Брад Пит разкри как се чувства като женен мъж

След почти 9-годишна връзка и 6 деца Брад Пит и Анджелина Джоли най-накрая сключиха брак. Актьорът разкри как се е променил животът му след сватбата.

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит разкри как се чувства като женен мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още едно доказателство на максимата,че и добре д живееш рано или късно се жениш!

Те всички така се пенят как не им се искало да са млади. Те и да искат няма как да стане. Приказват си за пред хората.

Не знам остарях ли много,видях ли много за да стигна до извода,че един подпис не означава нищо...Aко си добре с някой,просто бъди с него и се обичайте за колкото е писано и това е...

"един подпис не означава нищо"... Един подпис означава например получаване на наследство. Живееш с някоя в твой апартамент, умираш при инцидент - вариантите са 2: 1) С подпис - тя и децата ви наследяват апартамента; 2) Без подпис - децава ви наследяват заедно с братя/сестри (не съм специалист кои), но със сигурност без "жена" ти. Може да кажеш, че е достатъчно децата да наследят, но има всякакви ситуации. Давам конкретен пример за разликата Със и Без - за които си мислят, че е само символика.

Едно право го имате...Живеем в материален свят все пак,да не се сме толкоз романтични,че не ни прави добре...Ще си умра глупава идеалистка в крайна сметка...

Нищо не означава - факт! Освен, че регламентира законово имуществените взаимоотношения. Именно затова не пречи да се сложи един подпис, освен ако нямаш някакви притеснения от чисто имуществен характер ...

след като е в секта младежът, вероятно е под влияние на мантри и опиуми и това обяснява защо толкова спокойно гледа на факта, че си е взел кльощав крокозъбел като анжелина.

Ох, как съм сигурна, че би дала всичко да приличаш поне малко на този "кльощав крокозъбел" - ма пуста завист.

много важно как се чувства след един подпис -позьор и лигльо-няма нищо по-жалко от мъжка кукла

Завист, завист, черна завист.

Ако можеше повечето милиардери по Земята да са като Брад и Анджелина. В крайна сметка най-истинските неща в живота са безплатни, те са го разбрали.....

vuobshte ne triabva da ima miliarderi na zemiata, za da ima naikakav smisul jivota.

а когато кара бившата му жена да прави два аборта от него ?

много си запознат,помиш ли датите когато ги правиха?

a te sluchaino ne biaha li spontanni?

Доколкото съм чела въпросната Дженифър Анистън когато е била женена за него не е искала въобще деца, за да не си разваляла фигурата и да не и се прецаква кариерата и това било и една от причините за разрива им с Брат Пит. Поне това съм чела по клюкарските вестници и списания, пък чак той да я кара да прави аборти, тя ако е била наистина бременна докато са били женени и е искала дете, според мен няма земна сила която да я накара да го махне.

Брад е потвръждение на старата максима:"зад всеки успял холивудски актьор над 40 стои един добър пластичен хирург".

Яко филъри,правен нос,повдигане на чело...това е видно само на първо четене.

Много разбирачи, много нещо бе! Вие гледали ли сте всички филми на Брад? Първият мисля, че беше "Телма и Луис" /простете ако греша с името/. Ами, че той остарява, ама наистина остарява красиво. Същият си е, какви пластични операции? И това за абортите на Анистън не е вярно. Просто явно Анджелина е страшно харизматична за да се влюби в нея. Една английска писателка в романа си пише "Събудих се и разбрах, че Брад и Дженифър са се развели. Ама как? А аз си мислех, че ще са вечни.

За първи път го гледах в Жив дявол... голяма работа... и талант и 'убавец. После гледах всичките му филми, някои от тях - нищо особено, но той си беше на ниво... За жена му обаче не мога да кажа същото... Супер е, че се занимава с благотворителност и определено е хубава жена и прилична актриса, ама малко шантава... Ако аз от позицията си на негов фен, мога да изразя мнение, то е че не трябваше да се жени за нея... Ама пак от позицията си на фен се надявам да бъркам и той да е супер щастлив, както разправя...

Той стана сектант. Вече няма мозък. Може да е щастлив, с каквото и да е или с каквото му кажат.

За каква секта става дума? Нещо са ми убягнали клюките, при цялото ми старание да съм социално активен!

Страхотно семейство! Обожават децата си и това се вижда

Аз вероятно съм много ограничена и проста,защото бях забравила да се тревожа дали Брат Пит и жена му са щастливи.С моя прост акъл непрекъснато мисля за нещастниците от Мизия и другите наводнени села за които никой не го е грижа живи ли са,щасливи ли са....

Ако имаше с какво да мислиш щеше да идеш да им помагаш, а не да киснеш пред компа. А можеше да се ограмотиш малко . Бъди щаСлива!

Ти помогна ли, ма? Или само ривеш де що видиш добра новина?

А ти? От къде знаеш, че тя не е помогнала?

8901

Не, не си ограничена и проста бейби, Брат и Анджелина и те не са прости и ограничени, прости и ограничени са ни политиците. Сега 97 кандидата за дупедати са сътрудници на ДС. До кога?

изпрати 1-2 лева или се обади по телефона за да помогнеш на хората от Мизия или Тракия и гледай "Да срещнеш Джо Блек". Ще се заредиш духовно по две. И не завиждай.

Ще поумнееш малко, ако преди да решиш да пишеш глупости тук и там се информираш малко. Тогава ще научиш колко милиони долари отделят и 2мата ъа благотворителност. Брад Пит идва от един от най-тежко страдащите от природни бедствия региони в САЩ. За Анджелина също е ясно/ посланик на ООН и т.н и т.н.... Така че , друг път помисли колко ще се изложиш с глупостта си и тогава публикувай ненужни мнения.

Той е талантлив, жалко, че не е на екран, губим един от малкото стойностни артисти. Тя... странна една такава. Въпрос на вкус. Талант може и да е имало, аз не видох!

Е как да видиш нещо, което го няма!!!

Да са живи и здрави дълги години да си гледат децата, да им се радват и да правят готини филми. И двамата много ги харесвам - красиви, харизматични, благородни - пример за подражание. Жена съм и много бих искала да приличам на Анджелина, направо ми е идеал за красива жена, а за Брат Пит - няма какво да го коментирам - успял, красив, със семейство и деца - перфектен !

Не ми харесват, съжалявам! Да са живи и здрави!

Ех, този БраТ... Във филма,,Троя,, звучат гласовете на Десислава Стефанова и Таня Царовска , които разкриват красотата на българската музика.

Това семейство винаги ме зарежда с положителна енергия! Браво на тях!

Младолик е.

И е готин. Само дето нещо Ангелинка не ме кефи. Странна жена, ама...

Той стана сектант. Ангелинка си е с вамприски наклонности от млада. И така. Да не си край тях. Не завиждам на децата им.