Какъв е идеалният мъж за дълготрайна връзка

Разбит е митът, че дамите си падат по "лошите момчета". За дълготрайна връзка жените предпочитат скромни мъже, установи американско изследване.

Обратно в новината

Коментари - Какъв е идеалният мъж за дълготрайна връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като мен!

Стою

Като чета "новината" -идеалния мъж трябва да е пухльо (от п..ка и мухльо). Кой от вас познава ИДЕАЛЕН човек?!... Докато ме търпи - не ща да съм идеален!

Секса с чужда жена не е повод за запознанство -:))))

Мммммммм русичката горе на снимката е много романтична, голям бонбон

Не се занимавай със свободни 40+ годишни мъже. Ориентирай се към по-млади, до 35 годишни максимум. Те са друго поколение, със съвсем друг манталитет.

да кажем на русофила - чуждата е идеалната брат! мани ги тия промискуитети където спорят след теб :)) според една житейска мъдрост - "га сме далече, най-се обичаме" - и това не е бабини деветини!!! има една парадигма, че когато нещата са далече не се забелязват детайлите и реципиента получава един идеализиран образ... е да ама образ... а всеки образ има и миризми :))) има и косми... от близо образа има повече общо с маймуна отколкото с оня изфинен образ-далечен... блян най-сърдечен, но в същност доста нечовечен... В общия случай чуждата женица седи "далече"... мъргазите да и ги диша правоверния - ти ползваш само есенцията :))) хайде спо лай и ти и всички нераз-БИРА-щи! наздраве! да живеят чуждиците! подпис ИЗползвачев

Оригинално казано браво. Лошото е когато образа не е идеализиран, а наистина превъзхожда вече избраната половинка. Първият избор не винаги е най-добрият но вече си се прецакал и няма мърдане, особено ако има деца. И аз обичам да гледам, но гледаш не гледаш очи пълни, ръце празни. Чуждата жена особено ако е някое засукано парче ще ти пусне, само ако тя реши, ти може само да се облизваш и да събираш добър материал, за да понесеш вечер по-лесно гледката в леглото:-)))))))

Че какво ви пречи да живеете в отворен брак с благоверната?

Защо си взел миризлива, космата и грозна жена :))) То и чуждите мъже са по-готини от вече собствените ни и омръзнали, но какво да се прави. Ще се кръшка от време на време и това е.....

ха-ха-ха-ха....ся ако беше жена му щеше да каже че "в днешно време никой не гледал красотата и че външния вид вече било старомодно да се гледа, като после щеше да покаже пред всички колко голямо самочувствие има макар и миризлива и космата и грозновата

Чели ли сте "Дневник на преластителя" на Киркегор? Много симпатична книжка, понякога си мисля, че средностатистическата "мома" у нас има нужда по един точно такъв главен герой в живота си.

Не прелАстителя- прелЪстителя:) Самият Киркегор е имал много трагична съдба и годежът му с Регине се проваля- тя се омъжва за друг. Не е случайно твърдението, че тайните на любовта ги знаят тези, които добре познават самотата.

Благодаря за корекцията! Иначе става дума за особена любов. Дневникът е на еротоман, който изпитва удоволствие от това да оплете в мрежите си обектите на своите чувства. Следи ги, изучава в детайли бита и предпочитанията им, влиза под кожата им и когато "жертвата" е готова да му се отдаде и духом и телом - губи интерес ... Ама как може, какво си е въобразила тя?! Той разбира се също я обича силно, но като ... сестра.

+++

Може и да не ходи, но да е банкомат! Другото - ще се напазарува.

Bell

А идеалната жена каква е? Напишете една статия, обобщете моля и жените какви трябва да бъдат.

Идеалната жена за мъжа е винаги чуждата.

Е да, идеалната жена е чуждата, защото мъжът е лаком и винаги иска това, което няма. Особено ако е по-лъскава и хубава от собствената му. Но като го получи пак ще му омръзне и се връща в същото положение. Едно е да искаш, друго е да можеш, трето да го направиш.

Идеарната жена е тази, която е красива за теб, задоволява нагона ти, гледа ти децата и дома, не върши тъпотии и не дърдори празни приказки.

Купи си съчетание от робот и кукла.

И сигурно и парите да ти носи в къщи.

А не ти ли хрумна, че въпросния човек си е казал - тази е бедна и ще драпа със зъби и нокти към материалното?

Ако въпросният човек си е казал това нещо, говори, че е подвластен на предразсъдъци, а да съжителстваш с човек, който се води от предразсъдъците си е много неприятно нещо.

та нали той е отказал да я види дори на снимка, както е разбрал, че е бедна. Много жалко за него, че само меркантилни жени познава. А не ти ли хрумна, че може би той е бил златотърсачът?

Аз пък ги е... и ги бия.. И пак ми вързват. Същински мачо - като по филмите!

Ами време ти е да намилиш филмите, че съвсем се размечта:))

Кого биеш бе Гоше :D Левислава и Десислава ли ? На Жена по принцип и глас НЕ ТРЯБВА да повишаваш па камо ли друго грубо нещо. С един шамар можеш да я свалиш на земята. И тя го знае и ти го знаеш. Силата на Мъжа е не да бие жените а да ги слуша и уважава (поне в по-голямата част от времето). "Кифлите" по принцип са доста малък процент от жените, проблема е че много се пише и говори за тях и се остава с грешно впечатление.

По принцип....

Не се карайте аз съм перфектния мъж за дълга връзка :)

И затова си сам, нали?

Бракът е като красив танц- единия партньор води, а другия го следва. Това е идеална ситуация, в която партньорите не се "настъпват" и всеки си знае ролята:))

Днешният брачен "танц" е много отблъскваща гледка - жената вместо да се отдаде на удоволствието от танца, се бори, с изумения си партньор, да води танца. И всичко туй в ритъма на чалгата. Пълна повърня. За капак, балната зала е пълна с хомосексуални двойки.

Все някой трябва да води танца. Има мъже, които на две магарета слама не могат да разделят, камо ли танц да водят. Гейското общество слабо ме интересува- да се уточняват кой кой е помежду си:))

Много мъже не знаят стъпките , но се вживяват в ролята на Lord of The Dance. Истинският мъж дори и да знае стъпките е добре отвреме- навреме да позволи на дамата да е водеща.

И като си хванат скромен да ги гледа, пак ходят да се въргалят с "лошите момчета".

Връзка, основана на финансови интереси не може да бъде дълготрайна (все-пак темата е за дълготрайна връзка). Ако парите свършат - единият партньор почва да си търси друг богаташ, в обратния случай другият в един момент си "купува" ново гадже. Това е нормално, защото и двамата са влезли във връзката точно с такива нагласи и намерения. Примери много, веднага се сещам за Ицо "стоте манекенки", а по-скоро беше разтърсващата майонезена драма на Елен Колева.

Важното е, че не са те изоставили някъде - пожертвали са "свободата" си заради някой друг. Та, затова аз слагам свободата по-ниско в йерархията на ценностите от обвързаността с любим човек.

Дали наистина свободата е чак такава ценност? Свободата по принцип означава липса на връзки, на зависимости - но това е вярно и в обратната посока. Може да се окаже доста самотно нещо пълната свобода. Ако майка ти разсъждаваше като тебе и се радваше на свободата си, тебе нямаше "да те има на белия свят", нали.

Единственото важно нещо за жената е мъжът да има достатъчно пари. Ако е богат, всичко останало е без значение.

станах експерт

експерти...

Госпожице/госпожо! Разбирам желанието Ви да търсите просперитет извън България. Но, моля Ви! Не асоциирайте скромния си социален опит във връзките с мъжете българи, с препоръка от Вашата майка! Родена съм в България, живея и ще живея в Родината. Имам прекрасен съпруг-Българин и за мен той е най-!!!! Идеален човек няма! За мен най-важното е да бързам да се прибера от работа, защото съпругът ми се е прибрал по-рано и ме чака или да му осигуря уют, заради, който той да бърза да се прибере!

Доста тъпо е мнението ти, но учудващо грамотно написано. Не можах да разбера, как така се получава сметката от пет деца. Но този мъж от S класа, ще се усети в един момент, а ако не се усети, друг ще му подскаже, че му изяждаш паричките. Тогава какво става с тебе? Оставаш си с петте гладни, голи и боси деца. Не знаеш ли - мъжете са егоисти - гледат си живота, пък ти ще си гледаш децата без бащина подкрепа. Едва тогава ще разбереш що е това S класа.

не си играйкай друг път

Мъжът и жената - зависи и от двамата. Всеки един от тях може да манипулира другия и да го използва. Не трябва да се говори за идеален мъж, а за идеална двойка. Идеалната двойка е това съжителство между мъж и жена, при която просперитета и възпитанието на децата им са над всичко - ако желаят да имат деца. Другото са алъш-вериши , борба за надмощие, простотия и задоволяване на първични и егоистични прищевки.

Точно така мъжа и жената като двойка трябва да гледат в една посока, да си пасват по характер да имат общи теми и най-вече да се обичат. Ако ги има манипулациите и борбата за надмощие си е чиста загуба на нерви. Когато има егоцентризъм място за любов няма. Двете неща са несъвместими. Власт и любов. Когато има власт няма любов, когато има любов няма власт.

а на мен един човек ми каза, едно е да мислиш че си добър , друго е да е така

Точно така когато се обичат двама няма място за власт и надмощие. Първото е любов , а второто сделка.

Че на женените кво ни е? Ако си убавица, уфатна и разбрана жена,със склонност към домашният уют,не харчих колкото врагът дома, обичаш децата, не си особено висока, и ръката ти е малка, проявявам интерес! Аааа, и да не дуднеш моля

Лошите момчета си остават вкъщи с някоя жена просто да има една жена. И са лоши за пред другите, а после като посрани и тичкат домашната да ги защитава докато вече е осверипяла тотално от ревност нещастници и комплексари.

Не помня от къде е следната фраза: Добрите момчета отиват в рая, а лошите... където си поискат" Никога не съм бил от добрите момчета, както и от крайно лошите не съм бил, но благодаря на Бог винаги съм отивал там където искам. Честно казано това винаги е допадало на дамите около мен, а изводите ги оставям на психолозите.

Е честно казно хората са безотговорни и това е всичко

ключовата фраза в постинга ти е "дамите около мене". Около "мъже" като тебе се навъртат само определен тип "дами". Слагам кавичките, защото по принцип слагам в кавички всички, за които собственото им желание е по-важно от всичко друго. Лично мнение.

2 думи: финансово красив. И каквото и да ви говорят дамите знайте че лъжат, и винаги става дума за пари. разберете ги жените, в природата им е, преди са търсили някой мачо( отново предпостава че ще донесе по едър дивеч, сега търсят "мачо с дебела чекова книжка" поради същата причина, е , вече не е само дивеч....маникюр за 45 лева седмично, козметик за 80 седмично, също така, седмично( поне) посещение на мола....почивка, и тнт и тнт...пък ако и му става, ехе....а тези финансово и външно красивите са подложени на истински дамски холокост горките

Е, у Малта нема ли кой да те обруси? Това да не е 'Искрено и лично", бре?

Идеалния мъж е като идеалната жена според неговия манталитет и възпитание. Ако скромен в истинския смисъл, почтен и обичащ и жената до него е такава. Ако е скромен привидно но скромността му е фалшива и със задни помисли и жената до него е таква коварна и подла. Вторите предимно са хора които имат проблеми със самочувствието и с външния вид , а не с парите.

напрotiw jenata ima problemi s parite vyv vtoriq slu4ai ni6to 4e izglevda skromni4ka naprawila si e smet4icata

По кухнята ще познаете истинската жена нейната и на майка и.

kikuno

Де да беше наистина така.Най-често на искреноста се отговаря с коварство ,на верноста с изневери ,на истинската любов и отговорност с въртене на номера .Това важи и за двата пола .

ами значи има несъвместимост но понякога зад една изневяра може да стои обида която е била подтисната

Идеалният мъж е със сребро в косите, злато в джобовете и стомана малко по-надолу.

Няма по-голям материалист от жената.И изобщо . . . жената не обича да я обичат,тя се оставя да бъде обичана.

Съветвам те и не само тебе "жените" да го забравиш

Хората са безотговорти егоисти,празнословци

много добре са ме описали. това е вярно. 3г. след сватбата обаче, ми потръгна и станах шеф. от тогава си е все така...

Принцът на бел кон я дойде, я не,ама мъж и пари си трябват всеки ден.А за дълготрайна връзка няма готова рецепта. Тя зависи от двамата.

идеалния мъж? пак ли? стига с това идеално. идеален вариант в живота няма

Един умен мъж трябва да разбере кога една жена е при него заради парите му.

Лесно е. Остава на нейна издръжка и то ще си проличи.

така е, 'разболей' се и гледай сеир. или да те 'уволнят' и постой 'без работа' 30 дни неплатена. това важи и за всички, който се съмняват от мъже-кифли.

правилно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На мъжете не им пука дали си с тях заради парите им - важното е да го привличаш физически. Ако не беше така нямаше да я има проституцията, държанките, твърде младите любовници...

Мъжете, скъпа, обичат с очите. Факт! Но, когато имат сериозни намерения към дадена жена, тя не е от контингента на лесно достъпните и тунинговани красавици. Подсъзнателно търсят образа на "майката"- топла, грижовна, уютна. Знам, че днес няма да сте съгласна с мен, но след време ще се убедите, че богатите мъже не са щастливи. Богаташите имат финансови възможности да си осигурят най-желаното от тях, но не и Любов. Умните мъже търсят Партньор в живота, не Държанка. Останалите са Консуматори, които само ползват, не задържат. Да Ви разказвам ли за хранителната система..... ;)

пак некви малоумности!

Impotent with an S-class is the best man.

недей така... никаква S класа няма да помогне на импотентния мъж - да пази господ! - да задържи дамата.

Забелязал съм, че колкото повече харча в една връзка, толкова по-дълго продължава тя...

Отношенията между половете са на цикли...една връзка започнала със скромен мъж след време може да премине в желание за не толкова скромен - рутината. Всичко зависи от състоянието и умствения капацитет на жената пък и мъжа при избора им на партньор, както и в динамиката на връзката. Жените по естествен начин се опитат да съберат всички възможни положителни качества в едно тяло, а когато те са прекалено много, поставят под съмнение истинността им, защото им се струва невъзможно. В житейския си път хората са като тинейджъри дори и до самия края, просто оправданията и методите им се променят.

ти може да си всчко и" жените "е само в твоята глава , иначе бих казала че хората в голямота си част ,са пълни безотгворни нещастници

+1 от мене за всички, които са написали, че дълготрайната връзка в БГ се крепи на размера на мъжкия портфейл. Характерът, манталитетът, моралът, външният вид и умственият капацитет нямат ама абсолютно никакво значение за българките. Като надушат пари си свалят гащите още на улицата. А връзката е толкова дълготрайна, колкото и финансовото благоденствие на балъка.

Чак всички българки не са материалистки, но повечето да, прав си. Аз познавам обаче и хубави момчета, които се полакомиха за пари и се ожениха за грозотии, но от заможни семейства. Вярно при мъжете е по-рядко, но не защото са по-малко меркантилни, а защото жените с пари обикновено си търсят мъже с пари. Докато за богатите мъже е по-добре жената да няма пари, за да я манипулира по-лесно, колкото по-зависима е от него, толкова в по-изгодна позиция е той. Ако трябва да избираш между красива и свястна жена и някоя невзрачна, но червива с пари- Коя би избрал, но честно? Такива са времената, интереса клати феса. Всеки гледа изгодата, няма мъж, няма жена.

е, при мен беше другият вариант - аз бях банкоматът, обаче в един момент парите намаляха. е, започнаха скандали и понастоящем сме разделени. иначе нито съм грозна, нито съм стара, ноооооо.... всичко е без значение пред парите ...

крепи и се на силикона на вената, недеи да си циничен хихихи

И заглавието внушава, че жената е тази , която избира , а мъжът е като предмет. Цялата концепция на 'съвремнния свят'(зло)умишлено или не поставя така мъжете,че да са все по-зависими от прищявките на жените. А жените все по-идиотизирани. В крайна сметка жени и негри . За тях е важна конкретиката, емоцията и отношнията човек-човек. Връзка човек - общество няма. Нямат стратегическо мислене. Това се знае повече от добре от хората, които дърпат световните дела. И за по 'богоугодно' именно такъв тип мислене временно и конкретно се толерира. Това е в основата и на консуматорството, примирението и робството. В Германия ( пък и не само) в природонаучните ателиета по търговските центрове се спират само мъже и деца. При това от мъжете турци или араби също практически не спират! Който е в Германия и има такава експозиция в мола си може да обърне внимание :-). За съжаление и България не е подмината от световните тенденции. Опасното е, че в среда на невежество любовта и безпредметното , самоцелно общуване се развиват религиозен фундаментализъм или откровени диктатури.

Жените "Нямат стратегическо мислене." Затова пък мъжете с тяхното "стратегическо мислене" произвеждат оръжия, продават оръжия, воюват и убиват, изнасилват жени, принуждават жени да проституират... Велика стратегия!

Всичко това е за пари,които действат на жените като валериан на котка :))

Факт е, че жената Е ТАЗИ, КОЯТО ИЗБИРА. Естеството й е такова, да съблазнява, да привлича, да манипулира и да избиере най-удачният за отглеждане на потомство от "клъвналите въдицата".

да за твое огромно съжаление времето когато жените са били наистина предмети и са нямали никакви права вече не са факт. Расист и сексист - това са най-гнусните типажи които съм имала нещастието да видя през живота си. Некадърни и комплексирани "мъже" търсещи вината във всичко около тях, но не и в себе си - виновни са ви жените, виновни са ви черните, виновни са ви хомосексуалните - всички са виновни за вашата нищета!

Браво! Отличен коментар.

М дааа, сигурно си от тези дето работят за де се случат нещата. Въобще всичко около теб ще да се държи на случки :-) Но има и хора , които знаят, че за да се върви напред нещата трябва да стават. Да се създава. А не да се наблюдава, споделя и коментира. Мъжете разсъждават с приницпи. Жените с конкретика. И най- видно е това в КУХНЯТА. Жените никога не са били спирани да готвят. Обаче все така става, че най- добри готвачи са мъже. И защо? Просто природа. Едните в същността им е заложено да създават. Другите да пресъздават. И у двата типа хора има нужда от интелект , за да проумеят важността на другия. В днешно време, в общество на консумиране , а не на създаване е нормално тези хората с мислене на пресъздаване да им е по- лесно. Архитект и зидари. Кой е по- важен за да се случи успешен проекта? Или май беше, за да стане успешен? Тропкай токчета и се радвай ако децата ти се ъпгрейдват и са вече потенциални звезди за БиК Брадрър. Пък ако нямаш деца, продължавай така и се самоусъвершенствай безкрай ;-)

За съжаление днес вместо да имаме естествен подбор имаме икономика и в чувствата.Няма ли го чичко паричко,няма го и либидото при жените.За тях дали ще правят секс или ще киснат в молове и бижутерски магазини,разлика няма.При така поставената ситуация,идеален мъж е всеки с пълен джоб.Сега вече ако всички джобове (и естественият) са пълни е целувка с Господ :).

И кога не е било така? При уредените бракове, при софийското жителство? Сега е най-доброто време което е било на Земята. За щастие не е най-доброто, което ще бъде.

Колко много думи, за да се каже една, че жените ги моделираха да си падат по "ПЕДЕРУГИ!"...

Самочувствието, увереността са голям афродизиак. Те, обаче, зависят от самооценката. Тя пък зависи и от това доколко покриваме собствените си критериите. Колкото са по-високи критериите, обаче, толкова по-трудно се покриват, толкова по-трудно се постига доброто самочувствие. Затова и Бай Ганю, мутрите, мурвите, лошите момчета и момичета са с неразбиваемо самочувствие. Много пък интелигентни, чувствителни, добри хора са с ниско самочувствие. Това е голям капан при избора на подходящ партньор. В допълнение е много по-лесно да си решителен, когато мислиш само за себе си, за собствения си кеф и изобщо не ти дреме за другия. Жените се просветляват много бързо по тия въпроси след първия, втория аборт. Но дотогава лошите момчета са готини пичове, скромните са пълни задръстеняци, самите дами пък блуждаят някъде между планетите яхнали гур с ракетен двигател. За да могат видят в ранната си младост скромно момче, им трябва телескопа Хабъл насочен обратно към Земята и пак не е сигурно.

Живота за това се живее, за да се помъдрява и взимат поуки от несполуките. Не може всички в ранната си младост да са мъдри и прозорливи, пък и с висока самооценка.

Глупакът не се учи от грешките си, умният се учи от грешките си, а мъдрият се учи от грешките на другите.

Колкото повече знам толкова повече знам че незнам ... Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят ;)

Кръгът съответства на отговорите, които имаме за живота. Окръжността, съответства на въпросите ни към окръжаващата ни действителност. Колкото повече отговори получаваме, толкова повече се увеличава площта на кръга, толкова повече се увеличава дължината на окръжността, т.е. въпросите. Затова най-мъдрите казват, аз знам, че нищо не знам. Светците са най-смирени. Докато за невежите житейското море е до колене, дотогава, докато не се удавят в него.

Това се нарича "нормален човек"! Съвсем изкуфяхме покрай активната медийна дресировка и съвсем забравихме, че има и нормални хора, които не се борят за надмощие, не са насилници, нямат проблеми от детството, а просто се стремят да създадат нормално, хармонично и истинско семейство.

Ай стига, бе! И такива хора ли има?!! Не познавам такива ...

Повечето хора са такива под дебелото лустро от насадени ни от медиите стереотипи.

нали точно в българия беше създаден модела на култ към мутрите и че да си мутра е нещо много хубаво и престижно.имах неприятен колега от луковит с когото работих в чехия на гумата, че тои се стрижеше гола глава само за да прилича на мутра.имам чувството че и господ е бил мутра.

Модата със стригането всъщност идва от прикриване на плешивост и побеляване.