Майкъл Джексън се е клонирал преди смъртта си

Старите слухове, че Майкъл Джексън е платил да бъде клонирана неговата ДНК преди смъртта му, за да бъдат създадени негови копия, може да се окажат верни.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Джексън се е клонирал преди смъртта си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбирам едно нещо. Защо повечето започвате да го обиждате (не говоря за хората, които казват че клонингът няма да е същият като Майкъл и аз съм на това мнение). Ако вярвате на медиите за всички онези неща казани за него, не трябва, защото тези хора са коварни и подли. Ако някъде стане случка те винаги са първи (това е причина за много размисли, като започнем от това че те може да са виновни за всичко случващо се до още по-страховити и ужасни неща, но да не разтягам локуми сега), те винаги дебнат и извъртат всичко казано, и за това има много не разгадани случаи. Просто ако Майкъл можеше да види това (а и не само той) щеше много да се разочарова, че нямаше да иска дори да се е раждал. Аз също съм му почитателка, но не искам да нападам никого и да твърдя че никой друг не е достоен или нещо подобно (въпреки че за мен е като бог, признавам), просто не е нужно да обиждаме хората само защото са съвсем малко по- различни от нас, все пак при всички ни бие едно сърце, всички сме равни :) .

Вие друга работа нямате ли си че да обиждате Майкъл Джексън!? Вие сте никой в сравнение с него.... Нито е бил педофил, за да го наричате така, нито е бил такъв за какъвто го представя медията! Освен това, си е негова работа дали се е клонирал или не! Идиоти..... Майкъл е THE BEST

Тъп негър. И по бял от тоалетна хартия да беше станал, полза никаква. Важна е не материалната обвивка, а душата.

Конгрес по хирургия, след официалната част трима водещи хирурзи седнали в бара на хотела и след няколко питиета започнали да си разказват за големите си постижения. Германецът казал: - В една автомобилна фабрика, един от работниците беше премазан от пресата за ламарина и от него беше останало само малкото пръстче. И като започнах от него, направих цяла длан, после ръка, после рамене, торс, глава и т.н. и накрая той стана толкова ефективен, че остави 50 работници без работа. Японецът разказал: - О, това нищо не е. Миналия месец при авария в атомната централа пострада млад мъж, единственото, което намерихме от него, беше един косъм и като започнах от него, конструирах глава, тяло и т.н. и той стана толкова ефективен, че други 500 останаха без работа. Българинът казал: - О, ама вие на това ли му казвате постижения. Неотдавна си вървя по улицата и срещам във въздуха една пръдня. Улавям е в едно шишенце и я нося в кабинета ми. И там като започнах, първо конструирах задник, после тяло, глава и накрая направих един толкова ефективен човек, че той стана министър-председател и откакто управлява, 500 000 останаха без работа.

Не обвивката, материята е важна, а душата. Тя прави човека и не умира за разлика от тялото. Клонинга само външно ще прилича на Майкъл Джексън но няма да е като него в нито едно отношение.

одвратена съм преди всичко от долно пробния заболекар който взе зъбъ на маикал на бесценица за да саздаде негово копие и да спечели 300000000 долари.....а дизаинера андрей ван пиеро му беше любовник на този заболекар преди пет шест години//// а преди туй беше гаже на маикал за сажаление връската им западна защото тий пръсна 2400000 долари от авоари му....това го знае всеки интелегентен човелк в холивут... а насголста на директора на извън земните маикал лакман е едно нищожесвто как може да издаде таините на маикал в загубените син книги..... маикал има още таини и са повече от 15 дано те да се запазят.... нямаите вяра в хората всичка са използвачи когато стане дума за пари

За интелигентните хора в Холивуд не знам, ама правописът ти е отчайващ..

Илонке Илонке, амо толкова неграмотна си бе чадо. Чак се чудя откъде толкова тъпота у някои индивиди. На опашката за тъпота май си била от първите?

Клонирайте Хитлер че имам малко работа за него

И как, по-точно, от сперма ще се клонира човек, като половите клетки съдържат само 1/2 от генетичната информация на организма, при това - с мутациите натрупани по време на живота? От ДНК-то на всяка друга клетка може да се клонира човек, но не и от спермата, не и от яйцеклетките... Иначе родителите нямаше да създават деца, а свои клонинги!

Той тоя нали знаеш че всичко с оная му работа оправя (и деца вкл...), та и тогава е решил че една чкия ша реши проблема :)

Клаудия Кардинале къде мога да си я поръчам и колко ще ми излезе ?

вземи си Камелия Воче, тя прилича на нея.

има да ти подскача и истеричничи през 5 мин

Аз по-скоромно - за мен ако може клонинг на Кардинал Ришельо.

А пластичните операции на оригинала как ще се клонират? Или ще си бъде една малко негърче...

Не, 10 .

комплексар!!!!!! да си беше дал парите за нещо смислено!!!! тож не се харесва като черен,защо тогава си е дал матери ала да се раждат черни ,подобни на него индивиди.

Като клонирате Орнела Мути на младини, може да си поръчам една. Интересеувам се само от обвивката.

"Звездите" наистина са полудели.

.........И СЕГА ЛЕТИ НАД ЩАТИТЕ.........

Taлант не може да се клонира, но едва ли псевдо-учените са му казали и са му прибрали мангизите без никаква свян.

Прав си след няколко милиарда години няма да има кой да си спомня за слънчевата система .

и като се нароят Майкъл Джексънчета децата по света няма да видят мира....

Пфу-пфу-пфу. "Хелоуийн" е довечера - утре пак ще си е същото. Тъкмо бяхме се поуспокоили, че няма да слушаме и гледаме повече глупости...

Да му писне на човек- Тайсън бил изнасилен като малък, тоз па се клонирал ....на къде отива този свят, Боже?!

Ужас, накрая като им пречиш на олигарсите, ще те отвличат и слагат някакъв тъп клонинг да те замества...

Хаха. Ти ме разсмя. Да не са те клонирали вече?

Това да не ти е комунизма

ако клонинга не мине през всички хирургични интервенции ще бъде едно черно циганче нямащо нищо общо с "оригинала"

Дано клонинга да се харесва такъв, какъвто е!

Аз вече се клонирах.Благодаря Ви,че нямате по-важни теми за обсъждане,а отделяте толкоз много внимание за мен. А иначе е супер,може и вие да се клонирате..

Взел се е много на сериозно. И понеже е невежа извън музиката му се е получило начинанието според него.

Психично болни хора! Звездите изтрещяват първи! Звездоманията води до същото по-малко известните.

Това е поредната жълта измишльотина. Що зе хващаш? Да миаш дказателства, че Майкъл наистина го е направил? Не. Тогава не обиждай и не взимай всяка "новина" за чиста монета. Аман от наивници.

И сто клонинга да му направят , душата не се подава на клониране ! Просто копия на тяло .

Що за идиотизми.

това не е новина за нашите политици,те се клонират от 90-те год.на мин. век,за това са все едни и същи мутрагени.

Трябва сега да измислят да се клонира и душевността на личността, че да е на 100 %

Това не е възможно. Прочетете книгите на Майкъл Нютън и ще разберете! Това е свободната воля и правото на избор, които никога няма да могат да бъдат клонирани и заключени.

интересно съвпадение на имената между другото

"Той предполага..." От кога предположенията минават за 100% истина? Поне да бяхте написали "може би се е клонирал..."

колко души ще отворят статия с "може би" в заглавието? Това са журналистически трикове за привличане на повече читатели. Същото постигат и с "?" в края на невъпросително изречение, което също е много дразнещо...

За MJ не ми дреме грам, но съм за клонирането... Не знам защо има толкова противници, то е един вид еволюция...

Пълна кретения!

Те хубаво ще го клонират , но няма да излезе образа на Майкъл Джексън с пластичните му операции , а ще излезе едно къдраво негърче.

Майкъл Джексън е единственият бивш негър на света!

Като всеки гений беше ексцентрик. Напълно вярвам, че го е направил. За мен големият въпрос е дали клонингът би бил носител на онази божествена искра, която Майкъл Джексън носеше?

Mайкъл Джексън носеше маймунското начало, но не на хората, а на себеподобните си.

Много правилно. Аз мисля, че няма да има същите качества. Клонирането се прави за тялото. То е като дреха за душата. Визията ще се постигне, но качествата, уменията, всичко свързано с душата - не!