Дъщерята на Румен Овчаров с музикални успехи

Яна - дъщерята на Румен Овчаров, от известно време се занимава с музика.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Румен Овчаров с музикални успехи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"От известно време" се занимава с музика - и спрях да чета.... Ясна я работата.

А давате ли си сметка че баща и може да купи Канал1 Нова и БТВ и тв7 за един ден и от сутрин до вечер да ни пускат песни на дъщеря му!Така че по леко с критиките!Хвалете я!Браво браво!

толкова пари не е откраднало още говедото, но е имал 5 лв и те е купил теб.

то и да си толкова бездарен и да се дуеш пак е престъпление. по-добро заглавие щеше да е енерго-ром и киопало-сос.

всичко е предразсъдъци бейби, давай смело напред:)

От всяко дърво ако ставаше свирка....

Какво талантливо семейство. И тати един талант в енергетиката, колкото и чадото - в музиката. И ако някой от родата е помогнал за ПР-а - евала! Аз съм дъщеря на баща си, но никой не знае - ех че цирк Овчарови! поне да беше изчакала да я попита някой дали имат топла връзка с обичния ни енергетик!

баси, ми тя същия крокозъбел кат оня престъпник - баща й.

опитаи с баща си синхронно блеене на някоя поляна...

Е, радиостанциите вече знаят.

Какъв талант само.

Че свежа е песента, какво - все Азис ли да слушаме или може би фани ме за чепа на мария или ева и Криско? Че като е дъщеря на тоя капут трябва да се самоубие ли? Струва ми се обаче, че малко фъфли....

кой му пука, че фъфли! Само да не пръска.

Едно време фейсбукито организира група за Вазелин Маринов под надслов: "Да помогнем на Веско да спре да пее!" Ще трябва да се организираме пак групата! Никога не отказваме помощ!

Невероятно изпълнение!Не ги слушай хейтърите дъще ,пей си!Дето се казва първо място на "Златния Орфей"е гарантирано!

Е-е-ех, Янке,Янке..

На "снимката" от където се пуска клипа ми се стори че виждам лъснал задник и си викам - "Мммм, хубаво парче (песента де)!", а то биле колената й!

Хора, въпросът не е във връзките, а в таланта. Тя го няма. Забелязвате ли, че в музикалните формати половината от участниците пеят по-добре от журиращите изпълнители???

Янче, айде първо да опитаме с добро?

Г-н Татко Овчаров! Я да спрете тя велика глупост. Намерете друго занимание на щерката...

УЖАС!

Яна "пеенето вреди на вашето здраве", намерете си друго хоби, музиката не е едно от тях.

Абсолютно съм убеден, че коментарите са по-добри от песента от Яна. Бих препоръчал на авторите да пишат и след статиите за политика. Ще се четат с удоволствие.

Достоен победител в "Мелодия на годината".

Стаааарият партиец Овчаров пък е,със ---ЕНЕРГИЙНИ---оСПЕХИ.

Обидена в прекия и преносен смисъл.И сегинка да Ви кажа.Той Бог си знае работата.Р.Офч.има дъщеря.Парите му са много.Бащите изпитват особена милост към дъщерите.Наказанието идва,когато тя стане жена.Сега това момиче,иска да прави нещо със себе си.Като Стоичковата Мика,бая зестрогонци ще я минат,бая ще е лъжат.Татковите сърца се късат.После ,ако е вземе някой богат да си подхождат в парите,масово ще и изневеряват с поредния моден парцал.Живота наказва всеки и беден и богат.Момичето и то милото като Мика се мъчи,но нищо не става.Но поне се опитват.Не са отявлени парцали ,като Сираковите щерки примерно.

....след малката, "голяма" Крисия, трябва да си доста смел за да направиш каквато и да е песен.....с две думи - посредствено парче, не ме интересува чия щерка е. Просто липса на гласови данни, банален и клиширан текст и мелодия. Клише! Добре че поне не е откровена чалга....

страхотно парче,направо е за конкурс на пионерски лагер,лъже та се не трае как била независима от татко,но това лъженето е генно наследено

Като го чух, си спомних за лагерния огън и вечерта на талантите от миналия век.

Е, чак пък музикални успухи! Жалка работа!

Тая статия е малко като "Пеевски е супер секси манекен"Невероятен клип!Особенно добре се приема от хората дето гърбят от мрак до зори за един хляб!И те така по плажа си ходят и песни ,танци....!Ама на сън!

Мелодията нейна оригинална ли е или от популярно чуждо парче? И ако е второто, то как е платено авторското право върху него? Иначе, с гепена музика лесно се работи, лесно се правят далеч по-стойностни неща от това!

Хората нямат кво да ядат,тя за ром и кокос си пее!Я бачкай като животно за 500-600 лв да вида ща пееш ли!Направо ще цвилиш!От глад!А като се замисля с такъв баща и като ангел да пееше пак щяха да те псуват!По добре се отдай на екзотични екскурзии и воаяжи и не се показвай много !

Местя го.

С такъв кеш зад гърба си и способности на психопат да проявява пак ще я хвалим!Красавица!Да ти е.а и държавата!

"Постоянно се сблъсквам с този предразсъдък, че съм бездарна или връзкарка." Ми..., не е предразсъдък- бездарна си, а и връзкарка!

Ром, кокос, Варадеро.

Ужасно звучене, ужасен блуткаж между поп-фолк и естрада, ужасно елементарен текст...

Браво Янче по-добре да пееш отколкото да се занимаваш с енергетика! Вервай ми!

Ха, ха ,ха поредния певчески талант на БГ. За малка държава с 6 млн население имаме най-много пеещи недоразумения. Човек направо да намрази бг музика.

Така е - номенклатурата консумира ром и кокос, а простолюдието - боза от 5 стотинки с кадаиф.

Де га таз боза от 5 ст.?

A, няма ли вече? Е, яжте тогава кисело мляко "Гавра" за 25 ст. на промоция.

Преди да пиша, пуснах едно нейно парче, не искам да хейтвам без обосновка - кофти дикция, точно като на чалга певачките - съска или шъшка - не знам точно кое.... много е зле - има солфеж, има урочци по дикция, има реторика.... има, ама няма кой да ходи....

Платените публикации са хубаво нещо. Ако се продава и нещо качествено със реклама - ОК! Обаче в случая не е така. Ако беше харесало това изпълнение на драгата публика, всички щяхме да си го пускаме и припяваме. Иначе се получава, че ни убеждават за талант дето го няма...А то с убеждение чрез налагане беше през социализъма...Сменихме строя, сем. Овчарови! Разбираме, че няма как да го знаете след като сте още в него, но това е положението... Кратък пример: Ако сте в пиано бар, отишли сте с компания, празнува ви се - и изведнъж това недоразумение...Вие на умряло...

Проблемя Янке, не е че пееш зле. Проблема е, че където и да идеш ще бъдеш дъщерята на един от най-големите айдуци, съсипвал тази страна и грабил народа и. Такава ти орисията.

Проблема е точно такъв - не може да пее! Ако имаше глас, нямаше въобще сега да тече това!

Уж иска да е независима, пък се написала " дъщерята на " сульо. Нали уж искала да пробие като ана, защо е написано яна-дъщеря. Българска простотия-хубава работа, ама българска. Да пробие на запад-тогава ще я призная. Но няма нито глас, нито визия, пък за цялостен талант да не говорим

Тя ли е написала и озаглавила статията според теб? Явно аз съм изпуснал полето, където пише, че Яна Овчарова а автор или че тя сама се представя като "дъщеря на еди-кой си"..

за ужас на българския народ малките матрьошки излизат от големите и става страшно, но моите деца няма да работят за тях, както моите родители са го правили за техните, хайде у лево....

Същия изрод като баща си.неизживян пубертет -решила да става известна.после след година две ще и омръзне и или тати ще и даде бизнес или ще влезе и то в политиката или ще замине за Виена или Лондон да наглежда на татю си сметките.бездарие.

Аз па не разбрах защо е продавала вестници от 11 годишна в Разград, а не в Бургас. Той нали е от Бургас.

В Разград звучи още по-героично.Зима,Разград,студ,глад и малкото Овне изнемощяло разнасящо вестници,докато тати върти поредната далавера за десетки милиони.Суровият живот.Но Овнето успя да изплува от крайната нищета на разградските крайни квартали и достигна до този музикален връх.

бива си те. Вече съм ти фен.

...агънцето на Овчаров. Само дето вече не е агънце, а уфсъ...

бездарна е,но защо ли си мисля че е упорита и ще ни проглушат ушите с нея.все пак тати доста краде.

...и още мога, още..е...е...е!

Парчето заслужава да спечели Златния Орфей и без да съм го слушал. Само кажи на тати той знае как стават тия работи. А защо пък не да ни представиш на Евровизия. Да се смея ли , да плача ли?

Псувай!

Жалко, преди години можеше Вальо Топлото да е продуцент ... като хоби и той

Изключително ценен коментар, разсмя ме искрено! Единият минус е от мен, погрешно натиснат ;)) бих сложила три плюса ако можех! Истината е, че не съм екперт, за да оценя гласовите данни на персоната. Музиката е просто ОК,поредното безлично парче. Поне не дразни и няма пошъл текст. Обаче клипът е потресаващ продукт на някой самодеен колектив ;)))