6 лесни есенни прически от Жоро Петков

Известният коафьор Жоро Петков представи актуални прически за сезона от 6 световни модни столици.

Обратно в новината

Коментари - 6 лесни есенни прически от Жоро Петков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много смешно няма разлика и никаква фантазия в този коафьор

Прическите нямат нищо общо с определението ЛЕСНИ :)

Ужасни са!

Чак пък "прически". Повечето просто току що са станали.

2 от момичетата са толкова грозни,че чак са страшни.Бррр....

това е прическа ,колкото и аз съм трамвай,нищо особено като стил,филиране,това са прически които всяко момиче и жена сутрин набързо с едно сресване ги правят,ефекта на подстригването се състои в това сутрин,когато станеш,косата с един гребен и малко пръсти да застане на място по начин по който да ти е кеф да се гледаш цял ден

Лесно постижмо - 1, 2, 3 номер ... :-)

Разликата от ПРЕДИ и СЛЕД се състои в нов тоалет и три пласта грим плюс кичозни обеци. Прическите все едно сами са си ги правили вкъщи.

Аз не видях разлика. Само са поразрошили дамите за първите снимки и са ги гримирали, сресали и преоблекли за вторите...

Toni

Косата трябва да е подредена, без значение дали е права, къдрава, леко чуплива. Много е гадно да стърчат космища или друго любимо ми е сутрин да е сплескана от спането. Изгледжа като клошарска. Мазната коса също е много противна. Изтощена, изтъняла, рядка. Трябва си поддръжка.

Всички ми изглеждат еднакви- дълги коси, филирани и издухани. Майсторството е такава подстрижка, че като се събудиш сутрин и тръгнеш за работа, да свършиш всичко с един гребен за две минути!

От както почнах да оплешивявам преди 14 години съм все с такава прическа. И две минути не ти отнема сутрин. Само 4 минути един път в седмицата с машинката... ;)

Е, ама трябва да имаш гъста и хубава коса. Както баба ти и майка ти, и тези преди тях. нати ключа за палатката. А, и да не си я скапал от боя и къдрене. Забравих за гореща маша. какви прости неща. ( без да става дума какво ядеш и какво пиеш )

Въобще не са лесни тия прически, ако си с чуплива или къдрева коса ...