Аксиния Михайлова получи френската награда ”Аполинер”

Българката Аксиния Михайлова спечели тазгодишната награда за поезия "Аполинер", предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Аксиния Михайлова получи френската награда ”Аполинер” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искрени поздравления и от мен ! Съвсем заслужена награда ! Талантът й е впечатляващ : ) Със здраве !

Това е новина, която трябва да "взриви" медийното пространство! Браво! Искрено се възхищавам и развам на такива хора!

Браво на г-жа Михайлова ( това е най-малкото , което мога да кажа по този повод)! Всеки, който се е опитал да научи или е научил чужд език може да си представи за какво став дума , когато някой пише поезия на този език. Много ме впечатли и фактът , че тя живее в България - възхищавам и се за това!

Наистина хубава новина. Пожелания за още успехи, здраве и поводи да пише за любовта :))

Аз като един добър простак ... ще тролна малко. Има отношение към темата, отчасти ... Гийом Аполинер ... най-нежният поет на франция ... любимецът на френските жени. Как и защо е написал "1001 камшика" ей това не мога да разбера! Адмирации за дамата за професионализма и куража! Браво!

Съгласна съм с мнението по-долу, че да пишеш поезия на чужд език е висш пилотаж! И то да вземеш такава висока награда в държавата, в която се говори този език. Поздравления и респект за поетесата, една чудесна новина, която за съжаление се губи в океана от посредственост, негативизъм и драма, преобладаващи в останалите новини. Доказателство е и минималният брой коментари, уви. Но това не омаловажава постижението на тази българска поетеса!

браво! да пишеш поезя на чужд език, ех виш пилотаж!

Браво, Аксиния! Талантът винаги е оценен! Радвам се за теб и ти желая да докоснеш и българските сърца с поезията и любовта си към нея.

Една хубава и стойностна новина.Дано да събере поне толкова коментари, колкото до момента е събрала примерно кифлата Линдарева с нейните предприпадъчни състояние.Иначе няма да е добре.. Даже ще е жалко...Да искаме да четем стойностни новини, а всъщност да коментираме и четем само някаква куха плява..