Само двама от ”VIP Brother” отказаха да гласуват

Само двама от участниците в риалити шоуто са отказали да гласуват на парламентарните избори вчера.

Обратно в новината

Коментари - Само двама от ”VIP Brother” отказаха да гласуват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калканджиева изразила ПОЗИЦИЯ... Ние я знаем нейната позиция отдавна- леко наведена.

МИНДЖЕВ Е ОБИКНОВЕН ПЕДЕРУ.ГЕЛ.

Няма ли да изгонят надутия лорд? Нагъл, със самочувствие , влязъл, за да ни демонстрира как се заиграва и съсипва бъдещето на млади мъже и жени. С мощен шут по задните части на лорда и да си ходи при кралицата- майка в Англия. България няма нужда от същества като Женята от Пазарджик.

Айде, бе. Без него ще умрем от скука...

Какво да очакваш от Евг. Мин.? Той явно е от онези, които искат турско.

Не, байно, просто той не чака нищо от никого, затова и му е през оная му работа кой е на власт. Дали с гзъ си, дали с акъла си той сам си изкарва кинтите.

Не мога да повярвам, че не се е уредил с ПР хонорарче, фесове слагА, кайвета правИ, по българите плю.

В друг новинарски сайт им изтипосаха резултата на тези "мозъци". 10 за ГЕРБ, и по един за БСП, АБВ и Атака. И една недействителна. Знаех, че са прости, но чак пък толкова.

пълни мижитурки!

много важно за Патрик

Четох че,Евгени Минчев ще си дарява хонорара на английския кралски двор. Как очаквате да гласува.

Та Патрик,гласувало, детето?! Само дето не разбрал какво става.Нищо,не е само той.Важното е че майка му е чакала ред след премиера Близнашки. Пуста и Венета...пак се пробута.

Снощи за малко гледах нашите ВИП персони, как коментираха вота и изведнъж чувам гласа на Въргала - ама ние имаме само едно пиле за ядене повярвайте ми така не се бях смяла от много време. Това си е нашата действителност за жалост.

ВИП клоуни, вотът с тях и без тях.

Какво им пука на тези в Къщата кой ще управлява България?! Та те отдавна вече са си създали Държава в Държавата!!!

Бас държа , че венетка е причаквала Близнашки, дано и нея и отрочето и я хванат камерите как гласува, само си я представям чакаща зад ъгъла , смях - както се вика. Елате ме вижте, че и детето ми - венетка гласува - много важна за битието ни новина и картина.

За кого да гласува човек, който на българския национален празник си слага феса, но по-предпочита да е Лорд; има 14 апартамента, но се ... за 15ти.

Националният празник на България е 3 март. Другите празници се наричат официални, в т. ч. и 22 септември, когато Минчев сложи фес. Съгласна съм, че е недопустимо този боклук да слага фес на официален празник, а и въобще българин да слага фес......умът ми не го побира!

Всички тия отрепки са гласували за ГЕРБ, жена ми каза че са позали вота им при Гала. То бива мишки бива ама като тия няма други!

Обаче сички чалгари и цигани са гласували за бйе сйе пееее...

4енгеле, смотан, ти не разбра ли, че ХОРАТА гласуват не за гербери, не за розички и зюмбюли, а ПРОТИВ БСП?!

ами циркът както ти го наричаш драга ми ВЕ/ми/нетке е заради такива псевдо величия като теб...за да се почувстват важни в цялата си простота граничеща с просто-тия...а що се отнася до детенцето ти...децата са чиста дъска върху която често пишат болни мозъци...детските съждения често са доста по правилни дори от тези на родителите им...

Евгени напада словестно и емоционално по-младите мъже в къщата, травма от детството му може би.

Според мен Евгени показа в ефир как се прави от млади мъже хомосексуалисти. Целия елит се страхува от него, защото щял да ги размаже в жълтите вестници! Ами като имат кирливи ризи за показване. Ако аз бях вътре и ми говори той на мен в женски род, щях да го смачкам от бой!

Така е, само че за шамар гонят от къщата. Мисля че Тачо веднъж го ошамари "Лорда" (когато той се разплака), но все пак Зорница успя.

Не се ли изисква по закон всеки да пуска ЛИЧНО бюлетината си в урната?. Не е ли това нарушение на изборния кодекс? Каква е тази комисия, кочто го разрешава? И това нещо не е единичен случай - и друг път са показвали как децата влизат в изборните стаички и пускат бюлетини. Мисля, че това е много показателен маниер за родители и тяхното ниво - и гражданско и интелектуално. Но за Венетка какво - тя си е проста, едно парвеню, което се подвизава на екрана.

От гледна точка на "буквояд" си прав, но не мисля, че е такъв проблем 4-5 годишно дете да пусне бюлетината на родителя си, при условие, че последният е попълнил собственоръчно бюлетината и държи детето в ръце, докато то я пуска в урната. Ръйшли?!

Такива неща не стават по света. Буквояд или не, законът трябва да се спазва? Но явно ти си от някакви " привилегировани" и така си свикнал да живееш.

Ми мен например, ме спряха, когато исках да вляза с детето си, оставих я с количката при полицая. Ама Венетка са я пуснали...

Голям пример дават "ВИП"-вете. Евгени, който все се пъне да изказва мнение кой е ВИП и кой не е така ли не се сети, че трябва да дават пример на обществото не със сексуалната си ориентация, а с позиция като тази например. А като няма за кой да гласуваш може да направиш вота си недействителен, никой няма на сила с пръчка отзад да те бута до урната. А кой знае може би това щеше да е печеливш ход за него.

А как да направи вота си недействителен без да стигне до урната не разбрах?

Няма как, просто трябва да иде до урната, Въпросителен! Толкова ли е сложно...

Айде няма нужда Евгени Минчев да е пример за обществото.

Минчев и крал да го направят ще си остане едно просто парвеню!

Излишно усилие е това, те господата управиници предварително са се разпределили.

Псевдо Випове и псевдо-управляващи. Хаха. Псевдо-държава. Всичко върви ръка за ръка. Омагьосан кръг.

Хаха? Толкова ли ти е весело от тази ситуация?

ми весело му е на човека, също като на 50% мързели, които не гласуваха

Ето какви хора не гласуваха.

Венета си мисли, че детето трябва да разбира какво става? И от какъв зор го е завела и му е дала да пусне бюлетината - може би се е надявала след гласуването на Близнашки, Патрик да направи политически коментар? И е останала разочарована от неговото мълчание?

А защо не ? Какво лошо има родителите да разясняват къде са тръгнали в неделя сутрин и защо е нужно да пускат сгънати листчета в кутийка. За разлика от доста зелени кратуни тук, днешните деца са много интелигентни, любознателни, а както вие тиквочи не знаете децата се развиват чрез любопитството си. А когато от малки са информирани, че гласуването е важно, няма да повторят вашите грешки да нямате деца да си стоите в къщи да псувате пред монитора и турци да ви управляват.

Остави, не им обяснявай. За тях по-важно е да плюят.

Децата в началните училища в Съединените Американски Щати - деца от 6 до 10 годинки примерно, гласуват каква да бъде емблемата на тяхното училище (някакво животинче). Гласуват с пластмасова монета или друг знак, които пускат в кутия. И те много се гордеят, че с техния глас е избрана емблемата на училището. Знаят какво е вот от малки и каква е тяхната отговорност пред училището и другите деца.