Мъжът на Кали: Сам се грижа за бебето

Половинката на фолк певицата Кали - Влади, сподели, че в момента се справя абсолютно сам с грижите по малкия Алекс и се гордее с този факт.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът на Кали: Сам се грижа за бебето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Влади! Истинските мъже са и грижовни бащи!

Парите ......

Да си прибира жената в къщи, за да не налага тя циганския си манталитет от големия екран.

Поркат си биричка и ходят по леки жени докато дъртата я няма! Така нали няма да го скриете коментара?

дя-до

А стига рива! Га еди кифтеата ни ривеши.

Браво на пича! :)

тая бива да събере всичките татковци на своите бебета, да зачисли не всеки от тях по 1 , а тя да тръгва да търси татко 4

Влади, кърмиш ли бебето?

Кали е супер жена, браво, успяла, кадърна, разумна, уравновесена, да е жива и здрава и тя и децата й и мъжа до нея. нещо да кажете?

Уравновесена? Моля, видяхме я с косата пред лицето и крясъците и. Радвайте и се вие, не ми я давайте за пример.

що за майка изостави бебето си да ходи у някакви псевдосветски предавания. Предпочита да се прави на маймуна, вместо да се радва на истинските неща от живота.

Уравновесена?! Супер ?! кадърна ?! За кого става въпрос ?!Тя е за отнемане на родителски права, ако гледаме строго закона! Кой и гледа останалите деца,които също са малолетни?! Тая е бетер циганка !!!

Toni

Това с отнемането на родителските права е супер лицемерно. Всички оставят децата си на бабата и дядото за да отидат до магазина, на фризьор, на гости, да се пошляят и т.н. Но иначе всички сами си гледат децата. Лицемери гадни сме всички и лесно гледаме на другия в паницата, а в своята виждаме доста неясно.

По-полека, ще се пръснеш от напъване. Как разбра, че си е изоставила децата?! Тя е на работа в момента. Като всички хора. Нима тези, чиито деца са отгледани от баби и бавачки са изоставени?! Пък децата си имат и бащи, нали така. Цялата работа е, че Кали ще вземе много пари от това пребиваване в къщата и това поражда огромна, огромна злоба.

И КАК Е УСПЯЛА?КОЙ Я ХВАНЕ ДЕЦА И ПРАВИ.КАТО ЦИГАНКИТЕ.

Да супер е за циганка. Иначе хич не я бива.

Другите татковци не помагат ли?

Ех, кога минаха 5 години откато ме трясна Кали. хубаво преживяване беше...

Интересно въпросния съпруг не работи ли или само се грижи за бебето ?

Какво искате от жената, че само негативи по нея. Ами, че и вие родете и отгледайте три деца, да видим какъв ще ви е хала. Важното, че са БЪЛГАРЧЕТА, синове на БЪЛГАРИЯ, а няма да чакат за социални помощи и да бойкотират банкоматите, че аман от такива.

Проблемът е,че тя май само ги ражда....като братята...

Откъде знаеш че няма да чакат за соц. помощи? Толкова ли е богата тази Кали, последно съм чул нейна песен през 90-те. "Нашта система е 4-4-2"

От тая Кали цяла София вече сме баджанаци, пък децата ни са братовчеди.

Простете, а къде е заминала Кали?

Бебока е сладур. Дано да стане стойностен човек и да има късмет в живота, за да се справя с всичко въпреки родителите си.

Но дали това е бебето на Кали или просто е снимка на някакъв бебок?!

Чак сега видях, че под снимката пише че е тяхното бебе...

Айде, няма нужда да я хвалиш толково. Търпи си я в къщи тая, не ни я налагай като толкова "стока".

Дано да имат хубаво, задружно семейство.

Каквито и да са родителите, факт е, че бебенцето им е чудесно!

Ай тая вече да спре да ражда.

що, ти ли ги раниш?

не ги храня ас но се опасявам цяла софия да станат братя

какво ли не правят жените за пари .зариязваш едно бебе и отиваш да участваш в едно смотано предаване само и само да получиш някакив хонорар.а да не говорим за самата излагацята

А други жени, представяш ли си, седят на касите по супермаркетите, или пък на сергии по пазара, или в Чистота... някои като секретарки... и тва, моля ти се, за някакви си пари... вместо да си седят при децата, то дрешките, храната, консумативите си ги берат по дърветата, закакво са им тея пари, видиш ли, баси меркантилните...!

е да но поне труда им е достоен и вечер могат да прегърнат децата си...защото децата не се нуждаят от слава а от прегръдки....

Парите, дето Кали ще ги вземе, един обикновен бачкатор цял живот не може да изкара.

Тази Кали не е ли същата дето въртяла м....ти на Георги Илиев в бара пред всички за 50 леваС...или е неква друга звезда.

ами същата е

За Домби ли става въпрос?

Загорял е просто. Тоя тупан 3-ти или 4-ти мъж е на Кали?

Официално е трети. Иначе пет хиляди, сто двадесет и пети :)))

леле ти си роден за сервитиор :))

Ами браво на него за грижите, но той трябваше да помисли преди време с каква жена се захваща.И че няма как да разчита на нея. Освен това майката на Кали намекна, че дъщеря и вече е на път да се раздели и с този си мъж.

Много тъпо изказване от ваша страна! Къде риете и защо?! Ще ви стане ли по-добре, ако Кали се раздели с мъжа си? Какви хора сте, бе?! Отврат!

Ами за да не "рият" хората, какво се е разщъкала из медийното пространство.