Чарли иска да се върне в ”Двама мъже и половина”

Чарли Шийн иска да се завърне в известния сериал "Двама мъже и половина".

Обратно в новината

Коментари - Чарли иска да се върне в ”Двама мъже и половина” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чичи, я си стой подгизнал от пороци. Що ти е да играеш?

Ако вместо Аштън Кътчър бяха вкарали Стифлър от Американски Пай, сериала щеше да е култ! :))

За съжаление-закъсня и то много.Сериала е спрян от тази година.

Никой сериал не е "спрян", докато се търси и гледа:) (Американска индустрия)))) Най-лесно е да се "съживи" някой, да се смени героя, да се поеме в нова посока (за справка - Дързост и красота:) - майка ми го гледаше докато бях дете и още го гледа:))))))))))))))))) Нищо че е убийствено тъп. :) А този си е направен за Чарли Шийн.... Сякаш:) И е една от най-добрите идеи, осъществени от американците.

Определено сериала без него не е същият. (да не кажа, че е боза) В живота ли играе чичо Чарли или Чарли пред камерата, но си е точно на мястото! :)

Сладникавия Аштън Кътчър изобщо не може да се сравни с Чарли. Само мита, че имал дълъг грездей държи женския интерес. А Деми Мур дори заяви, че имал проблеми с потенцията и бил нс Виагра.

Чарли е супер готин пич и в киното и в живота. Много ме кефи! Освободен отвсякъде. Готино семейство има зад гърба си. Широко скроен е и последната му жена е супер звезда от порно индустрията. Евала бате Чарли. А колко дарения е направил, дупето Аштън може само да му диша прахта.

Сериала не е същия без Чарли, просто защото самият сериал е с такъв сценарий и когато се налага да го променят не им се получава

Как няма да е добър в ролятя на чичо Чарли? Та той не играе в нея-това си е той в реалния живот.

Chefo77

Точно - в Чарли има една открита сексуалност, похотлива визия, неглижираност ... Но увереност в успеха във всичко, най-вече с жените. Точно като героя му. А Аштън е като големия дечко, който не може да повярва какво му се случва. По-успешен в ролята щеше да е Джим Кери.

Да,с него беше супер,но как да се върне като в новия сценариѝ казват,че е умрял?!

Ей, в сериалите винаги измислят начин, стига да има желание :D

Ето ти една идея: оказва се, че всичките епизоди и преживявания се оказват някакъв коматозен сън на брата Алън. Всъщност откачалката Роуз всъщност е бутнала него вместо брат му. :)))) Открийте си сайт за възможни сценарии, направете си КОН-курС и пратете победилия сценарий на продуцентите - така може и да спечелите някой и друг цент. Или пък стартирайте наш подобен сери,Ал :))) - образи дето живеят такъв живот (във фантазиите си) - бол.

ХАЙДЕ, ВРЪЩАЙ СЕ ЧИЧО ЧАРЛИ, БЕЗ ТЕБ Е СКУЧНО-О-О !

На мен пък не ми харесва особено сериала - нито с единия, нито с другия. И въобще съвременните американски сериали нещо не ме кефят. Това си е мое мнение.

да това е САМО твое мнение и може би на още трима или двама.

За съжаление си много прав. Тъжно - но факт!

Разбирай, че без чичо Чарли сериала постоянно запада, спрях да го гледам като го махнаха....

Леле,жална му майка на Алън,хахахахах

Не само Чарли, но и аз и още много фенове на сериала" Двама мъже и половина " искаме той да се завърне. Скучен и голям дървеняк е този Аштън голото.

Алън: Има специално място в ада за хора като теб. Чарли: Добре, защото мразя да чакам на опашка. Чакаме те, чичо Чарли!

Покажи на тия хора как го правиш...

как го мяташ...

...колко се раздаваш...

a дано

И нa мен Чaрли ми хaресвa повече!

С Аштън не се разбира комедия ли гледаме или научнопопулярен филм.

Къчър сгреши като се хвана да играе след Шийн. Няма как да бъде по-добър. А зрителят загуби от тази недомислена постъпка на Къчър и на продуцента, който го е избрал/одобрил.

Кой пък е тоя Чарли. Само аз мога да играя тази роля.

Страхотен виц. Едвам изгледах първия епизод с негово участие. The boy sucks!

Естествено, че неговият образ е много по-сполучлив от всеки друг, като пропаднал женкар, пияница и сноб - (поне последното е дискусионно ;)

Че той сериала свърши! А за липсата на чарли се погрижи "дъщеря" му в последния сезон, същински Чарли в женски образ.

И аз искам да се върне! Откакто го изпъдиха заради някакви уж антисемитски забележки, изобщо не гледам сериала

Изхвърлиха го, защото си позволи да каже в лицето на американците, че 11 септември всъщност е вътрешна работа и че лидерите им ги водят за носа. А го направи, защото т.нар. им масмедии се правят на слепи за това, че хиляди инжинери и архитекти подписаха документ, че начина по който паднаха кулите е невъзможно да стане от сблъсък със самолет; защото излезнаха доказателства, че са били предварително минирани; защото сграда номер 7 също бе срината НАРОЧНО, макар, че нито беше ударена от самолет, нито имаш толкова щети - само няколко огъня. Беше срината заради "безопасност". Всъщност без тя да падне нямаше да бъде изплатена застраховката от над 3,5 млрд. долара за целия комплекс. А минирането на една сграда означава планиране, дупчене, зареждане с взрив и смото взривяване. И по никакъв начин не можете да го направите за краткото време между падането на кулите и сграда номер 7. Ако искате да разберете кой е престъпника, търсете мотива, кой се облагодетелства. Станалото след това си показа кой е имал интереса. Та за казването на истината бе изхвърлен и г-н Карлос от любимата си работа, нио антисемитско.

затова Холивуд бълва филмчета - за да не се замислят хората над такива очеизвадни факти, а той вместо да козирува, ще прави изявления, и нищо антисемитско казвате - ами че какви са тези хора, дето са прибрали застраховката?

Е, от сблъсък със самолет не може, но от пожара след сблъсък със самолет МОЖЕ! И кулите точно от това паднаха, а не от миниране и взривяване. И всеки строителен инженер може да ти го обясни. А колкото до това, че се били подписали някакви арх. и инж. за противното - явно си сънувал, или си бил под въздействието на леки и не толкова леки упойващи и халюциногенни вещества! ;-)

Чарши Шийн е много по-добър и забавен актьор от Ащън Къчър.Без него сериала стана по-скучен,а с чичо Чарли винаги си беше смешно.

Имам колега, който си гледа старите сезони на телефона всеки обяд. На тези където Чарли Шийн играе. Явно много му липсват. Определено с него сериала ще има ренесанс, ако ще Чарли да стане дядо-бабоеб.

Колкото по-дърт козел, толкова по-млади върби ще лющи :) Което ще направи образа му още по цветен.

Искам Чарли Шийн!! Много му отива чичо Чарли. Обожавам този артист, точно на мястото си е. Харесвам Аштън Кътчър , но той е друг типаж, тази роля не му приляга някак си!!

Ми как няма да иска като той само за тази роля става. Защото играе почти себе си.

Човек оценя какво има тогава, когато го загуби. Заместникът му се справя много добре и според мен не би трябвало да се връща Шийн. Дори да е по-добър, всички приеха новия актьор, който също е забавен, естествен и се справя много добре с ролята си.

Чак пък всички не сме го приели.

Браво, гостенка! Оценям твоето мнение! Седни си! :)

Аштън е 10 класи над този.Яд го е че сам си ритна купичката и се надява да се върне.Но Аштън вече е в сърцата на зрителите.

Истинска глупост си измътил.

Ако на тебе сърцето,както и мозъка ти е в задника-със сигурност...

Има една песничка на Руслан Мъйнов посветена на едни хубави дългорунни животинки. Тя е специален поздрав за всички като тебе :)))

може да е попривършил парите и да е на зор :)

Дано да се върне, но да не вземе да зареже Anger management, защото сериала също доста ми допада.

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ,ЧИЧО ЧАРЛИ ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И ДОВЪШИ ЗАПОЧНАТОТО,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТВОИ ФЕНОВЕ ТЕ ЧАКАТ.НЕ ОТСТЪПВАЙ ТОВА,КОЕТО Е ТВОЕ ПО ПРАВО.ДОРИ И ДА СЕ ПОЯВИШ ГОЛ,ОЩЕ НА ПЪРВАТА СИ ИЗЯВА,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ СИ ПО ДОБРИЯТ.НАПРОТИВ.

И аз искам да се върне. Оня бастун Аштън не ми е забавен.

бастуните са гъвкави сравнени с аштънчо

за мен този човек пропадна..сам си го направи....навремето в какви филми играеше.и с какви режисиори работеше.....в америка след като инвестират в теб ...трябва да им утроиш парите а не да идваш дрогиран на сники.....ела в бг тук ще си намясто

ЧАРЛИ Е ЗВЕЗДА - А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ФИЛМА - В КОМЕДИЯ СЕ ИГРАЕ НАЙ-ТРУДНО

А дано! :) Нищо, че го "убиха" /.. ще измислят как да го върнат... варианти много :)

Например - наел актьор или двойник да го играе (алиби), докато той отива за една седмица да лющи съпруга на влиятелен съдия. И като видял как се развиват нещата - оня се вързва на Роуз, а тя го бута на релсите - решил да се изгаври със всички и да цъфне след една - две години когато всички се събират на Вси Светии по адамово облекло и изрисуван като зомби. ГоУем фън. :)))

Ми той умрял ма!

Това е ролята на Чарли! Дано се разберат за да се насладим на последния сезон, а не на онова недоразумение след напускането на Чарли!

Тема, която ме накара да се усмихна.Колко би било хубаво след един сдухан работен ден, да отпочинеш с качествена комедия. Чарли е абсолютната откачалка, от която имам нужда!

Честно казано спрях да го гледам сериала,когато той си отиде.Не е същото без него.

Определено не е същият. По-добър е!