Изкараха Тачо от ”VIP Brother”

Съпругът на Жени Калканджиева зашлеви бившата си любовница Зорница Линдарева.

Обратно в новината

Коментари - Изкараха Тачо от ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя тачо да не е на дилян пеевски рода? Много си приличат визуално и по маниер

Следващият изгонен ще е Зорница. Така Жени ще си остане сама в къщата, а Зори и Тачо ще бъдат навън свободни. Ще има бой, секс и много алкохол с розови хапченца. Всъщност тези тримата са си лика -прилика. Заради техните алкохолни разправии не може да се разгърнат другите участници. По скоро да вадят и двете жени, да си оправят сексуалните и психични проблеми извън шоуто. Жени, Тачо и Зорница са патологични лъжци, само като пийнат си казват ИСТИНАТА .

С това изгонване Жени показа колко мнооого държи на Тачо. Всячески се опита да го пробута до финал, но уви! Алкохолът показа истината за семейството Жени и Тачо Калканджиева. Първото нещо, което Жени каза с гневен глас при изваждането на Тачо беше , че губят много пари. Според мен един достоен, популярен човек не би си позволил участие срещу пари в такова жълто, интригантско предаване.

таз година вип брадър е насочен към аудиторията на жк.люлин ...тачо си е един вип люлински бек

Жени ми чеша таша*ите, а Зори ми прави федеркиии ...... е какъв по голем кеф ....

Понеже ни приканват да гледаме на Вип Брадър като паралел с политическия живот, нагледно ни демонстрират че революции се правят от подствени лица, защото другите са немощни.

Аз да си повторя един коментар от по-рано.. виждам, че става все по-актуален: Който и сайт за новини да отвориш - вип брадър, златки, патки, чалгарки, николета, азис, цигани, педести и ку*ви, както и комбинация между тези неща. И после защо децата били глупави и не знаели кой е Левски, но знаят за азис. А и има хора, които виждат пример за подражание във всичко това. Болен народ, глупави хора.. лош материал ! Нарочно е със малка буква всичко.

това че децата не зная посовените от теб неща е проблем и задължение на родителите. да вземат да си свършат работата кат хората, тогава децата няма да обръщат внимание на простотиите или поне не в такава степен. а преди години борисов като каза, че в България е останал лош материал всички тука голама патардия вдигнаха. с всеки изминал ден обаче се доказва, че човека е бил прав.

Тая ТАЧКОВИЦА ..........

Spirit

Тази е известна с това, че е любовница на този. Той пък е известен с това, че мъж на жена си. Жена му пък действително е ВИП, но в друго отношение.. Ебахти държавата, ебахти Виповете й.... Иде ми да кажа : Боже колко много мъка има в тази страна..

никой не го гледа тва шоу, простотия било, ама има вече 245 (с моя) коментара на хора дето не го гледат...

ТАЧО ВЕЛИК СИ .ПОКЛОН ПРЕД АРТИСТОКРАТИЗМА С КОИЙТО ПОДХОДИ АЗ И ТАТИ СЕ ВАЗХИСТАВАМЕ НА ОПИТНОСТТАТИ

Преди да се възхищаваш на Тачо, се научи да пишеш правилно на български и прочети и някоя друга книга.

хора, вкарайте и малко наркотици в това предаване егати....не може само на алкохол да се кара!

Абе някой знае ли с какво е известен тоя Тачо?

Клеца ВИП *урвета.

Обаче как се държат виповете на България. На това в Америка му викат "Уайт траш."

Буля ТАЧОВИЦА

това шоу е от идиоти за идиоти с участието но и----ти !

и коментирано от иди..оти , аре легай

Жени искаше да остане Тачо не защото го обича, а защото няма да вземат парите. Само как реагира като каза, че много пари ще загубят. Много й дреме, че Тачо шамаросал Зорница, дреме й, че заради тази постъпка няма да вземат всичкия хонорар от Биг Брадър.

Направо не ми се мисли как ще го насмете шестата след като излезе )))

Какво прави Тачовица?

Каква беше реакцията на Жени след като изгониха Тачо - ми ся кво ... ше платят ли нещо ? ...... !?!

Ами те за това са там. За пари. За много пари. Ама не могат два месеца да устискат без алкохол, цигари, ядене. Как не проумяват, че за да вземат големите хонорари ще им нарушат комфорта и удобствата. Аз бих ги държала на хляб и вода тези, за парите които взимат.

имам чувството че ако го нямаше ТЪПОъгалният триъгалник жени+тачо+зорница предаването щеше да е по интересно и да се разгърне в друга насока - продуцентите пресолиха манчата с тая тройка

Типичен пример за средностатистическо семейство. Най важния артикул вечер е чашката, а после става мазалото

Шестака беше права в реакцията си, не може Тачо да разваля празника на човека, трябваше тя лично да го направи. И се напъна похвално много. Да видиш дали е лесно. Онзи вика вика и нищо, ех тази се провикна, и, през девет планини...

Ама това е защото тя умее да се репчи и обижда всеки, а Тачо има респект, освен към Зорница.

Като гледам броя на коментарите... Явно наистина "новината" е важна. Пишете поне някои подробности, да се ориентирам какво става, че нямам нерви да гледам "Виповете", а е видно, че темата вълнува...

Аааа, я па не ги гледам. Га вкарат Пацата може да погледам ама иначе нивгаш. Като ще простеем да е качествено.

Ааа, не! Простотията тук е много по качествена. Пацата да гледа и да се учи!

Зрителите могат и да харесват интриги и излагации,но когато границата бъди премината и простотията ни залее от екрана,просто превключете на другия канал.Каквото търсенето,такова и предлагането.

Няма дрога и тия се уливат с алкохол... ама не е същото като заместител и резултатите са плачевни...

Да се нашамарят всичките и да ги изгонват, че да се свършва с тая прoстотия!

Йееееееееееееееееее! Най-после един изгониха!!! Да вземат всичките да се нашамарят и да се приключва с тая глупост!!!

А бе вие слепи ли сте, че пияната гарга на тоа си търсеше бутилчицата и се държеше супер арогантно с всички там? Този подпухнал пияница трябваше да си тръгне под ръчичка с пияната си жена. То голямо пъчене на тая пияна гарга заедно с онази простата многодетната дето всичко разбират от живота и все учат другите на акъл. Супер противни личности.

мен като ме е страх от мечки не ходя в гората! не мога да пия, а и не ми харесва алкохола, затова не лизвам. по този начин не изпадам в умопомрачение, не съм агресивен, радвам се на живота и съм щастлив човек.

а6кулсун

Голямо напъване за тоя Тачо, голямо нещо. Гласуване във фейсбук, лайф и не знам какво. А Гала си направи анонса за утрешното предаване с гост... изгоненият Тачо. А анонса е заснет още днес по обяд. Което какво ще рече...че Биг брадър отдавна си е взел решението, че ще изгонят това недоразумение. Пък тези, дето се вживяват, да си гласуват, като нямат друга работа.

Глупости приказваш. Разбра се едва в 19 часа, че ще го гонят. Като си нямате и на идея какво става не пишете тъпизми

Да, точно това си помислих и аз като гледах анонса на Гала:) Ама то е ясно, че предаването си има предварително написан сценарий. Който си мисли, че всичко е спонтанна реакция, жестоко се е заблудил

Върнете момчето в шоуто!За всичко бяха виновни двете му пияни жени!Аз ако бях на негово място щях и на двете да им забия по един.Махнете Линдарева от самото начало тя е излишната там.

А нахалната и безмозъчна екс любовница защо я държат още?Това ли е пример за младите?Безобразна лъжкиня!Отдавна заслужаваше шамар.Лицемерка!

Ако си мислиш че нещо в това предаване е пример за младите... значи ценностната ти система е тотално сбъркана. Не се размножавай !

За кого е ВИП шестата

Добре де,защо изобщо им дават алкохол?!

Ш`са сетиш.

За да им гледат сеира после.

ББ, ако го оставите Тачето, ще стане ясно, че поощрявате насилието над жени,само и само да спечелите кинти от гледаемост. Затънали сте в кал и грях до уши.

ѝа, имам 2 минуса - един от Тачето, един от Зорето, което обича мъж да я бие.

БЕК Брадър! Малоумието на един народ.

Както вървят нещата ще го върнат в къщата, но трябва да изгонят и него, и шестата в света! Тези двамата нямат място в предаването вече!

Махайте и двамата кретена от къщата! И Евгения и Тачо. Безумно отвратителни, както в отношението си един към друг, така и в отношението си към останалите. Тези хора са безкрайно далече от всяко определение за VIP. Много правилно и каза Камелия Воче. Алкохолът не ти понася момиче. На Тачо също. Отвратителни субекти.

Махайте цялото семейство. Те са си лика-прилика, ще се оправят някак си, не ме интересува какво ще правят.

В момента ги гледам по телевизията. Мега простаци, мегааа. Пълен резил. Жени Калканджиева и Тачо - психодиспансер. Всичките са луди. И още си вярват, че са випове. ВИП-Вино Има за Пиене. Ейй, ако можеха да се бият, кръв щеше да има.

Който прати смс е по-прост от тия.

Разликата между т.нар випове и обикновените говеда е в цената на алкохола, който консумират. Обаче резултата е един и същ - едните се излагат в Син СититУ, а другите в кварталната дискотека, примерно...Палячовци

Цената на алкохола е различна, на за сметка на това качеството е едно - менте.

Леле,няма да мога да спя от притеснение !!!!!

Това не предаване, това са курвуляци на рояци!

Който и сайт за новини да отвориш - вип брадър, златки, патки, чалгарки, николета, азис, цигани педести и ку*ви, както и комбинация между тези неща. И после защо децата били глупави и не знаели кой е Левски, но знаят за азис. Нарочно е със малка буква всичко.

link толкова ли сте неграмотни или какво? Каква е тази дума "изкараха"? Все пак изведоха или нещо подобно, той всъщност е изведен от къщата за малко или много време, но все пак, пишете грамотно, дори не звучи добре "изкараха", все едно от някаква дупка дето е бил натикан и е бедствал или кой знае какво???? Никак не звучи тази дума всъщност.

Като в песента "Изкарай Гано говедата".

Думата си е съвсем на място. Намери си друго поле за изява.