При 10-секундна целувка пренасяме 80 милиона бактерии

Холандски учени изследваха еволюционното значение на целувката, при която се пренасят около 80 милиона бактерии.

Обратно в новината

Коментари - При 10-секундна целувка пренасяме 80 милиона бактерии | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вирусните типове, които се откриват в биопсичните материали от цервикален или други аногенитални форми на рак, са обозначе- ни като високорискови HPV типове.

холандците печелят много от наркотици и проституция и имат огромен принос за разпространението на ракови вируси, както и за зарибяването на младежи с дрога

Първо целуваш, после жабуриш с белина.

Стою

Ако ме светнеш какво е мезето за белината - цена нямаш ;) :)

Сода каустик на кристали.

Абе заслужава си риска : )

Целувката е най-прекият път, по който можеш да се изплюеш някому в устата!

Младоженка говори на бъдещия си съпруг: - А след сватбата ще ти разреша да ме целунеш там, където никой досега не ме е целувал. - И къде е това? - пита женихът. - На Хаваите. Целувайте се, хора :). Бактериите не виреят в пустините :)

Стою

И от това - новина. Колко бактерии има в жив човешки организъм? И как изобщо този организъм съществува? Как не са го изяли деаа и бактерии? Яжте кисело мляко - никой не казва колко са бактериите в една лъжица, ама те са едни такива полезни... За бактериите в киселото зеле - нямам информация... хелп, плс!

Стою

За бактериите предизвикващи ферментация на плодови сокове си струва да коментираме;)

само ще обменяме флуиди без да сА цАлуваме

И какво искате да ни кажете сега - пий хапче преди/след като се целуваш? iSiktir! И тези 80 милиона какво - нещо неестествено много ли са? Или са нещо с което организмът не може да се справи без окото му да мигне дори? Ами като пръднеш - кой знае колко по десет на двадесет и трета степен молекули метан ти излизат отзад... И сега какво - журналистическа сензация?