Обидена поетеса доказва в пловдивския съд, че е мома

39-годишна пловдивска поетеса съди колега, който накърнил доброто й име. Необичайният казус се гледа при закрити врата от Пловдивския районен съд.

Обратно в новината

Коментари - Обидена поетеса доказва в пловдивския съд, че е мома | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази обидената "поетеса" има отчаяна нужда от мъж. Липсата на секс няма да я убие разбира се, но също е вредна. Все едно да престанеш да ядеш месо и да се надяваш, че животът ти е станал по-пълноценен. Хем парадира с девствеността си (която на тези години говори повече за някакво психично отклонение), хем пък обидена, че колегите й реагират на това... Явно свършиха убийствата, кражбите и малтретираните деца, та съдът има време да се занимава с глупости.

Дъража да отбележа, че асексуалността не се смята за психическо отклонение за разлика от хиперсексуалността. Тъжното в цялата работа е, че мозъците на масовата аудитория са така свирепо промити с реклами и пропаганда на разюздано поведение, че ако поетесата беше нимфоманка, едва ли щеше да се радва на такива квалификация, както сега, когато просто не се вписва в контекста на повсеместния морален упадък.

Тая обидената поетеса ако си мисли че Гергана е била мома, жестоко се лъже. Явно има погрешна представа за българката през вековете. Това че фолклорната поезия на тази тема и е убягнала се дължи явно на съвременната цензура. Обаче достатъчно е да понаучи някоя друга песничка като известната "Брала мома къпини", ама нецензурирания вариант, за да схване същината на българския бит през 19 век и по-рано. Сега съвсем сериозно: Разликата с днешните моми може би е в това според мен, че навремето са се женили много по-млади, на по 18 - 20 години вече ако момата не се омъжи са я смятали за "стара мома".

Тази наистина е трабвало да бъде освидетелствана, но от друг клон на медицината...

Хората съвсем изтрещяха!

Тая изобщо не е в час,но то липсата на секс до това води/

С две думи, поезията в днешно време (оставяме Байрон, Бърнс, Пушкин и т.н.) си е извратена работа...

Какви коментари правите и за какво се тревожите господа? Че госпожицата ще си остане мома ли?Какъв е вашия проблем?Това е личен избор,драги!!!След като не е попаднала на достоен мъж,няма да се хвърля на некадърници и на незаслужаващи внимание мъже ,само и само да НЕ Е МОМА!!!!

Че то мъж за това не трябва. В надвратното устройство е проблема - не е добре жената. Да тръгнеш да се съдиш за това? Ако и беше казъл, че няма мозък трепанация ли щеше да си направи?

Абсолютно

Абсолютно

Тъкмо реших да изкоментирам подсъдимия и защитниците му, но се уплаших

Тя пък, какво са е замомила чак толкоз.......

Малий, смятай ако има Рай и вземем случайно да попаднем там каква компания ни чака...

Никакво съмнение - мома е и ще си остане .

Защитничката на "поета-джентълмен", тази с носията - тя не е мома, нея някой я оножде. Момата изглежда доста по-симпатична.

Онодената дама е доста по-симпатична и жизнена :)