Финдо съжалява, че е участвал в ”Survivor”

Финдо е разочарован от обстановката, която той и останалите участници създадоха в новия сезон на "Survivor".

Обратно в новината

Коментари - Финдо съжалява, че е участвал в ”Survivor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йорданка е голяма интригантка. Гледах предаването два пъти и като видях тази женичка с какви интриги се занимава се отказах да гледам повече. Неприятна женичка.

Йорданка е отвратителна интригантка. Мисли се за голямата работа, а всъщност не е така. Хората които и се противопоставят са винаги номинирани. ГОЛЯМАТА РАБОТА Е!

Финдо голям си мрънкалник. Първия път не устиска и се отказа. Втория път се остави да бъдеш пешка на Агонцев и естественно все някой друг ти е виновен за решенията. Да не си малко дете. Тази игра не е за слабохарактерни, играта има доста фенове и е жалко, че друг с желание не игра вместо теб.

футболист по призвание, пу*ка като държание и накрая не разбрал защо е отишъл - напълно логично

Наистина играта е яко изродена и за това са виновни хората от екипа на предаването!Първо кастинга - адски нечестно е да вкараш в игра вече участвали- уговорките са задължителни между тях!Второ -храната или липсата на глад-като ги гледам как нагъват всеки ден по паница с ориз и си спомням как в предишни издания гладуваха..... Финдо очакваше да е отслабвал с 10912 кг а то с два!Смях! Трето -медицинската помощ -В този формат оказването и и то за значителни наранявания води до изваждане от играта автоматично!Вижте оригиналните американски сезони! И за капак поведението на тая мутра и застаряващата му женичка!Пълен отврат,ега ти липсата на феърплей от бивши спортисти!А за парите да не говорим- договорки + бъдещ рекет! Пълен провал на предаване ,което гледам с голям интерес, но това беше до сега! За капак в сайта на Сървайвър не дават възможност на регистирани форумци за коментар!без коментар!

Добре де като си фен на играта няма начин да не знаеш колко пъти в US формата е имало Ол старс, с бивши участници, както и фенове срещу звезди. Че даже Сандра два пъти печели Сървайвър. Така че това изобщо не е български прецедент. Лошото в тазгодишния ни Сървайвър е точно реката и изнудването което напълно опорочи играта. Не знам продуцентите доколко имат вина, зависи кога играчите са се оплакали от изнудването и кога се реагирали от продукцията. Ако са си траели известно време имат вина и ако сега не накажат Агонцев за изнудването също. А беше интересно отначалото, но вече стана пълно мазало с това изнудване и предварителни уговорки. И най вече изнудването, защото и в предишни сървайвъри си е имало уговорки ама не е такова чудо дето го демонстрира Агонцев, като калинка с всички.

Ок!Вероятно си прав за ол-стар формата.С разликата че тук са все прецакани играчи. Помня в амариканския формат, първия който излъчиха у нас,в австралия, как най-якия играч заспаи падна в огъня . Извадиха го веднага и стана абсолютно непредсказуемо.тука на занев само дето мед.сестра не са му сложили.Не че той не ме кефи,ама не е гот !

Шилo

Това издание на Сървайвър е точно отражение на държавата ни, няма какво да се сърдим. Този Сървайвър доказа още веднъж, че ние, българите, сме спосбни да съсипем и най-несъсипваемото нещо, което в норамлна държава работи така, както е замислено. Видя се, че при нас е достаъчна една-единствена мутра, за да съсипе системата. А какво става, когато имаме мутра с жена си...? Тъжна картинка, но правдоподобна, българска.

Ей, Финдил - защо след като те изгониха и чак тогава започна с жалейките? Подобни формати следва да се печелят от най-простите, за да има надежда, че ще се отвратим и вразумим българите. Йори или Агонцев обаче са в голям спор за титлата "Простак на Сървайвър Камбоджа". За сметка на това и двамата са тотално нагли, което им гарантира добри пари в България.

ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА КОМЕНТАР НА ЙОРДАНКА. НО ВСИЧКО НА ТОЯ СВЯТ СЕ ВРЪЩА

Пак направихме антирекорд. Едва ли е имало по-гнусно издание на Съвайвър в световен мащаб.

ти колко от световните си гледал?

много тъп въпрос който иска гледа

Не много - 3,4. Но не е нужно да си гледал , за да разбеш ,че нашето е изродено , пошло подобие на Сър Вайвър. Злобни женици и хора без никакви данни за финал се озоваха там. Нагласени игри , сметки , никакъв хъс и жажда за победа. Съвети без никакви изненади. КУПЕН ВОТ !!!!

И на мен Финдо ми харесва и исках той да остане на финал. Всъщност обществена тайна е, че на финал остават Ваня и Занев, най-големите сметкаджии.

този сървайвър е да направят ива победител и да и запушат устата.

От показаното до тук, Занев трябва да спечели. Иначе на мен Финдо ми е приятен за гледане - може и да не я "играе" толкова играта, но не ме дразнеше с безкрайно правене на "тънки" сметки.

Тези предавания са пълна порнография. Биб брадър с простотията си, а сърмвайвър с нагласените и отблъскващи манипулации. То бива елементарни хора, но тези удариха дъното. Какъм сървайвър, какви пет лева. Игрите са като някога-бързи, смели, сръчни. но те не решават играта, а някакви сметки и предварително разделяне на "баницата." Така ие и в живота. Иначе аз бях за Дамяна, Финдо или доктора. Другите са мекерата-начело с тази злобарка "Иорито....

Дамяна трябваше да е на финал!

НА ДНЕШНО ВРЕМЕ НЕ СИ ЛИ МОШЕНИК ЛИЦЕМЕР СИ ПРОПДНАЛ ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО Е РЕАЛНО ТАКОВА ЧЕСТНИЯТ И ИСКРЕН ЧОВЕК НЕ ВИРЕЕ И Е СМАЧКАН НАПЪЛНО ФИНДО Е ТАКЪВ.

ГРЕШКА В ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ. НАПЪЛНО ФИНДО Е ПРАВ. ИЗВИНЕТЕ МЕ.

Съгласна съм с Финдо. Този сезон е далеч от честната спортсменска игра. Само интриги и коалиции. Дали това не е представителна извадка на обществото ни в момента.

Точно това е! Работил съм на две места. Винаги има групички, инрижки, шушукане и тотално лицемерие. И съм забелязал, че колкото по-посредствени са хората, толкова по-подмолни и лицемерни са, за да успеят да се задържат и надделеят над по-кадърните.

прав е човека - много политика, игри и мръсотии има този сезон. аз искам Митко или Доктора да спечелят.

Докторътне показва нито характер не го бива в игрите и стратегиите, единствено ще го запомня, че се скара с две жени от племето си, защото му пречели, даже на моменти забравям, че е там. Най-безличният от всички. Също подозирам, че част от хонорара още в началото е даден на мутренското семейство за да се съгласят да участват, затова тази година е толкова малък. Мисля, че лицензът трябва да бъде даден на някой друг.

Съгласен съм за характера на Доктора. Но заради каузата му гласувам за него.

Безличен изглежда защото такива кадри избират да покажат. Не върти интрижки и не сплетничи. Да не би тая кифла Надя да е спечелила игра досега.Мацките само търсят за кого да се залепят и доктора не им влиза в схемите защото им вижда малоумието.

Каква безидейност и слабоумие на едно място е този формат.В добавка и това момиче -Карамазов с неадекватните си коментари и поведение...Изобщо -третокласен пасквил.

Не гледам сървайвър, тъпо е. Пуснете си Рамбо:Първа кръв за истинско оцеляване. Що се отнася до лицемерие, ами има го и в офиса, няма нужда да бия път чак до Камбоджа.

Че Рамбо е по-истински от Сървайвър не ми беше хрумвало, но може и да така :))))))

Този сезон е най-добрият, както каза Ива на номинациите "Финдо не разбира играта и е време да си ходи." Мисля че Ваня ще спечели.

Добре бе, а какво е Финдо? Как се казва и защо аджеба занимавате хората с него? Калпав сайт сте, дир. Да бяхте започнали "новината" с представяне на човека!

А какво е това предаване??? Гледам телевизия по 7-8 часа на ден,не съм го срещал.

Може би най-накрая трябва да включиш телевизора ...

Аз сажалявам, че те гледах.

Га яде кифтетата не съжаляваше, а!

Аз пък си направих услуга и не го гледах .

Финдьо станал известен покрай Сървайвър и нямал право да мрънка, но тоя сезон продуцентите му .... мамата на предаването. Колкото и пъти да го гледаш все нагласени неща и накрая някакви тъпи обяснения от продукцията. Гониха ги за дребни измами, осигуряват химикали да си предават бележки, чете им се по консумолски морал. Изобщо Евтин Милошев и Дебелия пак се изложиха.

Ти май си се пръкнал доста след закриването на КОМСОМОЛА ?

Да, видях си грешката след публикуването ( другата грешка е вярна). Но се вижда, че и да не бях я видял, винаги ще се намери комсомолец, който да чете малко морал.

Коннунистический Суюз Молодежи

Аз не мога да го разбера доктора. Иначе ми е симпатичен. Човек с професия, тръгнал да тъпее с тия простаци там.

Наистина това издание на предаването е клюкарско и интригантско. Набляга се на тарикатлъка като способ за печелене

Покрай всичките големи минуси на Сървайвър най-смешно и най-вбесяващо е като се изтъпанчи Карамазов е започне с патетичните и надути глупости какво е Сървайвър. Все едно слушам соц демагогия на тема какъв трябва да е комсомолеца. Какви дивотии за доблест плещи и тоя като точно сценария, подбора на участници и всички други подробности карат хората да се изяждат един друг

Мръсно комсомолско гъзе щеше да е карамазчето преди 89-та!

Финдо бе най-големият пич този сезон не трябваше да бъде изгонен той трябваше хибаният Агонцев с неговите тъпи пари и планове за бъдещето

В тоя плажен "Биг Брадър" само Митко и Доктора се държат достойно.Съмнявам се обаче някой от тях да спечели. Колкото е недостойно поведението на Агонцев,толкова е и на коалицията Занев,Йорданка и Ваня.Тия тримата накрая ще се изядат!

Мутрата каквото можеше правеше сам и както е според неговите разбирания, да прецака формата. А другите трима - вярно правят предаването, но са яко подпомагани от продуцентите.

Kogato 7/8 /Slavi Trifonov / Napraviha Sarvaivar beshe nai-dobria sezon.Sega gledame samo koi kakvo kazal I koi kakvi glyposti napravil .niama nishto ot oceliavaneto im ,kak si nabaviat hrana,kak preminava ejednevieto im samo intrigi I spletni :((

точно така е!!! Браво!!!

Аз под Сървайвър разбирам нещо в стил Беър Грилс - което е супер, а това че разни глупаци саго направили в стил Биг Брадър сред природата е само тяхна грешка - мухльовци

на тия трябва да им се отнеме лиценза за провеждането на играта...по-тъп сезон едва ли е имало в историята ....

изключително слаб сезон, при положение че около 5 години не беше провеждан Сървайвър. Ако реденето на пъзели има нещо общо с оцеляването, да проведат и шампионат по шахмат на пясъка...колкото за достоен участник....ами не знам на какъв принцип са избирали участниците, но подбора е много слаб.

Нали ако няма такива предавания, тебе никой нямаше да те знае. Няма да участваш, ама от седем, осем години живееш от хонорарите на тия формати. Иначе щеше да ходиш немил и недраг по Панчаревските улици и да няма какво да ядеш бе, момче. От какво друго в твоя живот си печелил добри пари. ОТ НИЩО ДРУГО. Спри да говориш, защото където и да те поканят, пак ще си пръв, пък ако ще и да пикаят върху тебе по прищявка на продуцентите, ти няма да се откажеш.

Не плачи на чужда сватба! Е, ми щеше ти да го храниш... Hater!

никога не съм го гледала 0това е негледаемо предаване -олицетворение на човешката глупост отврат е не знам кой го гледа и как е възможно това да се гледа от някого -да не говорим че обичания от толкова хора певец нончо воденичаров намери смъртта си в тази глупост и апотеоз на човешка глупост

И в час по български език нито си гледала, нито си слушала. Добре е, че си научила буквите.

по-добре се изказвай по теми по които си по-подготвен понеже тук ти липсват аргументи-ако не можеш да различиш случайно натиснати знаци от бързане проблема си е твой

Интересно как го коментирате, като никога не сте го гледала? Познавам една дама, която почти не пропускаше "Шоуто на Слави" и все го плюеше колко е тъпо. Така и не можа да ми отговори защо не спре да го гледа.

Ти от обкръжението на"дами"не излизаш!А познаваш ли въобще ншкоя?Малко инфо ще ти е от полза: дама НЕ Е =госпожа!

ами така не можеш ли да си представиш -пускам го и на втората минута вече ми е адски скучно тъпо и безмислено направо е имало и минути в които ме е отвращавало и веднага сменям канала , колкото и да се опитвам да го гледам дори само от любопитство -толкова е просто как така, е сега разбра ли?

Самия начин на спечелване на награда в Предаването е идиотски. Тия са като някакви канибали, останали без храна и вода на пустинен остров. И един по един се самоизяжат. В реална обстановка, всичките ще си умрат, а в предването, последния който остане взима награда.

Към момента вече не го гледам! останаха само мръсни хора там! Всички свестни ги изгониха. ..е Митко и Доктора са още вътре и може да се причислят към свестните...Но ако онова грозно и мръсно отвътре създание Йорданка спечели, повече никога няма да го гледам!

Точно!

Няма да спечели.Финалистите са Ваня,Занев и Митко

?

хаааоот готино хааооо

е моля ви се,не започвайте денят ми с такива покъртително лоши новини сега няма да ям 2 дена....

Първо явно Финдо не е гледал ББ и второ, той си е слаб играч откъдето и да се погледне. Тези предавания не са само физически изпитания и това се знае от самото им начало. За да успееш трябва и главата да работи, затова не му е харесало.

Напротив- по- умният предпочита да се отдалечи/ така направи Финдо/, отколкото да строи пясъчни кули.

Напротив.Даже участва миналата година в Биг Брадър Ол Старс

Малко съм дидактичен,но това е единственото реалити,което заслужава да се гледа поради повече от една причини извън скуката,а колкото до подлостта накуп,ами български сървайвър все пак или сървайвър по български,по-точно е, в други страни даже има фитнесцентрове за подготовка тип сървайвър,Финдо може да направи такъв,има данни

Както се случва обикновено в живота, така и в една игра, в която уж си има правила, по-честният и скромният са губещи.

Не стига,че са на почивка безплатна,правят ги известни,като ги дават по тв,пари ще им платят, че и "отвратен" бил. Тези приказки на баба си да ги приказва.

Ти да не си поредния болен мозък. "Не стигало". Амам от подлоги е тая държава. Само някой да си изкаже мнението и веднага се намира завистлива, тъпа невестулка, дето да му напомни "колко е длъжен". Нали си е изкарал парите, ма и то законно.

Ти май считаш лицемрието, лъжата и подлостта за нещо съвършено естествено....е много ниско и долно си паднал ако е така ... Може и да ги има в някои среди и впрочем винаги ги е имало, но никога не са били модел, цел, пример за качественото човешко същество... Какво да обяснявам повече, то всичко е ясно! А Ако те срещна и те надуша какъв си, мислено ще плюна върху тебе и няма да те погледна повече, отминавам те с погнуса, а ти се влачи в калта с останалите отрепки дето разсъждават така..

Финдо е прав. А от сега останалите само Митко заслужава наградата. Дано той спечели. Само той играе честно, искрено и почтено. Не е тръгнал да отмъщава на някои, не е воден от злоба, не е сменял коалиции, дори и не участва в такива. А и умее да изслушва съперниците си, дори и да не са прави.

Финдо лъже :)

Това изобщо гледа ли го някой? Дори простотията Биг Брадър според мен е с повече зрители ..

Аз го гледам, а и всички около мен също. Това е 1000 пъти по интересно (а и много по трудно за реализиране) от тъпите випове и биг брадъра. От второто няма какво да научиш. Само жълти новини и скандали. А и рейнинга го показва 3:1 в полза на Сървайвър!

Къде ги тия рейнинги? Този път явно е такъв провал,че дори бТВ-то не смеят да лъжат

Ами след като всичко е толкова голяма простотия, защо не коментираме "Война и мир" на Достоевски или творбите на Шекспир или английската драматургия от 19-ти век, а си врем гагите в разни простотии. Като сте толкова възвишени, как проявихте интерес към простотиите, та дори намерихте време да ги охулите и да се направите на важни. Коя книга прочетохте в скоро време ако не е тайна и за какво се разправя там?

когато Достоевски напише "Война и мир" ще я коментираме

Много добре казано.

Ох, човече, изложи се яко! "Война и мир" е от Толстой, а не от Достоевски. Май е по-добре да се продължи обсъждането на Брадъра, Сървайвъра и т.н. за съжаление :)

"Война и мир" на Толстой!!! Какъв Достоевски??? Най-великият роман на всички времена, а дори не знаете автора! Тц-тц, голем срам!

Явно сте чели само този роман... Ако бяхте чели повече щяхте да откриете много на същото ниво.

Останах удивен от факта, че все още има зрители на този бълвоч, наименован Survivor! Очевидно лумпенизацията е довела страната ни до ужасен упадък!

То добре, че има и такива предавания като Survivor, иначе за любителите на чалга и евтино закупени сериали има друго време и друго място. За упадъка на страната мястото е в Днес.

Вместо в предаване за оцеляването и силата на човешкия дух, продуцентите превърнаха Сървайвър в нещо като Биг Брадър - заложиха само на интригите,пошлостта и простотията вместо да измислят наистина сериозни, трудни игри и изпитания ,за истински сървайвъри а не само да редят пъзели и да играят на пясъка като деца на плажа!