Тити Папазов напусна ”VIP Brother” по собствено желание

Тити Папазов е участника, който напусна шоуто по собствено желание.

Обратно в новината

Коментари - Тити Папазов напусна ”VIP Brother” по собствено желание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Тити! Осъзна навреме , измисли достойни причини, за да напусне пошлото предаване. Така той за мен е единственият участник , който НАДХИТРИ Големия брат, запазвайки честта на близките си и разбира се СВОИТЕ авторитет и ДОСТОЙНСТВО!

Истинските випове са навън и продължават да се занимават със стойностни неща ,а не търсят подаяния от хората във разни предавания.Които е истински ВИП той има достатъчно пари и достоиство и не съжителства с бивши любовници,и такива които изкарват лесни пари на гърба на хората .

те това е http://bobigeorgiev.dir.bg/_wm/gallery/?df=17

Горя от желание да пусна колкото може повече есемеси (що да харча за ядене, пиене, жени и други глупости) и съм много благодарен за изчерпателната информация която четем ежедневно за "къщата" !

Не искам да бъда на мястото на Тити, раздава го "Голямата работа", но нервите не му издържат. Познавам хора като него, но такива въобще не ми допадат. Що се отнася до майката на Булева: Лауу.... - няма такава майка. Сега разбирам защо Вулева изглежда странно.

МНОГО ХУБАВО Е НАПРАВИЛ, СТИГА С ТИЯ ГЛУПОСТИ.10 ГОДИНИ ГЛЕДАМЕ ТАЗИ ГЛУПОСТ.ПО НОВА ТВ СЕГА ДАВАТ 4КОШМАРИ В КУХНЯТА" Е ТОВА ВЕЧЕ Е ГЛЪТКА ВЪЗДУХ...

Видя ли дядо Пене как проверява мазнината дали е готова за пържене. :DD. Страшен образ.

Браво! Барна ли са го това предаване и много находчиво, че птози път не са взели за водеща Елена "Бенковска" да го осере!

Този ако беше индианец щяха да го кръстят "Ревящият бик" :)

Не знам какъв ВИП се води тоя Тити,нито добър треньор,не съм го чувал като спортист,той е срам за Левски,един палячо на Цветан Василев,същия продажник като големия левскар Овчеглав Вуцов.Тититу преди 10тина години беше върл чорбар,сега рИве за Левски-изключително нечистоплътен душевно тип.

Нямам нищо против Тити, добър е човека и с голямо сърце, както казват всички, но не е нормално да ревеш 24 часа за всичко, ама наистина за всичко. Вече даже ми е неудобно да го гледам, как му се стичат сълзите и той дори не се прикрива, а гледа в камерата и продължава да реве. Не го разбирам това.

И аз изпитвам неудобство от неговите сълзи, а той реве та се къса. Не му ли е неудобно. То жена в целия свят няма така да реве нон стоп!

Това е вид защитна реакция за неуспехите на едн застаряващ мъж!

Тъжно му е на човека, бе! Под достойнството му е да проституира, пък явно се налага и му е тъжно ... Другите явно са свикнали и не им прави впечатление.

Тити все пак е дълбоко в себе си е добър човек и по- добре че реагира така отколкото да го избива на агресия.

Просташко предаване с участници простаци в една държава пълна с простаци.Това е то...и финансирано щедро...щедро с нашите пари от банка КТБ,от нашите данъци,от СМС-ите на простаците и други откраднати от народа пари!!!

...и защо не поставят червена точка , за да предпазят децата от тия простаци???

голяма помия. забранете го това разваляте децата и слабите податливи мозъци и душици

KaiRen

Коя е пък тЪз пача??? Известна била в социалните мрежи? Па то там всички от ранга на щерката й Вулева са известни! Даже много известни. С всичките им анатомични подробности са известни...

Излиза да сътворят с приятелчето си г-н Василев схема ...

Абе тоя ревлъо след 20 дена ли се сети че отборът му ще има нужда от него. Тва не го ли помисли преди да влезе!!? Хахахахха :)))). И глупаците тука се захласват, колко страхотен човек бил, щото се отказвал заради отбора си.!!! Хахаххахахах

със сигурност е по-голям човек от теб гейтак

Този Тити е един плазмодий и ревльо...ще спасява Левски, то хората няма какво да ядат в Бг той тръгнал отбор да спасява, и нищо не показа в ВИП Брадърс пълно дърво е и безличен човек, влезе само да вземе парите ...добър е но каузата му е губеща, пари за спорт когато хората умират от глад как не го е срам...

Хора винаги ще умират от глад. Дай да не се занимаваме с нищо друго тогава

Тити е стойностен и чист човек. Неговите речи трябва да ги прожектират на народните ни представители и министри.

Колко е стойностен г-н Папазов, но преди години с какви дружки се е имал и какво са правили ...

Боже,господи!За Тити ли се отнасят думите"стойностен?Всичко дтуго,но не и стойностен!Той е един ветропоказател,върви по посоката на вятъра!

добре, че не живеете в "Гео Милев"..по-скоро комплекса "Яворов", че тогава щяхте да видите колко е стойностен този Тити. Ей това бългирина много вярва на сълзи и сополи!

разкажи де, не ни дръж в неведение

Писна ми от тоя ревльо, тоя е за психиатрията, гати реването гати чудото. Като иска да спасява баскетболния отбор, що не стоя до края, а сега събира пари от хората.

Човече, ти си натурален глупак :(

Не разбирам този човек. За щяло-нещяло реве, та се къса. Ве едно е някоя кадънка-калдъръм кокона. Това реньор на мъже или П-червени шапчици? Не съм виждал дори жена да ревунчи, така, както този.

Тити влезе в Къщата взе хонорара си и излезе по договаряне с екипа. Поне сЪ нарИваха всички участници и зрители заедно с него. Истината, която видях за него е, че той като треньор на отбор се справя перфектно и успява да нахъса момчетата . Но в Къщата тези превзети лигли и комплексирани мъже не можаха да оценят и да осъзнаят ценните съвети, които им даваше Тити. Той разбра , че съжителството с набедените хай персони в къщата е загубено време и напълно безполезно.

Форматът е добър, но в Бълария не знаят как да го правят. Опростачват го и го превръщат в тотална тъпня. Да не говорим, че и участниците са яко кухи същества. Въобще, всеки хубав чужд формат, побългарен, напълно му променят духът и смисълът. `Щото се прави от некадърници.... и Сървайвър кой изобщо го гледа... и Гласът на България е ужасна скука. Абе, мани...

И къде да гледаме "стойностния" и неопростачен вариант на "Биг брадър", умнико?! Мен ако питаш, тази тъпня иде някъде от запад, но и българинът е склонен да лапа всякакви помии, затова ежедневно му пълнят копанята...

Хорааа, ходете на театър - много по-стойностни неща ще видите, от тези фалшове, които ви ги разиграват срещу тлъсти суми хонорар.

Ама всяка вечер ли да ходим на театър? Щото ВИП Брадър го дават пет дни в седмицата.

вие, друг канал нямате ли на вашия телевизор, за да се измъчвате с тъпотии...

Аз вече ходя с дъщеря ми до супера за нещо си, но след брадърите започва и другата тъпня "Съдби на кръстопът", където малолетни раждат на поразия и обявяват майките за луди, че не купуват платненки за 100 лв на децата си. И всичкото това може да се открие и в нета, ако случайно си пропуснал нещо. Не смогвам да я възпитавам, ако ме разбирате.

Но, дето се вика, няма "национално отговорни" медии в тази държава - те искат това само от политиците, ама и те същите корумпирани простаци...

Баси простотиите!!!

Пазчувствах се и аз снощи. Даже ревах!

E, той беше относително малко по-нормалният човек в тази клоака. Естествено беше да му дойде в повече и тактично да се оправдае с отбора. Последното със сигурност е било договорено още преди влизането му, защото кой ще го държи треньор, ако той се прави на идиот в някакъв реалити тъпизъм. Сигурно е и, че ще си вземе парите, но беше по-добре да тренира с отбора си, който се сгромоляса на европейската сцена.

не съм hater но е видимо че този човек не е добре с нервите и има болезнена фиксация към този отбор!това не е нормално!!

ми не е нормално, да. в тоя шибан комерсиален свят воден от власт и пари такива неща не са нормални.

Тити трябваше да остане, защото щеше да спечели, а това щеше да помогне повече на отбора.

Изключително стойностен РЕВЛЬО! А и след като се е съгласил да влезе в това помийно предаване, няма как да имам високо мнение за него като човек. Ако е закъсал за пари да беше си признал, а не да измисля някакви фиктиввни каузи

каузата му е истинска, но ти няма как да разбереш!

Този Аврамов дом кога ще го закрият???Ами ще го напусне Тити, защото простотиите му идват в повече!!! Сега рускинята ще въвежда ред!!

Тити Паазов е един изключително стойностен човек достоен за подражание . Ако добрината имаше човешки образ то това със сигурност би могъл да бъде Тити.Жалко , че напусна формата.

Замениха го с майката на Хигиена Нулева, нивото пада.

Изключителен човек достоен за подражание Половината българи да бяха като него Поклон Тити Обичаме те

Браво, Тити! Повече от достойно поведение! Даде пример на всички нас.

Какъв пример може да дава от това реалти? Можеше да даде пример, ако не беше влязъл там.

Не коментирам дали е достойно или не участието в това предаване, а това, че постъпката на Тити, която излъчиха снощи, е достойна. Малко са хората, които биха се отказали от почти сигурна победа (смятам, че Тити бе един от най-сигурните за финала на Биг Брадър) в името на това да подкрепят и да дадат кураж в труден момент някой нуждаещ се. За мен лично това е голяма постъпка.

Да бе, достойно щеше да бъде, ако не беше влязъл там. Щом се е хванал на хорото, трябваше да го изиграе докрай, можеше и да спечели даже.