Сталоун става Рамбо за последен път

„Рамбо: Последна кръв" - така ще се казва петият филм за безстрашния американски герой Рамбо.

Обратно в новината

Коментари - Сталоун става Рамбо за последен път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А знаете ли, че първата част на Рамбо е взаимствана от филма на Чарлс Бронсън - Death Hunt ?

Абе хейтъри, Сталоун на тези години е в по-добра форма отколкото вие през когато и да било в живота ви! Какво плюете наляво и надясно като жаби, вижте се себе си в какво състояние сте, вижте си дебелите кореми и гъзове, седящи пред монитора цял ден. Видяхте ли разликата? Има една камара актьори на възраст играещи в екшън филми. Рамбо ще се гледа дори и да стане на 100г. - това е един от най-великите филми в историята, всеки човек на планетата го знае. А ВАС КОЙ ВИ ЗНАЕ?!

Левчоооо, само "Апокалипсис сега" и "Взвод" са сто пъти по велики от бозата "Рамбо". За други в този жанр няма да споменавам, че не можеш да ги асимилираш.

И тези филми са си хубави по своему, киното е разнообразно и има и други също много добри филми. Така че не ми се прави на всезнаещ смартес, левчооо!

С нетърпение очаквам пакетен торент в Замунда: "Рамбо - от Първа до Последна кръв".

Ами докога ще се "рамбосва"-до дълбока старост,до поредното напикаване...Да се хавнат Холивудци,пък да направят нещо ново и с нови актьори,ама истински,не само силиконови и безмозъчни кукли,напомпани с анаболи мачовци с по 50 думи в речника.Пък и сценариите им-само върколаци,супер герои и др подобни простотии..

за последен път ще играе Рамбо. Но в бъдеще може спокойно да играе Квазимодо. От романа съм си извадил заключение, че е едър, силен и много грозен, а и гърбав. Ще му сложат една вмъзглавница и типажът е пълен.

Най-типична българска черта е завистта и злобата. Човекът и да не е първа младост, пак е повече мъжкар от много млади "тюфлеци", за която точна дума се извинявам, но е истина!

Най-типичната българска черта е атеизма, наложен като идеология през соца. За останалото не съм сигурен, но и така е достатъчно пагубно за обществото.

Мексикански наркокартел замесен в производството на хранителни добавки... :)

ЗАГЛАВИЕТО Е СГРЕШЕНО НЕ ПОСЛЕДНА КРЪВ А ПОСЛЕДЕНА МЕНСТРУАЦИЯ ПРЕДИ КРИТИЧЕСКА. ТАКА ДЕ ЩОМ ИМА ПЪРВА ВСЕ НЯКОГА ИМА И ПОСЛЕДНА.

И ТУК В ТАЗИ СЕРИЯ ЖЪЛТУРИТЕ НАЙ-НАКРАЯ ГО ХВАЩАТ И МУ БОЯДИСВАТ БОКСЕРКИТЕ С АМЕРИКАНСКОТО ЗНАМЕ В ЖЪЛТО. ЗАЩОТО,ВЕЧЕ Е СТАР И НЕ МУ ДЪРЖИ ЦЕВТА ОТЗАД.

Рамбо: Последна кръв" - трябва да го сменят май на Рамбо: Последен памперс"... че простатата го алармира вече! )))

Чуствам, че някой дом за възрастни хора ще хвръкне във въздуха.

Не бе, Силвестър Сталоун ще се сражава срещу мексикански наркокартел от компютърната зала на дом за престарели хора. Всичко ще е виртуална игра.... Накрая ще пише не THE END, а YOU WIN. ... Боже, какво ли не правят хората "за няколко милиона долара повече"!?

успокои се както си се досетил пиша на латиница......но по скоро чети какво сам написал не тарси под вола теле

Оки, съгласих се, няма да спорим! И да, така е , прав си с коментара ти за Силвестър. А и бате Слай май се оказа и по-печения от едновремешното съперничество с Арнолд!

"Последна кръв и урина"

Вместо лък ще е въоръжен с бастун а вместо граната ще има слухов апарат!

СНОЩИ ГЛЕДАХ "НЕВЪЗМОЖНО БЯГСТВО".НЕ СЪМ ТОЛКОВА ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ,НО МИ ХАРЕСАХА И СТАЛОУН И ШВАРЦЕНЕГЕР.ДОКАТО ИМА КОЙ ДА ГИ ГЛЕДА И ДА ИМ ПЛАЩА-ЩЕ ИГРАЯТ!НИКОЙ НЕ НИ КАРА НАСИЛА ДА ГИ ГЛЕДАМЕ,А ВСЪЩНОСТ ВЛИЗАЩИТЕ В САЙТА ПОВЕЧЕТО СИ ПЛЮЯТ ПО НАВИК-ЕЙ ТАКА-ПО ИНЕРЦИЯ...ОТ НЯМАНЕ КАКВО ДРУГО ДА ПРАВЯТ...

Ееее,бива ли така, другарю Сталоун! Спри се вече с този преливащ от тестостерон герой. Остави ни да те запомним с онази голямокалибрена картечница върху пикапа- оттам насетне за главния ти герой дори Мадлен Алгафари не може да измисли по-еректилен катарзис;-).

Не съм гледал холивудски продукции от няколко години може би и не съм усетил да ми липсват.

нима за последно,не вярвам ,трябва да мине през Украйна

Chefo77

Не трябва да е "Последна кръв", а "Кръв в памперса" ...

Странно, като го погледна как изглежда сега 100% съм сигурна, че не можете да му стъпите и на малкият пръст дори да сре на 1/3 от възрастта му.

слаи си е легенда а и сабира всички застаряващи актиори около него и те да изкарат некои лев.......нещо което го няма в бг...

Val, дано си писал на латиница и това да е превод на текста, че иначе както е 15-ти септември горещо ти препоръчвам да минеш за малко през класната стая!

Сталоун си е направо жива легенда - за справка последния му филм за рамбо има рейтинг 7 в IMDB - доста висок , повечето дето го плюят като станат на неговите 65 и повече години ще се наакват в гащите си, а човека е във феноменална форма в последните си филми. Повечето анаболни плондери по на 20-30 години могат само да мечтаят за неговата форма.

По-добре да е предпоследна кръв сега, защото последна може да се казва серия със сюжет с ислямските джихадисти... или там може и Брус Уилис да се пробва, с Умирай трудно...

Ъ

После да го правят на сериал...

rambo skoro 6te ima mle4ni zabi xa xa xaaaaaaa

До колкото съм чувал (защото не съм я чел) в книгата, Рамбо го убиват още в първата част.

Къде е Рамбо, къде е баба Лили Иванова...

Няма насищане, няма спирка, няма мярка ... познайте етноса на силвестър...

Да не е някой джоревец като тебе?

Чудесна новина ! Дано е за последен път : ))))

Следва: "Рамбо: Последна кръв 2", "Синът на Рамбо", "Рамбо: Предисторията"...

Забрави:Рамбо,копието на Украйна!

млад американски пенционер, дето не смее да се покаже навън без бодигардовете си, ще изтрепе цял мексикански наркокартел с лекота - стандартната холивудска бозаджийница

Сетих се и друго- може и да е последния Рамбо, ама сега да чакаме поредните "Умирай трудно", "Инди Джоунс", "Смъртоносно оръжие", "Терминатор" и др. такива, дето бяха супер готини в първия си филм, лабави във вторите, пак доста готини в третите и направо гротескни в четвъртите си издания (мнението си е мое, не ангажирам никого)... Въобще - йекшън отвсЕкъде...

sawo

Терминатор 2 е дори по-добър от първия, а третия по-добре да го нямаше :)

Сериозно ли смяташ че Индиана Джоунс 2 (а.к.а. Храма на обречените) е лабав?????

на всеки километър е доста по реалистичен и смислен филм отколкото бозите на сталоун :) дано шерно да е за последно, не че след него няма да се появят други звезди които да се снимат в подобни бози.

Веднага си спомних кадър от култовия "AIRPLANE", преведен у нас като "Има ли пилот в самолета?", когато на летището имаше постер на "РОКИ"-38, на който имаше изобразен един рахитичен и сбръчкан старец, в боксьорски гащи и с ръкавици... Струваше ми се смешно и хиперболизирано тогава, ама Слай се е засилил да го превърне в реалност... Същото и с "Рамбо" - превръщаш се в гротеска вече, пич, хайде сОпри се вече... :-)

Кви ленти, бе, хора? Лентите умряха преди десетилетие.

Глупости все още има лентови филми дори и е елитните киносалони.

а после ще стане Ламбо :)

Ами трябват си пари, дори и на Сталоун му трябват (Явно). Принципно си има време за всичко, но пък в крайна сметка никой не ни кара да го гледаме насила. Рамбо от 2008г. беше приятно готин, аз не очаквах да ми хареса толкова. Сигурно ще гледам и този под някаква форма, някак си...За доброто старо време, когато Рамбо си беше нарицателно ;)

Сталоун има 400 000 000 долара вече повече дори и от Арни и влиза в топ 10 на най-богатите актьори,така че праи не му трябват просто не иска да се пенсионира обича славата премиерите и какво да прави иначе ... прав си нико не ни кара да го гледаме аз съм фен на Арни но сталоун не отстъпва

Съвременната техника, парите и енергията кара хора като Сталоун и Шварценегер отново да се превъплащават в роли като Рамбо и Терминатор.

време е вече да му видят сметката и на тоя американски глупак!

Не е глупак той дето взима кинтите а тия дето го гледат а още повече тия дето му вярват на простотиите. Сценариите са като за петокласници - същите помии като непобедимите

Самият аз, някога върл фен на Рамбо, по времето, когато Америка ни омайваше, ще кажа ,че е прекалено!!!! НЯма как един старец да е баш Рамбо, па бил той и Сталоун! Но това е просто един персонаж никога не притежавал някаква кой знае каква стойност. Да гледахме го ! Да аз исках да съм Рамбо, но нищо повече. Обаче, какво ще кажете за старите музикални легенди, дето сега се появяват тук там по сцените? 70-80 годишни хипари, на които на времето че и до скоро им свалях шапка, ми отнеха радостта и енергията на младите ми години ?! Как да свържа едни Пърпъл от моята младост с Пърпъл дето разни старчета подскачат по сцената и се опитват да пеят с прегракнали и слаби гласчета задавени от хрипове!! Кога хората ще разберат ,че за всяко нещо си има време и е по-добре да останеш обвит в легенда за феновете си ,отколкото да се наакаш в памперса на сцената на 80 години??

Victoria

Ще кажа, че мисленето ти е на човек който се е самоотписал. Само Л.И. (някогашната прима на българската естрада) е за пенсия, но не защото е стара, а защото прави глупости на стари години. Мик Джагър, Ян Гилън и т.н. не правят глупости, а си правят кефа и кефа на феновете, доколкото могат.

Така е. Като погледна и "великите" стоунси, приличат на пържени мумии, но драпат още.

"Рамбо-Трета възраст"

Да не обиждам лилито ама могат да се земат с бате рамбо

Това е то - мина ерата на екшън-гигантите... като гледам - няма свежа кръв да идва... жалко...

8901

За кога бе джанъм?

"ще сражава срещунаркокартел"...Важното е традицията да продължи: Добрият /бял/ американец се сражава слещу лошите - араби, наркокартели, руснаци, българи...И накрая винаги побеждава! А за какво е да ходи нейде на майната си по света и да защитава този или онзи? Да си стои в Америката и да се пази от вътрешния враг..Пък ако някой ги нападне - тогава да се бият... Все се питам - ако някой събере войска и вземе та гръмне нейде на тяхната граница - 100% ще ореват орталъка.

Предпочитам това, отколкото да гледам обезглавявания от джихадисти.

Поредното зомби, дето е обсебено от гестаповските медии.