Ели Гигова: Навън големите гърди не са на почит

Ели Гигова, която е сред най-спокойните Съквартиранти в новия сезон на VIP Brother, сподели, че според нея в чужбина големите гърди не са на почит.

Обратно в новината

Коментари - Ели Гигова: Навън големите гърди не са на почит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такова красиво и интелигентно момиче не трябва да се влияе от каквото си там околните мислят. Прекрасна си

Лелел Ели много си красива!

Бря, ама ЕлитУ можела и да говори. То в тази Брадърска къща е като шаран на сухо, милата. Ами да си каже момата какви мъже харесва. Кат бат Петко ли да са?

Една млада дама имала многа малки гърди, направо и стоели като пъпки. Решила да отиде на лекар, да се посъветва. Отишла и му казала: Докторе, много са ми малки циците направо като пъпки, може ли нещо да направим? Доктора казал: ето ти един мехлем мажи ги и ще ти минат. Мазала ги мазала ги и накрая й минали

Големи гърди,малък мозък,също като динозаврите

Аз като зрял и интелигентен мъж, а не примат ще кажа, че е важна цялостната визия на жената. Не може да харесаш една жена само защото има големи гърди или дълги крака. Може да има големи гърди, но да няма хубаво тяло или да е грозна в лице. Тогава какво ме топлят гърдите й. Иначе е въпрос на вкус, всеки мъж според мен харесва определен тип жени. Аз например харесвам високи стройни и дългокраки мацки с тяло и пропорции на манекенка. Такива жени обаче са с малък бюст и е нормално, защото повечето жени, които са надарени в бюста са пищни като цяло. Големи гърди на слабо тяло не върви. Има мъже, които харесват закръглени, други които харесват стройни. Въпрос на вкус. Но когато една жена има красиво лице и хубаво тяло, гърдите са й най-малкия проблем. То не може човек всичко да има, важи и за мъжете и за жените. Перфектни хора няма, като се съблечем голи всеки има някакви кусури. Но жените ни като цяло са хубави за разлика от нас мъжете, така че стига претенции.....То и жените искат висок, атлетичен, надарен, богат и грижовен, да не изневерява, ама нейсе колко от нас са такива

Така е мен аз пък гледам първо лицето и ако е грозотия хич не ме вълнува тялото щото няма да я ...с торба на главата

Не си се забавлявал със сочни огромни гърди, за това ги плямпаш тези :) Опитай някой ден, ще разбереш колко много си изпуснал...

Нищо ново! Народът отдавна е стигнал до извода: "Големите цици разсейват и човек губи концентрация"

Колко мъже трябва да" интервюираш" ( т.е. да дадеш да ти опипат гърдите ) , според изискванията на статистиката, за да правиш някакво правдоподобно заключение? Тая е тъпа и ако мълчи в Биг Брадър, то е , защото няма какво да каже и защото нищо от случващото се не я интересува. Тая малоумница имаше възможността да работи в Брюксел , но си тръгна от там. Нея я бива само да седи и да гледа тъпо.

Така е. В чужбина, за щастие, не виреят толкова много бай-ганьовци като тукашните мутренски чалгари, които си падат по силиконки с големи джуки, пресовани коси и силиконови гърди. В чужбина колкото си по естествен, толкова повече те харесват. Тия като Николетките, Златките, Бориси и не знам си още какви, са смятани за леки жени...и са си баш такива. Само в Чалгария сме наопаки. Много калпаво население.

Големите гърди са непременно силиконови, така ли да разбираме?

Aло ДИРа, да скриваш коментар на Johnnie, koйто е започнал да събира плюсове не е много уместно, както можете да разберете, ако вникнете в същността, аз не обижда госпожицата, просто използвам някои нюанси маркиращи долни тенденции , които отклоняват съвременните жени от идеалния модел. Това че критикувам с директни думи не значи че ги мразя и обиждам, аз от опит знам че българските жени са на най-високо световно ниво и не понасям някой да ги манипулира с фалшиви тенденции, най често прикрити като модни, така че те да се увлекат и да паднат по-долу от западните повлекани. Вярно че критиката ми е силна, но няма друг начин да събудиш заспалите рефлекси.

Руиз

Големи гърди, малки гърди - въпрос на вкус!

От коментарите под статия излиза, че в дира са се набутали само плоски като дъски за гладене или тип батерия и са много комплексирани от това ХАХАХАХА ИМА ЗАЩО!!! Всеки нормален мъж обича НОРМАЛНИ гърди - колкото по-големи, толкова по-НОРМАЛНИ са!!! Природа ХАХАХАХАХАХАХА

тая пък коя е ,на кои е дъщеря,да не е наследница на трона по простотия освободен от мика-мотика стоичкова

Трябва да си много прост след като първо си сложил силикона и след това махнал, да даваш псевдо интелектуални коментари за това какво харсва света... Пази боже сляпо да прогледне!

Провинцията навсякъде си е провинция.

я кажи ти за роднинските връзки и малкото мозък те на почит ли са???

На почит са красивите гърди! Няма значение дали са малки или големи. Пък и това ли е най-важното? Всеки трябва да се харесва такъв, какъвто е и за мен е смешно да си правиш корекция за намаляване или уголемяване на размера на каквото и да било, само за да бъдеш на почит. В крайна сметка най на почит винаги ще си остане акъла ;)

Къде си ма талант! А нещо за дълбоки а.уси и плитки мозъци установили!

Рекордът по дълбокоанусие и плиткоуми държи жена ти, а след не я е дъщеря ти. Простаците се женят за простачки, нормално.

Я си ... За горните показатели ешалон си ти и ..това другото дето си писал! П.дал нещастен!

Или си уфсъ, знае ли човек!

мъжете по Европа, имам предвид КУЛТУРНИТЕ мъже предпочитат по-малки и стегнати гърди, защото са много по-цивилизовани и отдалечени от животните за разлика от първосигналните простаци от балканския регион и анадола. Те, в това число и българите, искат колкото се може по-разплути и тлъсти цомби, за да може да се люшкат над шопската салата и ракията, когато булята ги носи на мъжО си, който после ще я бие, като се напие. Алеко Константинов в "Бай Ганьо" е осмял точно този просташко-балкански манталитет, който днес е на голяма почит сред простите български мъже, считайки го зе ужасно мъжествен и куул. А то просто е Бай Ганьо стайл.

Горното жена го е писала. Самотна, низвергната, никому ненужна и разбира се плоска в гърдите и акъла.

много точен коментар +10

а горното го е писал мъж с тънка и къса пишка, нехаресван от жените, комплексиран, жалък и беден :)

Абсолютно вярно и точно казано! Браво!

КУЛТУРНИТЕ, а най-вече мъже с малко поне мозък, мъже в Европа или където и да и било другаде, би трябвало да уважават това, което природата е дала, а не да съдят по този описан начин. Дано европейците не се занимават толкова много с този проблем, а си живеят живота с гърдите които имат. Байганьовски е точно този див текст на "скубиду" - несъобразителен и тъп. Трябва наистина да си обиден от нещо за да обиждаш и ти жени с подобни дадености. Явно трябва да се застрелят ако не се харесат на критериите на КУЛТУРНИТЕ мъже в Европа, егати...

Почитателите на големи гърди с изпъкнали вени да си купят крава...и ще имат мляко за закуска!

пии боза и шъ съ опраиш

Тъпи патки...

Питах се какво прави Ели Гигова в това предаване. И си отговорих- да си го пише в трудовата биография. То не беше спортна коментаторка, то не беше секретарка на евродепутатка, то не беше сутрешен блок., то не беше с Любо Нейков. И на всякъде вяло и почти незабелижимо присъствие. Искам тате такава да стана и хооп.... никакъв колорит,никакво присъствие... един тапет.

И аз ги знам, че са доста смотани, в никой случай не са мацки.

Може да е опитала да прави трампа. Да смени цици за малко мозък. Ама като виждам, нещо не и се е получило.

поуката от тая история е, че ако си тъпа и цици да имаш пак ще намериш начин да се прецакаш. Ама що не пита тати, а!?

че тои татето може да не е харесвал гърдите и кат са били малки

Хич не е вярно ! Ама то може би защото Елито по принуда си ги е намалила и сега забеляза,че има отлив и е разочарована ...

навън и кухите лейки не са на почит . Гледам пак сме си тук ?

да не би да го казвате от завист?? пълно е с комплексирани хубавици "навън", които дават мило и драго, а и много пари, за да преминат от 70а на 85c или повече!!!че и близките им ги подкрепят!!

за C-то разбирам, но не познавам жена, която от 70 иска да мине на 85:)))

аз пък познавам, иди извън бг, всичко може да се увеличи с пари, с мерак и с малко оптични промени!!ха ха

Навън не са на почит ,но тук по нашия край ги предпочитаме по големички !

Голямата ц.ца разсейва е.ача...Но не и добрия!

да бе да, кисело е гроздето. тая поне има пари да си сложи едни ЦИЦИ

Лошо няма да си богат, срамното е да си беден и злобен.

То пък богатите са едни благородници...

Жена без цици е като джанта без спици! /стара мотористка поговорка/

стара сексистка и гнусна поговорка. На знам какви женивръзват на прасета като теб.

Georgi Dimov Dimov

жени с цици вразват хаххаах

ПРЕКРАСНА МЛАДА ДАМА СИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВУЛЕВИТЕ СЯКАШ ГЛЕДАМВЕ ВАМПИРИ И ИЗКЛЧВАМЕ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ

мОре, много са си на мода, особено като се полюшват съблазнитено....те и мъжете с малки п....и така се успокояват, ама...да Гърди ала точни, пъпки и тнт подобия, мерсаж сме, друго си е да има матрял..и като се заиграеш...:)

какво ли разбира тая под "навън", свят широк, вкусове всякакви, и навън, и навътре

Големите цици в комбинация с празна глава и гладък мозък.... са просто МЕГА ОТВРАТИТЕЛНИ! Ели, за съжаление ти си именно от тази порода. Отблъскваш интелигентните мъже на 10000000%

A бе, при нея не е от циците, от главата е !

Ми права е. Мен лично ме е гнус от големи ц., а особено изкуствените хептен. Единственото, което ми идва като желание от такива е да видя ако я бодна с карфица, дали ще изсъска като балон... А естествените пък са ок докъм 40, 4се и нещо - след това трагедия.. Затова за мен големи ц. са гнусна работа, ни естествени, ни изкуствени не ме привличат. Не си падам по крави, съжалявам. Нормални и средно малки са най-добре; не искам като гледам някоя жена, непрекъснато натрапчивото впечатление, че й пречат.

Явно са те гледали само с биберон.

Ти явно не си много наясно, че по-малките гърди дават повече мляко и за по-дълго време. Явно теб са те хранили с биберон и затова сега караш второ бебство :)

Както зрелищно описваш големи увиснали ц., явно не си толкова мамолог, а БАБОлог повечко.

Травмиран мамолог с трудно детство

Много фина и възпитана млада жена. Няма грам злоба у нея и никога не си позволява личните й чувства да стават достояние на широка публика, още по-малко по махленския начин на една Воче например, или бабешкото клюкарене под сурдинка на Йорданка Христова. Лично аз мисля, че гарвановочерните коси също са малко чалга мода и някакъв топъл нюанс би й отивал повече, но това все пак е личен избор. Много приятно съм изненадана и качих мнението си за нея, след като прекрати връзката си с Петко Димитров.

А тоз Петко пък кой е, че ти се издигнала в очите?

В Найт флайт ходил ли си на чалготека? Е , този Петко, дето му е стопанин и дето Николета Лозанова и Азис са му първи приятели и дето се ожени за....и дето Мария Игнатова му е......оф, бе прочети си, че не ми се обяснява

Звучи нелепо - възхваляваш я до небесата колко е фина, възпитана и прочие, пък си останала изненадата че си е прекратила връзката с чалгаря, с когото е била докато я набеждаваш за фина. :) Последно?

Колкото повече, толкова повече!

Кефи ме - не знам дали са журналистите или самата Гигова, но е смешно - живяла във Франция, а се говори за "навън". Франция не е еталон за "навън"; Франция си е Франция :D.

Добър виц , но да ти кажа по-добре "яйца на очи" отколкото увиснали до пъпа пихтиести балони

Друг виц. Лягат си да спят мъж и жена и мъжът усилено опипва гърба на жената. - Скъпи защо ми опипваш гърба? - Търся циците ти скъпа. - Ама те са отпред. - Там вече търсих. Големите цици радват мъжа повече от пъпката на ребро.

Доста импотентно звучи мъже да обяснява кои ц..и били лоши и по- лоши :)))) Потентният ще каже просто какви обожава!

Тази се чудих, защо няма гадже-то толкова тъпо същество.Като бурсук се държи.Тъпо, тъпо, та вдлъбнато.

lu4ka

Малка, нежна, красива и богата. А гроздето е кисело - безобразие.

Все едно китаец да каже, че големите пи*ки не са почит в европа :) Сигурно са му казали "О, не се притеснявай, не е модерно да си надарен"

По-скоро "По-добре е почетна пика, отколкото голям вулгарен хй!", хехехех

Ето това е българската жена, вулгарно изхабена душевно грозна пикла, която си мисли, че като се лакира, наточи и издуе бюста и вече е върха, леле колко сте кухи само . Вече не ми става от вас, само на 1-2 уискита може да изчукам българка, най обичам да чукам китайки , защото са истински, не са лицемерни, злобни и грозни, винаги са любезни и всеотдайни, весели , не са алчни и комплексирани селянки. Може в град да си родена, но си селянка по щампа.

По-леко, че раздруса дир-а с комплексите си!

Весели, любезни, отзивчиви китайки и не са алчни - айде, айде и у нас си имаме ку.ви доста! :DDDDD

а така брато и аз мисля като теб, от доста години вече съм само с азиатки и да ти кажа ми е много по-добре отколкото с българките преди

Да не се окаже, че мъжете там са я гледали странно, защото тя е била там?

Ельо моме, а големите пишки как са

Хехехе, направо в десятката.

поздрави, така не се бях смял от дни :)

Големите гърди не са на почит навън, каза тя и пишките така - не са на почит вънка, вътре само.