Коментари - Жените се грижат за лицето си повече, отколкото за тялото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, дай си адреса да ти изпратя снимка - препоръчано, не живея в Република България, и пощенския код да не забравиш, най-малко съм превзета, не ме обиждай - естествена съм, а красотата вече гледам да я крия, защото понякога ме е страх....много лоши хора има и много завист, и т.н. Всичко хубаво ти желая и много смях и здраве!

Точно мен няма как да ме впечатлиш с една снимка, независимо дали е твоя или не :) Виж, ако беше остроумна - това е друго нещо ;)

Извинявай, не исках да те обиждам, много ме разсмя, явно си готин, ако ми паднеш - просто след това ще си говориш сам, аз самата не обичам много сладко, но наистина правя страхотни торти - готвенето е Любов, приятна седмица ти желая!!!

Апетитничка - имам предвид, че вече не ставам за първата страница на Playboy, задник такъв!

Хапана, ето доказателството, че не си толкова добра и позитивна, за колкото се представяш. Иначе не би нарекла непознат човек задник. А, и щом се засягаш, значи наистина си просто дебела, не се заблуждавай, че си апетитна, а бягай към фитнеса да поотслабнеш, и по-леко с тортичките.

Блазе на тия които вземат пари за подобни тъпи анкети.Стига са порицавали жените за какво да се грижат повече -за лицето или тялото.Ако дават акъл на мъжете освен да отнесат едни майни да си заврат проучванията еди къде си ,ама те затова наставляват женките

Да, ама ако ме видите мене каква съм готина ще паднете, на 48 изглеждам като на 30, без трикове, е малко съм апетитничка, ама на пичовете им харесва, оглеждам се в очите на хората - мъжете свиркат, ама повечето жени гледат мрачно, всичкото е защото съм добър човек и не завиждам, а само желая добро и обичам да се смея, красотата е един абсолютно незаслужен подарък от природата, важно е човек вътрешно да е готин, желая на всички добри хора здраве и щастие!!!!!

Обикновено жена като каже, че е апетитна, означава, че си е направо дебела. Иначе лошо няма човек да си вярва, че е върхЪ.

Пример за апетитна жена е Моника Белучи. Тя дебела ли е?

Дени, понякога хората се обръщат след хубавото, но понякога се обръщат и след смешното. Ако наистина беше толкова готина до припадак, нямаше да се описваш по такъв превзет начин във форумите. Страхотно е, че обичаш да се смееш, че си добра и не завиждаш, защото по-хубаво от това няма! Красотата е подарък от природата, заслужен или не, но наистина една гола красота не те прави красив. Така че бъди такава, каквато си :)

наопаки: физиономията отдавна съм я прежалила.

Да ти кажа...аз май наистина се грижа повече за фейса си...