Абе пред тоя Криско ,Женята Минчев ми седи като игумен на манастир.Такова падение,и непрекъснато го лансират.

Каква песен ще записва тоя нещастник?Да не би да се смята за певец?Да вземе мотиката и да копае, поне да свърши едно добро дело....

Криско и Vip Brother, по тъжно от това....