Екипът на Гришо: С Мария още са заедно

Източници от екипа на най-добрия български тенисист Григор Димитров отхвърлиха слуховете, че той се е разделил с Мария Шарапова.

Обратно в новината

Коментари - Екипът на Гришо: С Мария още са заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въобще ги няма никъде заедно на страниците им във ФБ, дори изобщо не се споменават един друг.

Къде пък го е написала това? Във FB нищо подобно не е писла: https://link Що за измилици публикувате???

Големи сладури са Мария Димитрова и Григор Шарапов!

Не ми харесва думичката "още"! Иначе са чудесни!

Маша да не е луда да изпусне такъв млад български юнак. Виждам ги след 20 години вече оттеглени от тениса - треньори в новата национална школа Хасково Оупън.

Младият български юнак да не е луд да изпусне такава мацка - звезда, богата и красива. Добре си направи пиара, с такава връзка и пораженията са по-леки.

ИСКА СЕ МНОГО ТРУД И ПОСТОЯНСТВО ДА СИ ДОБЪР В КОЯТО И ДА Е СФЕРА ОТ ЖИВОТА, НО СЪВРЕМЕНИЯТ СПОРТ СТАНА ИЗВРАТЕН. ПОВЕЧЕТО ФУТБОЛИСТИ В ЕВРОПА ВЗИМАТ МИЛИОНИ НА ГОДИНА, СЪЩОТО ВАЖИ ЗА ТЕНИСА. МНОГО ПАРИ И ВСИЧКИ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ. ШАРАПОВА ИМА РЕКЛАМНИ ДОГОВОРИ ЗА 20-30 МИЛИОНА НА ГОДИНА. И ТОВА АКО НЕ Е ПЕРВЕРЗНО.

Ти си доста тъпо парче, тия дето са ти писали плюсове -явно и те. Как можеш да твърдиш, че повечето футболисти в Европа взимали милиони? Знаеш ли колко футболни групи има в Германия, Англия и Испания? Колко отбори има в тях ( които никога не си ги чувал )? Колко футболисти играят в тези отбори? Последните са стотици хиляди. А знаеш ли колко взимат милиони? За цяла Европа сигурно са под сто. Аналогично е положението и с тениса - от хилядите тенисисти, само първите 15 - 20 правят по милион на година и то преди разходите.

ЧЕТИ ПИЧ, А НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ. ДОРИ НА ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ВАЛЕРКАТА МУ ДАВАША ПО 100.000 НА МЕСЕЦ ПРЕДИ ДА СЕ ОСЕРЕ ТОТАЛНО. А ЗА МАХЛЕНСКИЯТ ФУТБОЛ НЕ СЪМ КОМЕНТИРАЛ. МИСЪЛТА МИ БЕШЕ , ЧЕ СПОРТА СТАНА ГОЛЯМА ПЕРАЧНИЦА НА ЯВНО МРЪСНИ ПАРИ - ОЧЕВАДНО Е!ВИЖ САМО ТРАНСФЕРНИТЕ СУМИ НА ФУТБОЛИСТИТЕ И НЕ СЕ ПЪНИ ПОВЕЧЕ.

СЪВРЕМЕНИЯТ СПОРТ Е АБСОЛЮТНА ПЕРАЧНИЦА НА ПАРИ. ВИЖ ТРАНСФЕРНИТЕ СУМИ. ЗА МЕХЛЕНСКИЯТ ФУТБОЛ НЕ СЪМ КОМЕНТИРАЛ, НО СЛЕД КАТО НЕКАДЪРНИЯТ ВАЛЕРКА ВЗИМАШЕ ДО СКОРО 100.000 НА МЕСЕЦ В ПОРТУГАЛИЯ И ТАТУИРАНИЯТ БЛАГО СЪЩО ОЩЕ ПОВЕЧЕ В КАКВО МИ ГОВОРИШ.

Маша, Маша, не можеш да се откажеш току-така от българската каша :)))

Нездрав интерес на болно общество към успешни и нормални млади хора. Радвайте се, че каквите сти икономически гольовци, двамата не са ви емнали да ви съдят.

Да ни съдят за какво? В какви филми се вкарваш? А нима в УСА няма интерес към Мария Шарапова?

Който пише простотии за Гришката, да го хване за .. ракетата!

И тебе какво те топли това?

Гришката е супер мъж и тенисист. Дано рускинята не му стъжни живота.

Хахаххааха +++++++

А кой е Гришо и коя е Мария, че ни занимавате с тях? Фики Стораро Rulz, нищо, че не тренира крака. Той и оная другата плеймейтката, където сега е ВИП Брадърка. И Тити Папазов...Разбира се Миката Стоичковата, Яна Петко feat. Неделчо и една, дето не я знам коя е, ама пишат за нея...И Тачо на Жени...Те са истинските светски персони. И Ваня Щерева. Та повечко новини за тях бива.. Бива ли некви Гришо и Мария да ни занимавате...

Че някой си правел най-добрата реклама на България по света - няма значение... Български тенисисти в световния топ 10 с лопата да ги ринеш.... Друго нещо си е ракийката и деколтетата на фолк-певиците...

Роско

Добре, де гледах си плюсовете в началото, добре започнаха... Явно не съм добър иронизатор и ще си търся друго поприще. На Гришо много успехи и личен и професионален план. Той заедно с лудогорец са най-адекватните БГ неща в межународен план :)

Текезесар и колхозничка-такова им е излъчването.Пфу

поредния завистлив педал, пардон, хомосексуален некадърник.

NE

заедно или поотделно- мачкаите наред!

Искаш да кажеш - мачкайте се един-друг?!

Големи сладури са ! Дано са наистина заедно и да са щастливи ! И не, не ме е еня за тях, но им дсе радвам задочно и дано има повече такива слънчеви хора сред нас.

деер

Да са живи и здрави! А на всички завистници - работете упорито да имате повече пари от тях,защото не бихте признали, че сте нещастни в живота !

Брей. така го казваш все едно ти си успял. Доскоро ти беше най-големия депресар в тоя форум. Да не си обърнал резбата и сега да си щаслив до небето?

Кого го е еня за тези бездарници?

ВИЕ ПЪК КАКВО СТЕ ПОСТИГНАЛИ?

трети път пробвам да коментирам мони ти си бездарник :)

Това отвратително обръщение "ве" е типично за бургаския регион, заимствано и от много други нискоинтелигентни индивиди и си е еквивалент на "бе".