Мика Стоичкова: Изгорих мостовете към Иво

Oт месеци раздялата между Мика и Стоичкова и Иво Аръков е безспорен факт и всеки един от двамата е поел по своя път.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова: Изгорих мостовете към Иво | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако поредното висшУ и някой "други" успешни ангажименти, толкова изсмукват силите на Райнето, защо не зареже това пусто писане? Така или иначе не и се отдава! Вече втори ден очакваме да коригира поне първия абзац от творбата си! ТРЯБВА да бъде: "... между Мика Стоичкова и Иво Аръков... " ГРЕШНО е написано: "между Мика (И) Стоичкова и Иво Аръков" За останалите стилистични грешки, посочени от други, ще се въздържа от коментар

Като чета повечето коментари излиза , че българинът "НАЙ ОБИЧА ДА МРАЗИ".

баща ѝ беше известен, но пък тя?!?! и прилича на него, представям си на аръков какво му е било в мисионерската - все едно гледа стоичков иииии гол!!! :)

"в което разкрива и мнението Й". Редакторке, М. Стоичкова разкрива СВОЕТО мнение, затова трябва да напишеш "мнението СИ". Ако беше мнението на някоя друга - тогава можеш да пишеш "мнението И". И не е Й - и-кратко, ако не разбираш.

Ми като си изгорила всички мостове,що само говориш за Иво-бил с голям,бил не знам си какво-момчето сега се заглежда по други в Биг Брадър и то по хубави от тебе

живот ли бе да го опишеш! що не ходиш да риташ топка с тати!

Пак ли Мъката бе, айде стига с новините за нея. То маса пари потроши тва момиче, само и само да си чете името. Ама ний кво сме виновни..?

Лелее това грозило по-просто и нахално от баща си!Айде къш и дим да те няма, комплексарке!

Коя? Към кого изгорила мостовете?

Уф,тоя траверс отново в новините! Довечера пак кошмари!

Отвращава ме.

Голям праз !!!

Цървулът си е цървул и трандафор не става!И тази си е тъпа и неграмотна,при това отвратно нахална,като тъпия си родител!Норвално,в тази държава ни занимават само с боклуци!

Браво на Мика, харесва ми!

Не ми се искаше да го казвам, но....на Иво му е 13 см, което е крайно малко за моята .....левачка!

На Иво му е поне 20 см и се чука като бог!

Надай се свако, на млада булка! Кой не го е вих=ждал, той не знае!....Даже му е крив и бие улево!

До Райнето и нейното превъплащение като "Шепот от отвъдното" Вроятно поради трите Ви висши и сте станали такъв почитател на тройките: "... раздялата между Мика и Стоичкова и Иво Аръков ..." Както се казваше в един брадат виц: "- И трите дядо попе? - И трите!"

Така е, Райнето се подвизава като "шепот от отвъдното".

Иво Аръков е най-готиния мъж на България! Иво, обичам те!

..И аз искам да му го положа отзад!

Тъкмо си бяхме отдъхнали от нея и тя пак изтрещя.

Аман от "ВИП"-ове с мозък колкото глава на топлийка!!! Стига сте ни занимавали вече с тях! Гади ми се!!!

Нали беше изгорила всички мостове към България, защо въобще се говори още за тази незначителна персона? Баща й е голям футболист, но тя е никоя.

И простотията му е голяма.

АБЕ ЦЪРВУЛАНО ...

ПРЕДЛАГАМ МЕДИЙНО МЪЛЧАНИЕ ОТ ВСИЧКИ!

Ми не сте прави, че е проста като Ицето - той е много по-прост - бих казал трудно достижим

...."между Мика и Стоичкова и Иво Аръков".....Абе Райне, абе душко ненагледна, какво си написала, а? Хубаво беше изчезнала, но защо пак започна да дращиш глупости ? Значи работата е между тримата, а?

Срокът на годност на любовта им бил изтекъл. Гените са си казали думата визирам гениалниа изказ на Мика.

Бетон гори ли ...

Проста като баща си!!!

Тя не е проста, тя е мега проста.

ама тя и в мями е никои,кво си мислите че някои го е еня за нея.напротив затова е в бг за да се чувства вазна,щото бг и обрущат внимание.без причина.

Защо ни занимавате с тази мома от Пловдивско. Не можете да изкарате селяндурското от нея. То е наследствено!!! И на пъпа на Вашингтон да я сложите ..."се тая". Простия баща прави прости деца... Моме, където и да живееш си цъщата п....а .....

тате ще ти построи други

Шибано нещо е любовта.Не говоря само за тези двамата.Хледаш двама души уж се обичат,шептят си,по цял ден заедно,влюбени,а след няколко месеца не се поглеждат.Кога са истински-преди или след,и ако е след,тогава не е ли било една пълна измама това преди.

Искам да благодаря на авторката, че така прилежно ни информира при всеки опит за членоразделяне от въпросното същество Благодаря ти мила, ти си толкова естествено руса

Ама микоооо, пак ли си помислила че някой го грее тука какви са ти чувствата към иво??? Живей си отвъд океана, и задръж там и бращолевиците ти. Знам, че е тежко там като си никоя, ама пък и тук не ни дреме особено за тебе...

еи мислех че се спасихме от теб а ти пак се появи

Слава, вечна слава на госпойца Дащнова, че ни информира при всяко съмнение за мисловна дейност на въпросното недоразумение

На кой му дреме ,какво направило е и какво не е направило това грозновато девойче. Много на сериозно се взима.

Най-голям интерес има Райничка, защото е придворен летописец на Михалка, а след абдикацията на Нанси Каубойчева и доброволното и заточение в село Ахмак - какво да прави момето, че да има за сеМки и червило?

russev_plamen@yahoo.com

Хахаха, ако поне малко познавахте Райнето, никого не бихте написали такива врели-некипели. За Ваше сведение Райнето вече повече от година работи и учи в Лондон(оттам списва и рубриката си в дир-а), където жъне успех след успех. Така че вместо да се чудите какво осмиващо да изречете по неин адрес, по-добре погледнете себе си, защото май Вие също сте от мишоците мислещи се за тигри, както каза Мика неотдавна.

Оххххх, добре, че написахте тази статия! Сега вече се успокоих, че между тях няма нищо и ще спя спокойно тази вечер!

Това е една обществено ангажирана личност - в главата и постоянно се върти: "Обществото иска да знае" и периодично започва да реди едни дълги обяснения, без никой да и ги иска. Объркан човек.

В общия случай при такова държание се казва "болен мозък" Поради несъвместимостта на "мозък" и въпросния индивид, ще се задоволим само с квалификацията болест...

Мика, ако под "изгаряне на мостове" има предвид да изпрати биячи на бившето си гадже, то точно това е направила - не само е изгорила, ами си и разрошила всички възможни мостове! Проблема на това момиче е, че като баща ти си много елементарна! Всички мъже я пренебрегват. Вземат я, ползват я и най накрая я изхвърлят като мръсна кърпа. Предложението ми към нея е да си смени поведението!

Не говорете лошо за момичето. Тя не е виновна. Просто като беше малка няколко пъти си падна на главата... някои от доста високо...

Симпатично момиче и с принципи в живота си......не си струва да поглежда повече към този лигльо....

Мика ми е много симпатична, непосредствена, истинска и стойностна. Желая и щастие и късмет!

...и много натрапчива, без никакво чувство за усет.

няма на кои да мяза,на цървул стоичков

Гори мостове, ама май само Иво и е в главата. Твърде са лични подобни взаимоотношения за да ги афишира и ни занимава с тях. Иво е мъж, но много по дискретен, вместо да е обратното.

Маймуна Стоичкова с какво е известна? Освен, че е дъщеря на велик футболист със селски характер и поведение?

Пак ли ти ма ?

Еее, ти се върна?! Къде беше толкова време, затъжихме се.

Момченцето изглежда свестно, а ти....

Извинявам се но коя е Мика Стуичкова? От къде я познават всички че просто не се сещам да съм я мяркал някъде? Поздрави!