Спечели 2 билета за концерта на Фондацията!

Dir.bg и продуцентска къща "Артишок" дават възможност на един от вас да спечели две покани за концерта на Фондацията в зала "Арена Армеец" на 10 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Спечели 2 билета за концерта на Фондацията! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ходих на концерта им вчера в Бостън. Изключително много ме развълнуваха тяхните изпълнения. Изградили са много добра сплав и химия помежду си, въпреки че всеки от тях е доста различен като усещане и глас. Силно препоръчвам на хората, които обичат хубавата рок и поп музика да отидат на концерта им. Няма да съжалявате. :-)

Да спечели билет за този концерт, не бих го пожелал и на най-големия си враг.

Кирил Маричков е убиец. Ще ходите на концерт, в който ще участва един убиец?

Каква "Фондация" ?!?! Кой от тези посредствени музиканти е създал нещо стойностно и запомнящо се ? А , да ... след 10 години ... Оф, то пък се оказа, че е крадено парче....

Чета коментарите и се чудя дали простотията на българина е първа призводна на злобата му или е обратното....

Айде, нема нужда!

За бога, как би пък не - ще си загубя времето да слушам некадърници, които ако не е Профон или Мюзикаутор, биха ровили по кофите от глад.

Марил Киричков излежа ли присъдата за убийство? Или концертите са по-важни за прогреса на човечеството?

Маричков - известният антикомунист от папие-маше, дето се дереше на сцената в Благоевград с "Интернационала"? Всички тези бивши звезди на една елементарна естрада - досадна, неграмотна е ненужна, днес са в първите редици на кандидатите за слава и лесни пари. Пък аз от 1964 година до 1989 година се чудех защо социалистическото изкуство е такова мърляво, неестественно, фалшиво и досадно... То било заради кадрите. Калпави кадри - псевдоизкуство. Нищо ново вдясно.

Няма нито един,който да бих искала да видя на живо.

She gi gledam dovechera v Boston.Siguren sam ,che shte stane kupon,vse pak sme izrasnali s tehnite pesni.

Какво накърняващо има да кажеш, че някой си има противен глас, което е самата истина, а друг свири на китара бездарно?!

Тия -кво се пратя на Дийп Пърпъл-хахаха!

Аз пък Дони харесвам най-много от останалите във Фондацията!

langlima

Едните седят на терена за 50, а другите къде седят за 40?!

Махнете Дони от тази формация ! Единственото, което прави е д аразваля вечните хитове ! Само като му чуя гадното пискливо гласче сменям веднага канала !

Аз също не можех да го понасям, до момента в който гледах концерта на Фондацията на 6.09 в Созопол. Дони се раздаде най-много от всички и нямаше и помен от пискливото му и носово пеене. Всъщност на края , на песента "Кукла" се опита неволно да "изпищи", но се усети навреме и спря веднага. След този концерт вече съм му фен- музикант е от всякъде !