Това са пиарът Евгени Минчев и любовницата на Тачо - Зорница Линдарева. Всички останали обаче пожелаха да упражнят правото си на глас и бяха извозени до изборните си секции, съобщават от "Монитор".

”Смятам, че за да има стабилност в България и да се сложи край на експериментите, всеки трябва да упражни правото си на глас, но не мога да се сърдя на тези, които не го правят", каза Тити Папазов на излизане от Къщата в Нови хан.

Жени Калканджиева също заяви позицията си. ”Очаквам една по-развита България, едно по-добро здравеопазване и образование. Очаквам едно по-силно развитие на регионите, защото смятам, че България не е София, Пловдив, Варна и Бургас. Според мен хората в малките села трябва да имат достатъчно работа и за мен производството на български стоки трябва да бъде съществено засилено. Аз винаги избирам българското”.

Водещата на "Голямата уста" Венета Райкова също се нареди пред урната след служебния премиер Георги Близнашки в СПГЕ "Джон Атанасов", похвали се самата тя на страницата си във Facebook: "Патрик пусна моята бюлетина веднага след Близнашки в 31-ва секция, много охрана, много журналисти, детето не можа да разбере за какво е целият тоя шум".