Жени Калканджиева прегърна Зорница Линдарева

В къщата на "VIP Brother" собственичката на "Визаж" прегърна жената, която имаше кратка афера със съпруга й Тачо Манов.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева прегърна Зорница Линдарева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото да се опитва Жени да показва етикеция, май не и се получава. Истината е, че тя ШЕСТАТА по красота в отминали години бе унизена от изневярата на мързеливия си мъж с външност на селски ерген. Не може да го преживее и затова изригна и започна да се кара на Венета. Една успяла? бизнесдама, известна с красотата си се опитва да се постави над житейската си драма. Ами то Зорчето по бързо разбра, що за стока е Тачо и се е оттеглила от този търтей.

Аз имам такъв въпрос - дали щеше да я прегръща и целува ако Тачото се беше пренесъл при Линдарева? Ей това ми е питането.

Жениту се прави на великодушна, Ентилигентна и на всичко, което не е в реалния живот. Тя показва с тази прегръдка ЕТИКЕЦИЯ. Изрече куп лъжи, че не познава Зорница, но са се срещали по партита, приятелки във Фейсбук. Явно договорите на звездните персони този път са " железни" и затова няма досега излъчване на живо директно от Къщата . Явно се страхуват феновете на предаването да не видят нещо , което да покаже истинските лица на височайшите Евгени, Й. Христова, К. Тодорова, Ж. Калканджиева. затова с охота ще ни показват колко лоши са Зорноца, Албена , Камелия Воче... А за Иво Аръков ударът ще нанесе ревнивият богат любовник- чичко Майонезко. От предаване ,в което трябваше да ни покажат живота и морала от " онова" време ни заляха с жълта помия от живота на новите господари от хайлайфа на демократична България .

Колко трогателно! Не мога да сдържа сълзите си!

Е няма такава пошлост. По принцип този брак Жени -Тачко много прилича на фарс, като започнеш от сватбата - безвкусна, кичозна и бутафорна. Жени е просто смешна с "булченския" тоалет, който напомня перде в долнопробен хотел, обградена от шаферки, които заработват почасово. С две думи трагедията е пълна, така че сега нека продават каквато е останало от кирливите им ризи...

Браво на дежурния :)

Ами нормално, малко по мюсюлмански. Мъжът си е готин, има си парички, може да си докара до 4 жени в къщи. Ще си направи харем. Тъй като не можа да задоволява всички по равно всеки ден, те ще си се задоволяват една с друга заедно. Това е една добра рецепта за всички недоволни и намусени българки, Биг брадър им я представя нагледно.

кои мъж ма, гуне? евгенчо ле, ма стрино?

Бързо поправете Росица на Зорница, докато не са станали хората