Мира Добрева прави филм за Крисия

След документалния филм за Христо Мутафчиев водещата снима историята на 10-годишната Крисия Тодорова.

Обратно в новината

Коментари - Мира Добрева прави филм за Крисия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах филма на Мира Добрева. По заспал и смотан 'репортаж' не бях виждала скоро, честно! Мира беше супер дървена, не знае как да се държи с дете ( мислех че си има нейни). Крисия вече си е вирнала малкото носле във висините и се държеше много префърцунено. Мира само ахкаше и охкаше- Ах каква стая, ах каква рокля! Супер тъпня. Единственото нормално нещо беше учителката по пеене на детето в Разград!

Крисия е изключително дете! Сигурно наистина много деца пеят добре, но със сигурност не съм чувала друго дете така да усеща потока на музиката, нюансите, всичко. Страхотна е! ОБАЧЕ песента й за детската Евровизия въобще не ми харесва, клипът е ужасен, и визията на Крисия - роклята и т.н. също не са ок според мен. Добре че е усмивката й. Въпреки всичко от сърце й пожелавам да има успех, защото е гордост за България това прекрасно дете.

Прекалявате с това дете ... нека да мине конкурса, да видим всички участници ... Започва да ми прилича на поговорката "Рибата в морето, а ние слагаме олиото за да я пържим?" А след конкурса ще кажете - как хубаво пя, но журито не я оцени ... Бон-бон също участва преди години с много по-хубава песен и се класираха чак на 6-то място.

Това дете детство няма да има благодариение на мама си, татьо си и един гологлав продуцент. Това дете работи. При това вечер. Вероятно ще му се наложи да го прави и нощем. Искарва пари. А родителите му не са бедни. Не се налага. Айде стига сте се умилявали, а погледнете на нещата реалистично. Осакатяват го. След три години ще е пияница или наркоман.

Много точно казано

ГОРКОТО ДЕТЕ.НЯМА НИЩО ДЕТСКО В НЕЯ,НИЩО ,ЧЕ ЩЕ ПЕЕ ЗА ДЕТСКА ПЛАНЕТА. СЪГЛАСЯВАМ СЕ С "ИСКРЕНА" -ПРЕКАЛЕНО ПРЕИГРАВА В РОЛЯТА СИ НА ОСВОБОДЕНА НА СЦЕНАТА И ТЕЗИ ЕХИДНИ ОЧИЧКИ,ВЕЧЕ ГЛЕДАТ ДОСТА САМОДОВОЛНО!!! НО ВСЕ ПАК ,НЕКА ДА СПЕЧЕЛИ!

че няма детско, няма - виж обаче другите участници как се вживяват в ролята на възрастни деца - и този конкурс е като другия - евровизия, имам предвид - дано само не се появи отнякъде кончита вурст в детски вариант

Ама какъв филм,бе за 10год. дете?Какви са тия глупости ?Това героизъм ли е,че си пее детето?Та нима други деца не пеят, а сигурно и по -добре!Ама моля ви има много по-важни неща ,стига да ги видите разбира се!Оставете детето да си кара детството!

Оставете детето да си има своите 15 минути слава, пък и кака му Ми(си)ра! После цял живот забвение. К'во се пенявите толкова, мислейки му уж доброто как да не "прегреело" - ще загрее, ще прегрее, после ще му ливнат една-две кофи студена вода и ще се оправи барабар с прегрелите му от щастие родители.

Е каква точно история има това 10г. дете? Да вземе да снима как се борят за живот хората от Мизия и другите наводнени райони, Крисия е достатъчно снимана, лансирана, та чак преекспонирана.

Стрина Мира там се не навира!

Не го бях слушала това дете как пее, след като изчетох коментарите реших да го чуя...песента за Евровизия е страхотна, много нежна и много добре я изпълнява, а и с момченцата, получила се е супер...дано да има успех! Но всичко друго, което чух, като изпълнение от нея, не ме впечатли особено, със сигурност има някакъв талант, но не мисля че е феномен, както я описват, нещо липсва, за да ти настръхне козината, като я чуеш...

Пее добре, има талант, но можем да изкараме доста такива деца. Успех!

аз пък харесвам мира добрева-красива е,нежна е ,но не сатава за вводеща-прекалено безлича,без собствено мнение,съгласява се с всичко и всеки,дори и някой гост да и каже-ей сега ще ти отрежа главата....тя пак равнодушно ще отговори-да,добре а сега продължим нататък в предаването ще видите още...

Ще си призная,че аз Крисия не я понасям.Има нещо неприятно в нея,комерсиално и преиграно.Щом е дете би трябвало да излъчва невинност,ама за съжаление не е така.И не може да пее,врещи като за световно.Не че нямаме таланти в Бг,имаме много,просто Крисия не е от тях.Не искам да мисля какво ще се получи от нея след време.

Въобще не я мисли Крисия! Тя сега е от тебе на светлинни години, а когато порастне.....просто ще е космическа! Но ние и за твоя случай имаме поговорка: Разбира ми ти свиня от кладенчева вода! С благодарност към Крисия за супер емоциите, които доставя на хората с възприятия!

На светлинни години? Я пак помисли, ще я използват и захвърлят. Такива дето стават звезди в детска възраст, с изключение на М.Джексън и Ш.Темпъл, после "прегарят"-М.Кълкин и още много други.

Пожелавам Ви да имате възможност да я видите на живо - много нежно и слънчево дете !

Злоба, завист, в големи и зелени количества отрова, как може да се пише така за това слънчево дете, трябва много , ама много да е нещастен човек да злобее така.

Леле, като чета тук колко злоба се излива и разбирам защо ние, българите сме във всичко на опашката. Как да ни вървят нещата, като тие си завиждаме и злобеем. Дърпаме способното в калта. Зарадвайте се на това дете, хора! Пожелайте му късмет.

Има къде, къде по-кадърни деца, но нямат връзки да ги опнат на предна линия. Успех все пак на Крисия!

Хайде да се зарадваме на това дете, а? Пее чудесно, песента е много хубава. Давай, Криси!

Колежке, ма што тъй ба-а? Уж и ти си от сйело, амъ ни щеш да са върниш и тука праиш глупусти нарйед. Што ни нъпраиш филмчи зъ селйънити диету идат на тумби в столицътъ и съ имът вйечи за фактури ба?

Това дете вече прилича на дърта мома и явно го ползуват като машина за пари - жалко за таланта му!

Kiki, повече ти подхожда името Kuku!

И там ли се напъха, бе Миро, няма ли кой да ти каже голата истина, че не ставаш за нищо. Как успя да влезеш под кожата на Торнев, да ти спонсорира тъпотиите. Айде, него го излъга, но защо тормозиш нас, зрителите! Направи се на силиконова кукла с цици и джуки, и това още повече отблъсква, мънкаш и не си въобще за екран, и това май не разбираш. Сега посягаш на деца - стой далеч от тях, само ги покваряваш!

Има ли място във филма й за момчетата, които акомпанират на Крисия? Все пак и те участват в клипа. Или Добрева така е вторачена в момичето, че не ги забелязва?

какво и разбира кратуната на тая куха златоградчанка от филми

на детската Евровизия 2014 г. даровити български деца Крисия, Хасан и Ибрахим! И нека успехът ви съпътства през целия ви живот! Вие сте гордост за всички българи!

С нищо не можа да се справи до сега.Това ще стане и с горкото дете!То просто няма детство!

моля,спасете детето от мира!не е добър пример за талант и добрина.

Оставете го на мира това дете, бе хора. То е дете и не знае, но възрастните около него не си ли дават сметка какви щети му нанасят с тази предизвикана несвоевременно слава. И като порасне детето-чудо, какво чудо ще е, не е ясно. Нали най-често над неподправените таланти стоят пари, интереси, политика... как ще се справи една невинна душица, когато неминуемо се сблъска и с тази страна на известността?!?

вече май е късно за спасяването. Като гледам малката, все едно виждам стар човек

Де да бяха всички възрастни като Кеисия и Ибрахим! Тук 94809, въобще не става дума за млад и стар, а за талантлив и бездарен! Оправи се докато не е станало непоправими, или вече е такова?

Моля Ви не оставяте Крисия наМира

Крайно време е за талантливите деца да се грижат професионалисти, което означава адекватни за възрастта сценични, костюми, повдение и внимателно подбиране на ангажиментите - това, което за съжаление липсва в този случай. И непрофесионалното око може за секунди да схване разликата в това отношение (между земята и небето), сравнявайки нашата малка певица с талантливите и връстници навън. И както всички сме забелязали грешката в системата не произтича от детето, а от неадекватните възрастни около него.

Мира Добрева май само се чуди с какво да се занимава..

добре, че сложи очила, за да поумнее на вид, иначе перхидрола съвсем изглади мозъчето й

Отчаяна съпруга е Мира - и много и личи. Оставете я да си лекува депресиите както намери за добре.

зашо да е за сметка на Крисия

Да не провалите детето само.

тая кака Мира може ли е толкова готина бе - колкото повече старее толкова по-яка става - породиста мома е явно - късмет извади тоя Торнев.

не е хубаво де се подиграва човек на жени в третата възраст. просто не е възпитано :)

Сладка е, хубаво пее, ама мисля че това преекспониране вече е екплоатация. Има десетки примери на провалени животи тръгнали по подобен начин. Ама както винаги, проблема е в родителите.

Както има и десетки примери за успели в живота!

Що да не завлекат някоя и друга хилядарка Ж.Торнев и Трифонов? Старите интереси ръжда не хващат.Таргетът им е общ.

За съжаление води украинското трио. н колко пъти сме водили в интернет, а после нищо. По-важното е децата ни да спечелят на "живия" концерт. Желая им успех. И СТИГА ВЕЧЕ НЕГАТИВИЗЪМ!

Оставете малката на мира, да си изпее песничката и толкоз. Медиите насила правят от нея голяма звезда, а тя е просто дете, няма нужда от този медиален шум.

Като напомпиш прекалено крехката детска душа на едно наистина талантливо дете трудно може да се очаква успех в зрялата възраст. Но кой ти мисли за нещо друго освен пари и бързия успех.

кой дава пари за тези глупости нали КТБ фалира , Нешка и Тити и хиляди други от къде ще цоцат

Боли ни фара.

на добар час на крися ! у с п е х ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.