Евгени Минчев: Венета Райкова е непочтена

Венета Райкова и Евгени Минчев влязоха в открита война, след като Евгени Минчев даде скандално интервю за списание LOVE style.

Обратно в новината

Коментари - Евгени Минчев: Венета Райкова е непочтена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия двамата са хвани единия блъсни другия.

Евгени Минчев е точен като скалпел.Кеф ми прави!За селянията на Райкова няма да се хабим.

Точен е, верно. Особено за реактивния самолет. Ако знаеш какво големо сопло има отзад...

Венета има две сопла, едното е отпред, а другото отзад..

Двама провинциалисти, които с цената на собствената си чест и достойнство са пробили в Софията.

Погледнато процентно повече са пробилите в Софията провинциалисти, отколкото софиянци в провинцията. Това пък налага извода, че ако София остане само на "софиянци"- спукана и е работата.

Евала,пич!!! Много точен коментар!!! Много точен! Накефи ме!

Евг. Минчев може да не е стока, но Венета е върха на простотията. Просто няма равна, но защо толкова я лансират Нова телевизия .... явно е, че има простаци, които да я гледат?!

И двамата са един дол дренки,но Евгени ватманът е по-противен,от където и да го погледнеш.Не знам кой му дава тая медийва власт,а другото знаем как го получава!!!

Много е точен в преценките си Евгени. Тая Райкова много се е взела на сериозно. Ужасна е.Как защитаваше Тачо и Жени. Тези простаци. Ама то защото и тя е такава.

ivaniko@

E, доживяхме да видим по-по-най почтения, след като има "ДУШЕВНОСТТА" да....

Хвани единия ,утрепи другия ....и двама тръскат мръсни гащи ,и не се усещат колко вече са ни неприятни .

От конфликта на двама прости люде ще се получи ли един цял ерудит? Едва ли. Като пръкнало се недоносче са. Единият да си гледа масажите и балсамите, другият - ресторантската кухня и да не се бъркат там, където ги няма и никога не ги е имало.Другото е за масова консумация в сълбота и неделя, като няма какво толкова да се прави.

Минчев, ма вие сте си лика-прилика. И ти тръскаш същите гащи. Липсва ви възпитание и финес!

От две блондинки какво да очакваш - само простотии.

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. И двамцата се " търкалят" и като пиявици се хранят от житейските победи и провали на истинските български талантливи и способни хора.

В секцията е изстипосан един наркоман,и жена му която ражда. После разни пайнерки,жокера-пардон камелия тодорова,и други се в тон. И си мислех човек е тяло и душа.Интимните ,красиви трепети и моменти отдавна дори не съществуват.Залива ни помия,и най-големите мръсници-визирам гей лорда,сигнално жълтата и откачената и майка,подобие на човек,венетка-клозетка и и този с раждането и всичката боклучава напаст,която се храни като произвежда боклук.Ние растяхме с Пепеляшка,децата ни растат с гей лордове и терминатори и спандж боб. квадратни гащиСтрашно и ненормално.

Хвани единият - удари другият ...... хихихихихихихихи

И да ми слагате "-" (минуси), и да не ми слагате - тези двамата (той и тя) са си от един дол ... боклуци.

защо дира не прекъснато ми триете коментарите, какво невярно казах, това е селска работа между тези двамата, може да живеят в големи градове но селяните си носят селото до края на живота в себе си

НЕ ПЮИТЕ СЕЛЯНИТЕ -ТЕ СА РАБОТЛИВИ ХОРА НЕ СА ГЕЙОВЕ И .........

Ако имаше елементарна култура, Е. М. щеше да знае, че хемороидите не причиняват рак..., но важното е да се плямпат глупости. Драйфа ми се!

слушаи какво бе минчев.... геи смотан погледни себеси кво лаино си и че неможеш да си избуршеш задника сам а някои друг трябва да идва да ти го лиже защото да се почувстваш душевно избурсан и задоволен за сметка на другите!!! незащитавам венета но ти си пулно лаино и видя ли те наживо вярваи ми че доста уимруци ще изядеш!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

комплексар. ще те спукам от бой.

Не мога да повярвам, че Съветския съюз е изгубил такъв професор по психология (който може и да пее), като Захагаева, а заедно с нея и щерката. Не, не.

Евгени Минчев с тази прическа прилича като попарен от слана Чичко Тревичко...

Тоя как смее така на Венета, бе? Нали Тишо ше му спукаа ... товаа ...? Егати ...

...Тишо е галеното на Ташко...Неаа как да стане това!

Заглавието всъщност трябва да е "Евгени Минчев се е главил за ПР на Венета Райкова". В среди в които почтеността е огромен недостатък, а славата, макар и печална - цел в живота, какво друго може да е това, освен ... РЕКЛАМА. Няма лоша реклама! Венетка има нужда от нова трибуна и е платила на когото трябва, за да не изчезне от публичното пространство, докато си намери такава.

Прав е Минчев,те затова много не го харесват,защото казва истината такава каквато е.Венета Райкова не е никакъв професионалист,а обикновена махленска водеща,която в предаванията,които води говори предимно за секс,магии и прочие простотии.Комплексарка голяма,това си пролича и на последното издание на Голямата уста,където плюеше по Вулева.

А то Евгени и Вулева въобще не са плювалници!

Тоя п...л да не ви е шеф на редакцията бе?Изтрихте ми поста.Браво толерирайте пе..лизма

Този парфюмиран скункс с поведение на евтин-евро-атлантически-гей-лорд намери подиум за мозъчните си пръдни.

Лика-прилика са си с тази пача. Продукт на демократичното лъскане на мозъци и ампутация на морал.

хайде двамцата енергично да хварлят кал, обиди, клевети, всичко е позволено, важно е да се тиражира и да генерира приходи. На нас култура ни не требе, отдавна сме се отказали.

Тоя е лорд колкото Графа е граф.

.....И колкото цар киро е цар!

и колкото царя е Цар и колкото прокуратурата ни е Прокуратура и колкото съда ни е Съд и т.н. и т.н.

Киро е доста повече цар от колкото гафа-граф...

те не са го назовали правилно в статията, то не е лорд а е "гейлорд"

Абсолютно е прав Евгени. Тази в предаването което са и дали да води, извършва лична вендета. Отвратително зло създание.

Кой го казва, най-непочтенния човек.

Присмял се хърбел на щърбел!

?!?! Гено - Минягата, както е по известен в наште стреди - домовете за сираце, още ли оди с тойо кок на главата? Се едно неко му се е izsral на главата...Оно и едно време така му serehme на главата и он беше удоволетворен..

...Само да добавим, че гуедам много се тиражира титлата лорд....Краля му викааме и по онова време, ама оти беше крал на sfirkite ...нали се сещате..И от там Крало, Лордо, та сега лорд, лорд ......и това му остаа от онагава...

Поради липса на жертви, интригантите в медийното пространство, започнаха да се ''хапят'' един-друг. Я, как хубаво сте се изрусили, и двете сте ''блондинки'', бива ли така да се карате?! : )

сяка жена, която с малоумните си действия, насилвайки природата си и съсипвайки косата и здравето си, се прави на ПЕРХИДРОЛЕНА БЛОНДИКА НЕ Е НАРАД!!! А ТА НАЯ, САМО КАТО И ПОГЛЕДНЕШ СУРАТА, И Я ПОСЛУШАШ 5-6 МИНУТИ-НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК МУ СТВА ЯСНО, ЧЕ ВИЖДА ГОЛЯМА ПРОСТАКЕСА И ДОЛНО ЖИВОТНО!! ЯВНО САМО НА ГЛУПЦИТЕ, КОИТО СА Я НАЕЛИ НЕ ИМ СВЕТВА ЛАМПАТА, НО ТЯ ТАКА ЩЕ ИМ СВЕТНЕ, ЧЕ ЩЕ ОСЛЕПЕЯТ!! ДОЛУ БОКЛУКА ОТ ЕКРАН!!!

защо крещиш, при това с толкова много грешки? Пък за косата - всеки да прави, каквото реши. Тя си е на неговата глава. Има жени, на които им се виждат черепите от рядка косица, други пък имат да похабяват, че и да остане.

А Южени е педигрий, което е далеч по-лошо, смешно, позорно.

Евгени Минчев е същата стока-непочтен,обиждащ,невъзпитан и с огромно самочувствие,без покритие.

И двамата единствено са известни със скандалите и интригите които правят. Това говори лошо за Нова ТВ че постоянно им дава възможност за изява.

Крайно време е Венета да отиде зад кадар,стига с нейната глуповатост и празни приказки

Тя е непочтена,а ти девствен ,а ?

С такива "новини" се правят пари от хитрите, не ми се говори що за индивиди сме ние четящите ги с такъв интерес и анализирайки ги с такъв патос. Сякаш тези "VIP"-ове са световно значими люде. За Ваше улеснение - Евгени, Венета и сие също си правят парички от това шумолене, което самите ние им създаваме. Крайно време е ДА ГИ ИГНОРИРАМЕ, ИЛИ МОЖЕ БИ ПОНЕ ДА НЕ ГИ КОМЕНТИРАМЕ

Хърбел и Щърбел

Тоз пък пУТУраст свърза всичко с аналната област... зер е свикнал да му наместват маясълите.

Каквато и да е истината за миналото им,обществото има полза и от такива.Служат му за лош пример.Особено циркаджията,който медиите така упорито натрапват.

Илюзията "Служат му за лош пример" си е просто наша илюзия, защото за мнозина това е ПРИМЕРЪТ за следване, т. е. добрият пример.