Майката на Вулева: Тачо се нуждае от охрана

Майката на Албена Вулева - Людмила, е твърдо решена да направи невиждано шоу във VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Вулева: Тачо се нуждае от охрана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи " голямата уста" Венета Райкова отново се провали. Подкрепена от мъже мелачката Меглена Ангелова и журналиста Крачунов Венета се опита да мачка Албена Вулева. Както с Жени Калканджиева планът на Злобета се провали. Албена със спокоен тон (за разлика от стисналата устнички от злоба и напрежение Венета) се защити от нападките и обвиненията . Меглена се пробва на дългогодишния партньор на Албена , задавайки му "жълти" въпроси за съвместното им съжителство. Жалко, че две бивши водещи на жълти предавания говориха за журналистически морал. Определено Венета се страхува , че за пореден път Албена ще я измести от удобното място на водеща на клюкарско предаване този път в Нова телевизия. Интересното е, че повече от година Албена е водеща в предаването " Психо диспансер" по Евроком- телевизията в която Райкова преди години е била шеф на Вулева. За това, че Албена има предаване в тази телевизия коментатори и водещите на Вип Брадър мълчат от незнание или умишлено. Венета Райкова се страхува от конкурентки като устатите Жени и Албена. Опитва се да играе роля на морален и принципен водещ и човек, но не и се получава. А и Евгени Минчев разкри истината за " шута в задните и части", за което Венета мълчи.

Hа мен ми хареса как сложи на място Kремена Xалваджиян само с две думи- фризъорка арменка. C други думи никоя, помислила се за някоя заради мъжа и арменец.

И майката и дъщерята са с бърза мисъл и остър език и не им пука. Eстествени са. 3наят , че са влезли в шоу за да правят шоу. Людмила каза много истини, за този вид американски продукции, промиващи мозъците. Eдва ли на някой му е направило впечатление, че тя знае името на автора на песните на Kамелия Tодорова.

Чух, че тази персона била потомка на руска аристократична фамилия. Ако е така, това дава отговор на един въпрос, който отдавна ме озадачава: Става дума за следното: Историята е пълна с революционни промени, при които династии и аристократични съсловия са изхвърляни властовите си позиции в полза на нови обществени формации, но това става в резултат на продължителни процеси в обществото и формирането на съответните обществени нагласи. А в Русия императорският двор и придадената му аристокрация , както и либералните им колабористични наследници бяха изметени за 8-10 часа от една заговорническа групировка с нищожна обществена подкрепа без нито те, нито което и да е друго политическо образование да им окаже съпротива. Наблюдавайки г-жа Вулева / и младша и старша/ нещата в голяма степен ми се изясниха.

Да се чуди човек, с какви очи Вулева обсъждаше поведението и облеклото на хората?! При този екземпляр в къщата си просто е нелепо. Психодиспансер е работата.

тая парантия от къде я извадиха?предаването стана пошло и ...няма да го гледат много хора.

KaiRen

Всъщност рейтинга на тая помия ВИП Брадър е около 15%. Не разбирам как тия 15 % могат да вдигат толкова шум по разни дърти пачи?

Ами, ако не "вдигат шум", и 1% няма да съберат ;-)

Обаче тая е пълен кукумицин !

Пълен шемет с дълъг крак.

луда перушана с поле за изява. ако това са вип персони за българия, можеш с право да се срамуваш да се наречеш българин. това реалити разкрива ясно картината на целото общество. голям упадък. ужас и безумие

Тая лудата е рускина, така че да се срамуват руснаците.

Може да е шашава, но е симпатяга. Говори нещата, които мисли. Колко хора го правят?

Типично дразнещо поведение и визия за рускиня от Санкт Петербург (много държат да ги отличават от типичните рускини?). Цяла Европа пропищя от тези карикатури със самочувствие! Сега ми врякат и от екрана.

Я, сестричката на доктор Ох Боли.

Мен пък ме кефи жената. Неподправена, естествена. Говри това, което мисли и то никак не е глупаво. Напротив. Албена Вулева също ми допада като характер - има интелект в интерес на истината. Външният вид няма да коментирам, но си личи, че мозъчните й гънки са в пъти повече от някои кифли в къщата.

KaiRen

Да бе! То там се събрал интелектуалният елит на махалата, та как да не блести интелекта на отделния умствен инвалид /буквално!/?

Че как няма да те кефи. От една порода сте. :)))

Палавницата Людмила май е хвърлила " око" на богатир Тачо. Още с влизането обяви, че ще го охранява. Да видим Жени докога ще издържи на щурите изпълнения на напористата мама Люда?

Лудичката Людмила ще разпердушини всички измислени хай персони. Добре ще е да " яхне метлата" и освободи къщата от излишните боклуци. Като слушам колко пъти Венета се застъпва за Тачо и го вижда победител, май само мама Людмила ще може да свали маските на влюбените Жени и Тачо.

Пълна отврат и майката и дъщерята !

Лудото Ленче Захажаева вътре такива тупаници я чакат.....!

Но, какъв крак извади!!

Грозен!

Kiddy, хайде порасни малко! Тогава ще разбереш разликата между слабо, добро оформено бедро, и зле облечена крива бедрена кост, облечена само в кожички!

кви звезди ,кви циркове..и са звезди ники кънчев ми падна в очите

Т5оя вампир има ли кой да го гледа.

Жената не е добре.Личи си,че има някакъв психологически проблем. Не знам на какво се дължи това нейно поведение,начин на говорене,дори начина по който се усмихва е доста неадекватен.Тотално кики-рики:-))Поканиха я да влезне в къщата,защото едното хахо напусна,а без такива хора,явно няма такава гледаемост. ...Дъщеря и, ми е доста противна.Надути кифли без покритие с чувство за малоценност и избиване на комплекси.Това са Вулевите!! Дори фамилията им е ...нямам думи.