Холи Бери обвини бившия в расизъм към дъщеря им

Актрисата Холи Бери обвини бившия си приятел Габриел Обри в "напълно неприемливи расистки обиди" към собственото му дете.

Обратно в новината

Коментари - Холи Бери обвини бившия в расизъм към дъщеря им | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онождането на черна води до изправяне.

"бащата на Нахла отрича нейната идентичност и я нарича "наполовина черна". Е как да я нарича? 1/4 черна ли? Тая май не знае какво иска. От една страна я дразни изправянето на косата, от друга страна я дразни, че я нарича "черна"

произнася се ноола ( дълго о ) името на детето . кви са тея " нахла " нямате ли поне един двама в офиса с английски ?

А покрай теб няма ли поне един с БЪЛГАРСКИ,за да ти каже,че се пише тИя,а не тЕя?

Не на расизма и на негрите!!!

Тия черните напълно са перколясали на тема расизъм. Могат да подгонят човека за каквото си искат, стига да са малко по-известни или образовани.

жената се опитва да спре да плаща месечна издръжка на бащата, която възлиза на стотици хиляди долари. Освен това той не само е изправил коста на детето, а също така я е боядисвал по-светла, което за 6 годишно дете е малко прекалено!

Обаче на снимката и тя е с права коса :)

A тази като претрепа един с колата си и побърза да се скрие в палата си обаче полицията почука на вратата ѝ след има няма 2 часа тогава каква майка беше?

Абе тва ...чернокожите като видят зора и всички стават расисти

Не я снимат отдавна, там е проблемът. Сигурно става дума за пари, както винаги.

Сигурен ли си?!?! Тя играе в главната рола в Extant, уважаеми, който е доста успешен, така че не се изказвай неподготвен! Май теб не те снимат...

Значи на Марийчето майка и е бяла, на дъщеря и, баща и е бял, обаче дето било изцяло черно. Е к'во, трябвало е да се роди като зебра ли, че баща му да му вика, че е полубяло?:)

Ми тя що е права коса? Да не би тоз хулиган да и я езправял?

Холи е 50% бяла и 50% черна. Тя питала ли го е с коя половина си ляга?

Ама като топваше чушлето, не ти идваха на ума такива работи.

"Холи е чудесна майка и иска да защити дъщеря си от всичко"... Холи изперкала тотално, такова дело само може да нарани едно невинно дете. Що и изправял косата, ми така му харесва. Ако аз обличам дъщеряма предимно с панталони, дали това знаи, че съм сексист или просто съм предпочел по-практичната дреха?

Означава, че когато дъщеря ти стане гей не трябва да обвиняваш нея за това ...

ти отричаш основната теза на гейовете, а имено, че се раждаш различен. С други думи: 1) трябва да те съдят всички гей организация за незачитане на прават им! 2) много си тъп/а

А косата на дъщеря си изправяш ли? Или и това е от- нормално, по-нормално и даже практично?

А га пляска черното, ти харесваше, а? Ама като черното изтропа малко по- бяло, вече не те кефи? Требе да е или черно или бело:-) Човекът не е расист- просто си държи на цветовете и не иска миксажи

- какъв сладолед имате? - ми .. бел и кафев

вцичко е за париииииииииииииииии . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Bell

Симпатяга...жени се за чернокожа, ражда му се чернокожо дете, после иска да го прави бяло. Пич, да си мислил навремето. Има една поговорка - каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Ако толкова е искал бяло дете, да не се е женил за чернокожа.

тя е наполовина бяла, детето е 3/4, нормално е да е по-светличко. явно порблемът и е друг