Жени се събира със съпруга си във ”VIP Brother”

Стефан Манов - Тачо ще се срещне със съпругата си Жени Калканджиева в шоуто "VIP Brother".

Обратно в новината

Коментари - Жени се събира със съпруга си във ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е холивудска драма. Пускайте СМС-и че иначе ще умрем от глад с тези простотии.

Екипът на Вип Брадър се изплашиха от рева, а може би и заканите на Жени заради парите, които загуби Тачо след изгонването. Сега ще го връщат,за да се извинява. Ама той отвън оплеска нещата , като наговори доста истини за взаимоотношенията и скандалите в семейството им. Защо ще го връщат точно него, не е ли против правилата? Да върнат и бившия любовник на лъжливата му жена Мартин.

страшна безпринципност типично по балкански - да бие шамар на изоставена любовница, да я заплашва в ефир че ще и вземе здравето и пак да го пускат вътре -аз повече не гледам тая балканска простотия- и после защо мъжете в българия биели жените -защото това се толерира дори по телевизията-паднахте ми в очите тотално и завинаги биг брадър-вие сте явно прост като тях -

тОЯ вип по ПРОСТОТИЯ бие доста рекорди в тая област!!! Просто е гнусна работа..................

Що не вземете да върнете и Пацо от предишния сезон, дето си палеше пръднята.

Купил и е пръстен с диамант и ще и предложи помирение. Знам го 100% сигура

Нека да им дадат шанс на тези УМНИ хора да си запазят семейството, че са мн.възпитана двойка- за пример на някои ...

Мале, мале, що е простотия с реклами !

Кавалджиева си прави ПР с това предаване.

Тачо ще влезе в къщата, за да ударят по едно питие с Женката, че иначе ще им падне авторитета.

Трябваше да се кръсти ВИП БРАДЪР - "ЛИЧНА ДРАМА"!

Главните герои и сценаристи този сезон са миската Жени и пи-ар Генчо. Сега вкарват уж изгонения Тачо, за да си вземе изгубеният хонорар. Нали заради хонорара рИва ЖенитУ, а не заради "охлюва, " момченцето"( както тя го обиждаше) Тачо. Оправданието е, че той искал да се извини. Да, ама той в интервютата след изгонването други неща говореше.

Тачо ще се срещне със съпругата си Жени Калканджиева - за да и се подмаже и да го прибере

Боклуци вътре - тъпаци пред телевизора

Нека влиза Тачо,но този път без шамари.

писна ми от тая проститутка!

Пускате ли, пускате ли ес-ем-есчета, шаранчета и каракуди? Пускайте, пускайте, за да пълнит джобовете на тъпаците в шоуто и шарлатаните-продуценти. Тъп народ-слаба държава!

страшна простотия и нагласена работа, но вече прекалено!Жалко за бг.Дори и да вземат хубава идея-опорочават всичко...

А Здравко от Приморско и Нед кога ще влизат? Да е*ба и тъпите сценаристи и продуценти.

Цирк!

Аз пък не разбирам хората, които пишат, че са се разочаровали от Жени, че се е оказала не толкова силна жена и прочие, и прочие. Учудвам се, че е имало хора, които са си правили илюзии, че Жени е свястна. Та тя си е била, е и винаги ще бъде една мутреса. То си е начин на живот и поведение. Спала е и е била подлога на престъпници, до които човек се страхува да припари, камо ли да се забърква с тях. Кое сте й харесвали на тази Жена, че едва сега сте разочаровани - не знам. Честна дума!

Това като го прочетох и бляяяяхххххх. Гадост... вие сте луди да ги гледате...

На тоя компир,какво толкова му харесват жените,може би портофейла.

Ми че той няма портфейл. Той сам си призна, че Жени го издържа.

Това е пълна порнография.Нали правилата се спазват , защо ще влиза отново.Сценаристите просто се чудят какво да правят и се подиграват със зрителите.Най-вероятно е за хонорара - голяма алчност.

Брадър.... Рай за низшите и шутовете. Блян за цървулите!

Успокоих се. Пък и Жени няма за какво да се притеснява - Тачо не е загубил много пари, ще си получи хонорара!

Храната на много предавания са SMS -те.Като сме глупави ,ще ни използват за всичко, включително и за това нискоинтелектуално ,почти просташко шоу.

Божеее има една Бългаска поговорка "Дай му на простака трибуна и му гледай сеира" за тези двамата важи с пълна сила Калканджиев , която се оказа една доста посредствена и алколизирана жена и Тачко, който се показа като един доста глупав и нелицеприятен тип .Това , ако са ни виповете направо да се отчая човек

Kalin

Хвани кака да те отрака и особено ако е и с мангизи......;-)Казано другояче -Жиголо само дето не виждам защо правите новина от такова елементарно нещо.

Ще го пуснат в къщата да си довърши тупаника.

Тия двамата са големи щастливци. Ами ако тази година нямаше вип батко как щяха да си уредят взаимоотношенията? Боже, колко мъка има по тоя свят.

Що не си извъртят и една тройка, поне порното да е пълно. То мани другото, че гледаме - гледаме, не че по другите канали има нещосмислено за гледане. Ама има хора, които и есемес-и пращат. Е това вече не мога да го проумея. Не е истина просто! Трогателна простотия.

Циркаджии!!!!!!!!

.....Вип Брадър по никакъв начин не толерира посегателство или насилие върху друг участник на формата..... - Виждаме, виждаме.

Жени е готина жена, но като я гледам какви тъпотии върши никога не бих се пробвал. Дори и за една нощ...

Това "шоу" се превръща в пълна боза!!!

Ще влезе ще ползва тоалетната и ще излезе...

Питам се за какъв е хонарарът, който да покрие употребяването на личността на даден човек по този начин. Драгите зрители ще коментират ден, два, месец и ще се забрави, но тези ЗВЕЗДИ имат деца, имат родители. Пълна деградация на ценности и себеуважение.

то беше драми,циркове,актьори само без дипломи)) тачо ли е главния герой?интересно колко пари са им дали на всички?,никой не пише за това,нали и договори подписват там...

Тази надута кресла винаги ми е била противна. Много се радвам, че така хубаво се излага.

Всичко е за пари и телевизионна слава. Спре ли да се шуми за тях по телевизии и жълта праса живи са умрели в забрава. Кавалджиева добре си е направила сметката, в това я бива.

еее, сценаристите, за луди ни ли вземате вече се изчерпихте едно и също никой не ви гледа, стана тъпо

Никога не е късно да станеш за резил!

Калканджиева има ли мъж? Нещо да не сте сбъркали? Това не е ли нейния фикус?

не мога да се спра да пиша.... тъкмо се чудех какво ще прави Стефо? Коя ще е следващата, а то сапун, пяна, не му се вижда края от сълзи и сополллл

от прости по-прости

Панаири, панаири...