Момиче на Заки щурмува ”X Factor” за втори път

Михаела Маринова – момиче от съдийския лагер на Заки от миналия сезон на "X Factor", щурмува сцената на шоуто за втори път.

Обратно в новината

Коментари - Момиче на Заки щурмува ”X Factor” за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително посредствени тип караоке изпълнения с ужасяващ акцент и липса на всякаква дикция. Всички се надпреваравт да крещят. Досега не видях един оригинален участник в това предаване. Освен това журито прави много лоша услуга на тези деца като ги прехвалява толкова без да им дава никакви градивни критики.

Кво а тава Заки ? Ама и тия нашите, като вземат да се вземат на сериозно... То не бяха Закита, то не бяха Магита, то Дрисковци и Любовци.... Мале мила!!!!!!!

И аз щурмувам двете нули за 2-ри път от сутринта, но нищо не излиза.

Абе пееше момичето, но някак скучна ми беше, нямаше емоция, само технически вярно изпята песен. Но нали за Х фактор са ти нужни повече качества от вярно пеене?

Някак като измита чиния е. Че е малка, малка е, но какво търси там като формата е за по-големи? Трябва още да "узрява".

Най-интересно и забавно е когато загасиш телевизора и излезеш сред хора или на някое дивно местенце да се почустваш човек.

Има глас,но технически...постигнат с часове стоене пред телевизора и безнадеждни опити поне малко да го докара Бионсе.Аман с това ръмжене!

Много се радвам да видя Михаела отново. Миналата година я спряха, но се надявам тази година да я гледам до финала. Страхотна е!!!

Неадекватна е не може да пее няма визия а и е твърде малка за този формат, но нали сме държавата на изключенията давай да върви

един от журито в Х фактор. Велизар Соколов ЗАКИ

Велизар Соколов ЗАКИ За втори пореден сезон Велизар Соколов-Заки ще влезе в ролята на съдия и ментор в музикално шоу 1 в света. Дуетната половина от Авеню, които заслужено спечелиха своя собствена страница в историята на българската музика, отново ще се впусне в търсене на истинския артист. През 90-те години Заки и Боби се утвърждават като най-популярния дует хитовата и до днес песен Бягство се задържа в телевизионните класации повече от 56 седмици. 35 000 точно в толкова екземпляра е продаден дебютният им албум Въпроси. Множество награди, признания и най-важното любовта на публиката, бележат годините, в които двамата чертаят облика на българската музикална сцена, а лейбълът Авеню се превръща в синоним на интелигентност и музикален вкус. Приносът на Заки обаче не спира дотук по-късно, като съсобственик на продуцентска къща AveNew Productions, той подава ръка на поредица обещаващи таланти името му стои зад успеха на изпълнители като Белослава, Тони, Gravity Co, Уикеда, Анимационерите и други. Днес, безспорен пример за това как се постига успех на музикалната сцена, Заки твърди, че не съществува понятие формула на успеха. Също както няма рецепта и за това как се става X Factor. Вярва обаче, че още с първата поява на сцената публиката разпознава истинския артист отличават го каризмата, присъствието му, любопитството и категоричното желание да изяви своя талант Последни новини около Велизар

хаха,заки ли си какав си,много похвална и обстоятелствена характеристика си си написал.дано обаче не ти текат лигите по участничките като миналата година/та те са още деца......../

За момичето ясно, но кой по дяволите е Заки?

Ех, това котенце как си го представих вместо микрофонче друго нещо да държи...

Абе мръснико, говориш за 16 годишно дете,педофил смотан.

Що бе? Примерно морковче да си хрупка милото с тоя премрежен поглед...

Ако е дърт пергиш добре му го каза! Но ако е и той е 16 - 17 год. какъв е проблема с изказването !?

всъщност за кво става дума тука?

Винаги, когато не разбираш за какво става дума, знай, че става дума или за пари, или за е..не!

Любо и Заки имат по 1 една песен, а Заки хич не е по пеенето. Тааа ми е много ми е интересно като са такива звезди къде им е творчеството?

А пък все едни Саня Армутлиева, която търкаши матраци с мъжа на Кеми Тодорофф разбира от пеене! Тя направи "кариера" чрез к.рвалък! За Мимито Илиева същата мъка! Не се сещам за нейна хитова песен!

Гледах снощи и ми се стори бездарна и в глас и визия и сцена. Също, като Заки. Какви са тези кандидати без грам самочувствие? Ама за чалга стават всичките иначе...

Това,което ме отвращава от шоуто е режисираното поведение на"журито"!Издание от която и държава да гледате,ще видите еднакви жестове на изненада,еднакво изказване на мнения,т.е-сценарийй,нищо спонтанно-както се опитват да ни го представят.В случая момичето си заслужава и да пее,и да спечели,ама защо си играят на"условия за участие"?Ако е забранено участие под 18 год,просто е забранено,а не да задават тъпия въпрос"НАЛИ ЗНАЕШ",отговоръте"Да,но съм борбена"и готово!Значи,всички съобразили се с условието и неявили се таланти не са борбени,ТОЧКА!

След като още от сега почнаха да пишат за нея, пределно ми е ясно "кой"ще бъде победителят тази година.

е кой да е ? някоя твоя роднина ли ?

То ще се разбере чия роднина, но по-късно.

Снощи беше много зле, пък не знам колко е добра. Журито, като започна да я възхвалява, реших, че не съм добре със слуха.

така е , трябва да се прегледаш..освен ако си музикален инвалид, тогава няма смисъл.

И аз това се удя! Откога на викането със скован глес му викат пеене!?

Достойна постъпка за толкова млад човек. Но някак снощи не ме грабна с изпълнението си. Дано успее по-нататък.

пффф..ти май не си наясно с пеенето. това момиченце е супер, още миналата година беше най-добра. очевидно трябва да е "направена" за да я признаят.

Много съм си добре. Преподавали са ми музика доста от светилата на българската музика. Когато на изпълнител му дойде в повече напрежението, пък и на тази крехка възраст, не винаги се получават нещата както трябва, разбирачо 123.

Супер - нека успее момичето. Мария Илиева дали ще показва как се мята, как реже хляб, как смята с елка...итн

Много се ядосах миналият път, когато Заки я махна, беше 100 пъти по добра от другото момиче.Но явно, както всичко в БГ ,се свежда до пари!!!Желая и успех :)

Много, много, колко много. Чак пък толкова преживяване ....