Сървайвър шокиран от появата на жена му в шоуто

Диана Агонцева, участничка в първото издание на "Сървайвър", бе голямата изненада на старта на състезанието на остров Кох Дамлей в индийския океан.

Обратно в новината

Коментари - Сървайвър шокиран от появата на жена му в шоуто | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаден номер отвсякъде. Лично аз мразя да ме преследват и дори при добри отношения бих се много замислил, ако "ме изненадат" по този начин. Аз също не бих си го разрешил. Мисля, че всеки има право да отиде някъде по негова си работа, няма нужда половинката да ходи по петите му.

"Сървайвър шокиран от появата на жена му в шоуто" Бе сещам се за едни Манчестер, ама кой е Сървайвър и жена му не знам... :(

Тези са егати Сървайвърите. От студиата за татуировки и прически по-далече не са ходили. Не знам къв е бил този кастинг, но къде, къде по-корави момчета и момичета има.

Явно този сезон ще се побутват Агонцеви, затова са и двама..Псевдо футболисти, псевдо бизнес дами, малко като при ВИП-а са ги подбрали... Защо не са поканили Николай? Страх ги е, че останалите няма да имат шанс реално..

Николай няма шанс да спечели. При първа възможност да го изгонят, съотборниците му ще го направят. Няма да го оставят до индивидуалните изпитания. Плюс това е доста асоциален и трудно ще направи съюз с някой. А в Сървайвър това си е важно. Те добре, че предния път като игра, нагласиха и точка от вот на публиката, за по интересно, иначе ако си беше по старите правила, нямаше да спечели, понагласиха го тогава Николай да угодят на публиката. Чисто физически той си беше най подготвения за оцеляване. Много често това далеч не е достатъчно да спечелиш този формат. Все пак и на мен ми се искаше и той да участва, нищо че по скоро ще отпадне в началото, щеше да е интересно особенно с Янитка.

Със сигурност ще ги потбутват. Агонцев не ми се видя много щастлив от факта, че е отново в Сървайвър. Вижда ми се мъжко момче и ако е така такива работи няма как да харесат. Поне ще има кой да му пере чорапите.

Няма как да го поканят Николай, защото е спечелил веднъж. Канят се стари участници били на крачка от победата, както казаха, търсещи реванш. Но ми се стори, че Агонцев изобщо не беше изненадан. То тяхното семейство обиколи света на чужда сметка.

Сървайвър - Мизия, Сървайвър - Бисер, Сървайвър - Бяла Слатина ... Е, няма плюещи кобри ...

като, че ли не знае, къде е жена му. Евтини номера! Пък и значението на "шок" е съвсем друго.

нито едното "шоу", нито другото ще гледам. Има далеч по-интересни и стойности предавания.Повдига ми се от т. н. "формати", които са жалки копия на оригиналите, за участниците в тях - да не говорим. Уважавах Й. Христова - и тя влезе да се излага в простотията Биг брадър. И се излъчва във време, в което децата да гледат глупостите им. После, защо поколението ни било без ценности - ами такова си го правим.

Предпочетох да гледам този формат пред скапания "Брадър" по "Нова", но не ми хареса престараването на сценаристите на всяка цена да правят от мухата слон. Яденето без сол не е вкусно,но при пресоляване също не може да се консумира. Колкото до савотопредаване - би трябваро да се нарича не "Оцеляване",а "Пре.би другарчето",понеже оцеляват не най-подготвените психически и физически,а тези,които правят най-к.венските номера и комбинации.Е,от време на време се намира по някой като Николай Маринов,който им обърква сценариите,но наистина е тъжно да гледаш как наистина стойностни и качествени хора отпадат заради тарикатлъците и калташките комбинации на дребни душици. Ако целта е да се покаже колко големи подлеци могат да бъдат участниците - О.К.,но едва ли биха оцелели такива хора в реална критична ситуация.Жалкото е,че след предишното си участие по-голямата част от старите участници също ще играят вече калташки,без "фейрплей" и човещина. Ще видим докъде може да стигне моралното падение на някои хора...

Всяко шоу си има зрители. Аз предпочитам Сървайвър, за нищо на света не бих пропуснала началото му. Да гледам тъпите муцуни на Бай Брадър? Никога. Още повече ВИП?! Брадър. Че къде им са ВИП персоните, позастарели пеещи скумрии, просълзяващи се откачалки, забравени лица от старите ленти? И Евгей Минд*ев...

Не беше изпипан както трябва стартовия епизод. При условие, че е в директна конкуренция с друго шоу. Излишно протяжно с тези визитки. Все пак не като фен на Сървайвър, няма намерение да превключван на безмислици като Брадъра, ще си го гледам това. Надявам се по нататък нещата да си дойдат на място и да гледаме сбити епизоди с повече предизвикателства и представящи същественното от отношенията и стратегиите на участниците. Иначе най ми допада малкото Силве, чаровна, силна физически и психически, само дете предния път стратегията и куцаше. Дано тази година тя победи.

Абе какво е туй предаване, какви са тия простотии...Ние реалити ли гледаме или сапунки. Искам пак Джина Стоева да участва и Здравко Вратаря...

няма да го гледам. не искам да гледам стари физиономии. защо не пуснаха съвсем нови лица във формата. този сървайвър е стара манджа замразена и претоплена. не, мерси!

В американския Сървайвър пред два три сезона има Всички звезди от стари сезони или фенове срещу зведзи. И е много интересно. Това че има предишни участници изобщо не означава че е стара манджа претоплена. Сега нещата стоят съвсем по друг начин и за старите муцуни.

Пред да се чете през.

зрит. аудитория снощи е била 3 към 1 в полза на вип- брадър. а при възрас 18-30год. даже 3,5 към 1. така поне обявиха фирмите следящи гледаемостта тази сутрин.

зрит. аудитория между 18-30год. освен фейсбук и селфи друго не знаят. Сървайвър им звучи, като сайдер...

Заглавието на Български ли е?

Ами, съдържа думите "поява" и "жена", на кирилица е написано, може и на български език да е... Аз се питам не как, а защо е написано - трябва да е маркирано като реклама, защото точно на това прилича.

Неприятно ми е да кажа, но наистина Брадъра беше по-добър (със всички въпросително за него) в сравнение с този сървайвър. Сървайвара като начало беше скучно преставян, нищо интересно. напомни ми за забравеното бързи смели сръчни. Само дето не бяха разделени на "черешка" и отбор "ягодка". Скучно...

Явно е много яко шоуто- няма коментари всичко е при Випа

На мен ми харесва! Миналата година следях всеки епизод на Вип-а ... ама като ги гледам тоя сезон, нещо май ще пропусна.

какво ти харесва в това предаване? Да гледаш режисирани поведения, да надничаш под чаршафите, да ги гледаш, как се правят на маймуни, т. е "вип" персони, каквито неса и никога няма да бъдат. Измисленият лорд-ватман,облечен като плашило, Камелия Тодорова, Воче - все стари, овехтели и никога не били "звезди", или онзи Иво на Мика - едно неориентирно човече, което не знае как да си изкарва хляба. На Йорданка Христова й се чудя - имах по-високо мнение за нея.Та сподели, ако искаш, може и аз да греша или просто ценностната ни система е различна. Аз не се вълнувам от този тотален кич и простотия. Всичко в България е залято не от пороите, а от културата, която възритават "випбрадърите". Така истината за живота остава на втори план. Ани, дали ти и другите, снощи сте имали на масата си подобно меню за "леко хапване"?