Тачо за Жени: Това е краят!

"Не мисля, че с Жени ще живеем заедно след "ВИП брадър", това е краят" - заяви съпругът на шефката на "Визаж" Тачо пред Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Тачо за Жени: Това е краят! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От непрекъснатите скандали на Жени човек ще получи нощно напикаване.

По сметка са се взели, по сметка ще останат да си живеят "заедно"..."ти със други, аз със друга, тъй живеем ний..." от край време е така, тия две мижитурки не са нещо ново под слънцето...

Жени, махни го тоя Тачо, вземи мен!!! Всеки ден ще правим .... когато поискаш и по колкото пъти искаш ;))) Въпроса е ти дали ще може да ми издържиш :D Всяка вечер ще се прегръщаме и ще спим заедно. Никога няма да ти изневеря и винаги ще те обичам.... Само ще искам да имаме и мои/наши деца.. и да спреш да пушиш. Аз не пуша дори и не пия, водя здравословен начин на живот.

Тачо, я вземи си намери работа, спри да пиеш и да ходиш по жени и си гледай детето. Като не ти върви брака, разведи се и си намери нова жена... ама само една! Дано не те притиска антуража на Жени, че като гледам как се държи - здрав гръб има и, за съжаление, здрава п...а :( Но все ще можеш да намериш някакъв изход. Спри да се излагаш! Ама май те мързи да водиш обикновен живот...

"ВИП" Боклуци !!

Стою

ВИГ Вери Импортант Гарбидж.

ТАЧО,НЕ СЛУШАЙ КОЙ КАКВО ТИ ГОВОРИ А СЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ВСИЧКИ ИМАТ ПРОБЛЕМИ НО НЕ ХОДЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И РАЗНИ СПИСАНИЯ ДА РАЗКАЗВАТ ВСИЧКО ОТ СЕМЕЙНИЯ СИ ЖИВОТ ИМА И ЛИЧНИ НЕЩА А ТИ КАТО ЕДИН НЕДОЗРЯЛ МЛАДЕЖ ОТИДЕ И РАЗКАЗА ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ ИЗЛОЖИ И ДЕТЕТО СИ И МАЙКИТЕ И НА ДВАМАТА И ЖЕНИ - ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ЖЕНИ ТЕ ОБИЧА И МИСЛИ ЗА ТЕБ МЪЧИ СЕ ДА ТЕ НАПРАВИ ПОРАСНАЛ МЪЖ МИСЛИ ОЩЕ И НЕ ХОДИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ В РАЗКАЗИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ НИЩО ЧЕ ИМАТЕ РАЗЛИКА В ГОДИНИТЕ СТЕ ХУБАВА ДВОЙКА

Докога с тези порнографски предавания???? Помислете на какъв морал учите младите! Защо занимавате народа със семейните проблеми на тия двамата,а пък най вече държанието на ватмана!Чуждите компании печелят за сметка на възпитанието на нашите деца!!???

Кажи ми , кажи, о, прости народе кой ми те в таз тъпа люлка люлее, курви мутрашки , или гейове с прашки, или мутрета разни със глави празни? Но спи народа, не му дреме, даже ес-ем-еси пуска навреме- За Жени, за Тачо, за курвата Златка, а после се сърди , че яде голЕмата патка!

Предаването е със сбъркано заглавие. Трябва да е Упадъкът на една нация...

а де! има хора дето го осъзнават явно...ама толко ли тъпаците са в повече че всяка есен простотията се рестартира и заема ефирно време трибуна и дава пример за подражание на млади слаби мозъчета

Боклуци с вас боклуци :))) дребни тарикати маймуни разгонени разни :) де ги онея времена нравствена полиция да ви прибере и да ви изпратят на остров белене барабар с продуцентите водещите и цялата псевдоинтелектуална сволоч разваляте хората бе гледат ви - мързелувате интриги въртите по цял ден и вие сте ВИП и се и гордееете със себе си пуу дееби- запада тая нация за дребни долари продадваме душите си и страната си дееби осраните випове

" "Винаги любовница, никога съпруга". Според списанието Зорница Линдарева определено няма никакво намерение да влиза в ролята на съпруга, тъй като не желае да се поставя в позицията на половинките на мъжете в живота й." И ти ще остарееш, кака, тогава да те видим!!!! Ще драпаш да имаш някой до себе си, но никой няма да те иска, защото к*рвите никой не ги иска за съпруги!

От лични наблюдения, к*урвите, най-читави мъже си взимат.

Най- после Тачо е МЪЖ!!!!! Кака да се отива в къщи и дано се пребори с чашата!!А може да помисли и за езиковата си култура,,,, Нали е Шеста????Май само това и остава!!Детето да е живо и здраво!!!!!

Абе вред се говори, че Жени била се таковала с мутрите на поразия. Ама истина ли е или е просто злословене? Има ли нейде факти показващи това клецане?

Gal

кои са тези тачо и зорница? в смисъл освен покраи жени с друго известни ли са?

Това е един толкова фалшив брак, както и брака на Венета Райкова.И в двата случая мързеливи и некадърни мъже отиват при жени с пари, за да се правят на съпрузи. Цирк!

То начало не е имало, та край. Всеизвестно е, че това е брак проформа. Бащата е Маргина. Както едно време са женили държанките...

Браво, Тачо! Тя не те обича!

Кой се интересува от личните проблемиазказва на някакви хора, които дори не знам кои са. Какъв е този Тачо? Какво е дал на света та да му дават трибуна в медиите да разказва какво ще прави с жена си.

е не само тъпо, но и много нечистоплътно и огрухано същество. Тачо е едно глупаво момче, с неизживени младежки години, подмамил се от славата на Калканджиева - отдавна разцентрованата от мутрите си мутреса.

Честито, Жени! Поздравления 1

тъпкачо на жени иска да се уволни ?!?! нищо , ще си намери по-млад с по- а може и по-глупав да си намери !

тачо на жени(тъпкачо на жени): Това е краят!

Когато напишеш Жени с малка буква, значи, че става дума за хора от женски пол, а не за Жени Калканджиева. Така, че всеки хетеросексуален мъж е тъпкач на жени.

Линдарева ще е вечната крва. Сега да се опита да набе всички мъже.

Поне да беше хубава....с този тюрбан, голям нос и масови очила

Тачо и Жени стават да ги опънеш по един път, но тази Линдарева е мърла и не става за нищо.

money, money, money must be funny in the rich man's world ahaaaa...

Нито жена ти,нито любовницата са ти читави,ориентирай се кьм нещо по нормално или просто си изживей това което си пропуснал на младини.

Това значили, че Тачо е читав? Мъж, който ми заяви, че не помни, че е ударил или какво е правил защото бил пиян...Значи, че утре ще има същото обяснение, когато пиян с колата си връхлети върху твоята кола и те осакати или убие. "Ами не помня" "Съжалявам"

Редно е Жени да разбере за това намерение на Тачо. а не да стои в заблуда в къщата. Аз бих й казала "Честито". То с такова същество като Тачо не може да се живее

оооо то пък с такова като нея животът си е песен!!!!!

Малко мъже имат топки да съжителстват с жена със силен характер. Повечето си търсят сгодни женици, за да си ги командват и въртят на пръста. Аз ако съм на мястото на Жени....ми и на мен няма да ми се прави секс с мъж, който е такъв само по първични полови белези...а характерът - на мухъл. Може и да си е мислила, че момчето е възмъжее, но не би.

Ти пък да не си мислиш, че Женито с това дупе чака Тачо. Колко мъже е оправила, само тя си знае.

Уви, не сте прав - и тя не знае колко са....

аз пък му се чудя на акъла как я взе- прочута в мафиотските среди, при това не с добро, залита на алкохол, изглежда като кака му - а тои даже дете и направи - отвори си очите момче, бягаи далече и си уреждаи живота, поживя на жениния гръб няколко години, това ти е допира със "светското общество" а сега бягаи докато съвсем не си затънал