Райна Кабаиванска ще пее в Античния театър

“Божествената Райна Кабаиванска и нейният Майсторски клас“ е мотото на концерта на голямата оперна певица и студенти от Нов български университет в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Райна Кабаиванска ще пее в Античния театър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неповторима! И като артист, и като човек. Да е жива и здрава!

ВЕЛИКА!!!

Тази жена е възхитителна.Винаги е харесвана не само заради красотата и гласа си ,но и защото е много земна. Тя предразполага хората до нея да се държат нормално и който е имал щастието да бъде с нея малко , ще разбере освен това ...и друго ,че е много изискана и изключително чувствителна за непосредствеността ,особено за комплексари, които най-вероятно дори не знаят коя е Райна Кабаиванска. Чалгата е силна ,но е кратковременна. Ще си отидат с нея и феновете й. Кабаиванска,Павароти,Карерас,Доминго,Б.Христов,Гюзелев, Карузо,Гяуров,Шаляпин...Брайтман ....Колко велики хора,вечно живи и колко българи сред тях.

Невероятна! Желая й още дълги години да е здрава и да ни радва. Тъжно е, че съседната новина за някакъв побойник от Вип Брадър е събрала близо 300 коментара....

Pадвам се и завиждам на всички,които ще бъдат на концерта. аз за жалост съм далеч, но заради подобни събития ми е мъчно понякога че не съм си у нас. Tова са едно от малкото неща ,които спасяват българите от тотално затъпяване и опростачаване. Cлушаите опера и класика, четете хубави книги иначе с биг брадър , и чалгата сте обречени на изчезване!

Няма защо да завиждате, защото щом сте далеч вероятността да попаднете на такъв концерт е много по-голяма. В България великите български певци се изявяват много рядко и то главно като остареят.

Един от многото вълшебни , световно известни гласове на България. Невероятно чаровна и талантлива дама . Светлината да е с нея ! С уважение и обич : )

Как може да карат 80-годишна певица да пее на открито при тези температури? Какво ще стане с гласа й?

съм от нея. Голяма българка.Невероятно сърце.Прекланям се пред нея.

Страхотно! Как можем да се сдобием с билети?