Коментари - Принц Хари попадна в тежка катастрофа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли би станало ако след Испания,която иска референдум дали да бъде република или монархия,и англичаните поискат това?На всички англичани им се одържа данък кралство и на никой не му харесва,но засега не смеят да кажат това гласно.Все едно по време на Тодор Живков да се опълчиш срещу режима.Уж е демокрация,но да внимават какво си пожелават.Какво ли ще работят принцовете и принцесите?Дали ще разнасят пици?

Как се става Принц? Принц може да стане всеки, на който баща му направи Революция или извърши преврат. При тези двама "дърводелци" техните прародители са го направили много отдавна, когато е нямало понятия като "демокрация", "човешки права" и пр.

и Франция възникват тези човешки промени -към РАВЕНСТВО ,първо чрез РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ -РАБОТА,ДАНЪЦИ,ОБРАЗОВАНИЕ,за да има РАВНИ ПРАВА,ИЗБОР ,и против робство ,експлоатация и геноцид /умират милиони заради откраднати или не-произведени ресурси за живот напр провалена картофена реколта -ИСТОРИЯ ЧЕТЕТЕ

Ако са се опасявали от терористи, след инцидента са щели да го изнесат от мястото с най-бързата възможна скорост, а не да стоят и да гледат как полицаите си вършат работата. Бързало е момчето, че е било закъсняло за купона, затова са карали с превишена скорост.

Ко има за чудене, същите са кат ескорта на Бойко пожарната..... карат все едно пътищата са строени само за тях....

едно не мога да разбера как от една страна англичаните претендират че са демократична съвременна държава а запазват кралството като институция дето ни напомня на средновековието

Стою

Консерви.

Като не е пострадал за какво ни занимавате бе, дявол го взело??? само пълните сайтовете с безсмислени новини...

Не всички улици в Лондон са тесни. lu4ka

Стою

Да забранят белите Тойоти в кралството! За нищо не стават! Само черни Ленд Крузери!

Зависи в коя част на Лондон...

са карали с бясна скорост , катастрофиралият моторист хварчал в въздух няколко метера бил докаран в болницата и изписан на следващят ден .много жестока катастрофа.няма що!!!

А къде е новината за премазаното от полицай бебе??? Нищо не откривам, нито от вчера, нито от тази сутрин???

Какво ви става бре,хора ? Що за слабоумни коментари ?!? Обикновено е доста по-забавно тук.Да не сън пропуснал някое слънчево изригване ?

"Принц Хари оцеля! Той не е пострадал в тежката катастрофа. Само е участвал..."

"Принцът е пътувал в ескорт от два черни "Рейндж Роувъра" и четири мотора" Тодор Живков пътуваше с две коли. В едната беше той, другата беше ескорт.

Абе тия да не се чифтосват помежду си че са толкова грозни?

Точно този от снимката го бяха хванали в някаква гей-оргия, така че да се надяваме да не остави поколение :))

генът им е такъв грозен.да си виждал някои хубав или крассив англиски крал

Непрежалимата чаровница Даяна остави двама сина с много добра физика и интелигентно излъчване. Само пълен комплексар може да ги нарече грозни. Относно характера и поведението на двамата принца коментарите са излишни - всеки човешки индивид има своите особености, които наричаме пороци, когато са социално опасни. Отделен въпрос е дали самата монархия е социално опасн. :)) BTW, публична тайна е, че Хари не е син на Чарлз.

Вечно ли около тези кралски особи трябва да има шум и паника? То не беше новата бременност на Кейт,стомашните драми на бабатаи прочее,сега и ескорта сензациооно е привлечен.Проблемите ще им секнат,когато осъзнаят,че не са Център на Вселената!

За голямо съжаление Уилям и Хари все повече заприличват на външен вид на Чарлз

И защо да не приличат на Принц Чарлз???

Щот са грозни приличат на селски идиоти!

Вие всички,които плюете Принц Хари и семейството му нали сте умили зорите с'красотата си'...Какво още Ви тревожи?

Само не разбрах какво и е тежко на "тежката катастрофа". На принца му няма нищо, единият катастрофирал е в стабилно състояние, а другия - изписан. Толкова ли е важна тази новина?

защото в Англия не всеки ден стават такива катастрофи . Ако за теб е нормално да се изтрепят 5 човека на седмица, там не е нормално дори да си омачкат ламарините.

Много ми хареса един коментар по-долу как ги нарича "търтеите от UK". Аз обичам да ги наричам муфтаджии.

можеш ли да караш хеликоптер и участвал ли си в спасителни операци нетъртейче?

Роско

Да. И то в снежна обстановка. Което ме кара да те запитам същото отворко?

хахаха кви операции бе това е ПР и то скапан!

баиганиовците винаги завиждат и все не са разбрали какво и защо ха ха ха

Абе, хора, на принца му нямало нищо от "тежката катастрофа, в която попадна", нали (вие го пишете) - защо тогава доказвате, че сте неумници???!!!

Принцът на Великобритания, охраняван само с 4 мотористи??? Е, Ваше Превъзходителство, елате да видите тук, в блатото на България, какво става с всяка долнопробна мутра. Охраняват я поне 10-15 горили с ниски чела и квадратни глави, в поне 5 бронирани коли. А когато влизат в заведение, то на мига се изпразва от случайните посетители. Не дай Боже, да им се изпречиш на пътя, било в автомобилен трафик или пеша. Нямаш гаранция за оцеляването си. А ти, Принце, къде си тръгнал с охрана на мотопедчета и нормална кола???

Ти пък къде си виждал такива конвои? Може би в някоя топ чалготека, като Син Сити, но никой не те е карал да ходиш там.

Абе, Охо-Бохо, я се скрий надалеч, или по-добре иди при точно тези мутри. Такива като теб погребват България.

Еййй голяма цензура! Да не каже нещо човек срещу търтеите от UK и срещу господарите на дир бе ге! Веднага триете, вашта ...

Търтеи са всички комунисти,които създадоха мутрите и унищожиха България!

Щом не е умрял не ме интересува тая новина!

естествено,че нищо му няма....калпава пара не се уби.

Махнете му снимката на тоя бе. Какво прави той, по цял ден само си гледа кефа за сметка на народа.

по цял ден,както си мислите,а ИМАТ РЕДОВНА РАБОТА ,УЧЕНИЕ ...-НАПРАВЕТЕ СИ СПРАВКА ....БРАТ МУ СИ ВЗЕ КРАТКА ОТПУСКА ДОРИ ЗА СВАТБАТА ....

Айде направи справка и колко пъти в годината си почива (и то къде) от "тежката си работа", от която между впрочем се отказа, поне засега де, нали е принц. Прави каквото си иска.

страшна новина: само дето не е принц хари, а един мотор хариет, и не било тежка катастрофа, а малко чукната ламарина. И не било ... ами ... Филмът не бил швецки, а съвецки .. и т.н.

Като ги е страх от инциденти на 11-ти да си стоят в къщи,.

А, бе принце, ти не знаеш ли поговорката, че ако се удавиш, няма да се обесиш.

Аман от тези Търтеи.

Ето защо се отделят шотландците!!! Английската наглост е огромна!

Ама те вече отделиха ли се? :))) Я кажи и числата за тотото за следващия тираж докато си там, че ми се е допътувало, пък трябва да бачкам. Благодарско, ще почерпя.

Абе quetzy, нали се сещаш че дали сега, дали след няколко години, Шотландия ще се отдели.

Що ми изтрихте коментара бе? Щото смятам, че тоз от снимката и семейството му са б.о.к.л.у.ц.и. ли? А какви са, след като са склонни да затрият други хора в стремежа си да се опазят от разни врагове, които сами са си създали? И за които врагове редовите граждани нямат никаква вина! Как така може румънския президент сам да кара личната (!!!) си кола, а този трябва да пътува с ескорт от коли, мотори, хеликоптери и кой знае още кво! Да не би N-тия по веригата от възможните наследници на трона да е нещо повече от румънеца?

Аха! Ама и ти ядеш 3 пъти на ден, а в Африка гладуват. Това честно ли е? Къде ти е съвестта? п.п. Ако не можеш да си позволиш да ядеш 3 пъти на ден, зарежи глупостите в нета и отида да работиш нещо...

Ям по три пъти на ден. Водя съвсем нормален начин на живот, какъвто водят около 70% от населението на земята, с други думи - представител съм на средната класа. Смятам, че благотворителната дейност е задължение най-вече на богатите, към които аз не принадлежа. И въпреки това давам колкото мога за хора в неравностойно положение. Този от снимката обаче, чиято месечна издръжка е колкото годишния бюджет на малка държава, би могъл да дава доста повече. А ако съкрати малко рейндж роувъри и мотори, може да дава още повече.

Африка е богата на ресурси, затова гладуват. Понеже въоръженият и агресивен бял човек иска тези ресурси и успява да си ги ползва, като си служи с всякакви средства.

ми те и местните бг величя пътуват с ескорти и трепят хора по улиците, ама на тях им се важищаваш и си ги избираш на всеки избори в булгаристан когато местня велможа бласне някого, дори няма да спре да види човека дали е жив, камо ли да гледа 'притеснено' докато го спасяват, отдавна да е изчезнал от местопрестаплението.

Искам да помоля модераторите от дирбг да изтрият този пост. Или поне го коригирайте, ако толкова ви харесва. Ме лично щеше да ме е срам да пиша каквото и да било, ако съм толкова неграмотен!

това как беше, аквапланинг е станало

Невероятни простотии!!! На човекоподобното от снимката му се полагал мощен ескорт, който да се движи с бясна скорост из Лондон, опасявайки се от евентуален терористичен акт... Тези наистина се увреждат генетично в резултат на вековните кръвосмешения :(

Току-що си погледнах поста с харесванията и нехаресванията. Минусите не са малко и бих искал някой от тези, които са ги поставили да ми напише съображенията си. Ако този някой е от категорията Празноглави Кифли, които се подмокрят само при мисълта, че става въпрос за "принц" - няма нужда да ми отговаря, там отговорът е ясен :)))

Тези англичани с трескава припряност са готови да сътворят всякакъв терористичен акт, избягвайки съприкосновение с "фаталното" число...

Какъв 11-ти какви притенения от терористи... Такива като тези по пътя са ИСТИНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ и ИЗБИВАТ ПОВЕЧЕ НАРОД от всички алкайди взети ЗАЕДНО !

Не ще да е била бясна скоростта, след като мотористът е отхвърчал на няколко метра и вечерта е изписан от болницата...

Да не излезе пак нещастния поданник с тойота виновен ... както винаги тук...

"Принцът е пътувал в ескорт от два черни "Рейндж Роувъра" и четири мотора, които според очевидци са се движили с бясна скорост по улиците на Лондон. По всяка вероятност шофьорите и охранителите са се опасявали от терористична атака, особено в контекста на вчерашния 11 септември, когато се навършиха 13 години от атентатите в Ню Йорк. " Значи така - ако принцът кара "бясно" значи се опасява от терористи, ако някой обикновен гражданин кара бясно - значи е безотговорен и потенциален убиец! Да им имам двойния стандарт на "демократичните" и "независими" западни медии!!!

много наивни хора по тази земя....кои е по важен за дурявата

Александър

Мнение е най-важен за държавата. Той е този, който ни казва истината.

И с какво точно Принц Хари е полезен на дУрЯвата ти? Предполагам толкова е полезен, колкото нашия крадлив Дедо дето открадна колкото можа гори и Интендантски имоти.

Притеснявал се той от терористи, такива като него по-скоро честват 11 септември на сатанински сбирки!

подържам

Покрай известните, що народ се изпотрепа.