Мика Стоичкова има нова любов в Маями

Мика Стоичкова съобщи екслузивната новина, че има нова любов в Маями, където живее от няколко месеца.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова има нова любов в Маями | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адреналин на макс, акъл на минимум. Тамън си викам айде отиде у Маями, настана спокойствие по нашта преса. Ама не. Пак Мика, цу айн цу цвай, цу дрън

Ех, Мъко, как се бях затъжила за тебе. Добре, че прати вест, че иначе дира ще фалира.

Хайде стига тъпи коментари ! Оставете я на мира! Толкова ковентари - над 200, значи или интереса е голям ,или злобарите са много.

Питам аз и отговор не ща! Така и не разбрах. Ако някоя се казва Михаела, значи съкратеното е Миха! Добре за благозвучие може да се модифицира, но как: - Мъка - беше мъка и за Иво и за Наско, а за нас всяка седмица ; - Муха - много и отива! Лети от л..но на л..но и досадно бръмчи...

Офффф, баси еФтиния PR....

Дреме ми кой я жули тая.

208 коментара, не е като да няма интерес към нея, нали?

Докога ще ни занимават с тази особа!?

Ексклузивната ноовинаааааа??? Ти да видиш...ексклузивно. Мико микоооо, не разбрали че тука никой не го еня за тебе, псевдо звездичке. Любящ, романтичен, адреналин на макс...ми к'во ни информираш като ни е все едно.

"Голямата бяла птица" ( да ме извиняват патките ) иска да се похвали с нещо. След като Иво и Наско и биха дузпата, се чуди как да привлече малко внимание и припомни за съществуването си

МотИКА Стоичкова е супер! Ако се върне в РБ сериозно ще подпомогне развитието на селските райони с Американската програма на ЕС! Хвала на такива деца!

И после разправят, че няма не успели българи в Хамериката? Този "щастливец", явно много е закъсал горкия...

Някой пак е объркал сърбежа с трепета!

Аман от "звезди"! От Мъка Стоичкова май се интересува само Райнето. Изглежда, че има спонсорски договор?

Коя пък беше тая? Не си спомням да е минавало нейното име през погледа ми!!!!Млади ш..рантийки много.......

KaiRen

Ексклузивна новина???? Ти да видиш! А може би ще е ексклузивно и по отношение на месечният й цикъл? И ще ни запознае ли с подробностите? Много ще ни е важно!

Не,пиленце,защо се взимаш толкова на сериозно?Никой не се интересува от теб,защото с нищо не си допринесла за развитието на света.Да не си Мерил Стрийп или двойничката й?

МотИКА СТОИЧКОВА

Тая новина ми счупи тъпомера. Искам да знам младите правят ли секс!!!

Що ни занимавате с глупости ?! Коя е тая ? Защо мислите, че трябва да ни интересува глезената дъщеря на глезения татко къде и с кого се глези?

ИМАМЕ НОВИНА ДРАГИ ЧИТАТЕЛИ : МИКА - КУХАТА ЛЕЙКА - СИ ИМА НОВ ПРИЯТЕЛ...?! КУХИ СА И ДРАСКАЧИТЕ НА ПОДОБНИ СТАТИИ...!!! АМАН !

Дащнова не е тъпа! Тя учи вишУ на пилона в Сохо

Мика ли е толкова "куха" или журналистите са толкова нагли, че ни занимават с откровени простотии!?

Колко са жалки драскачите на подобни статии ! Видно е , че се ровичкат около нейната особа само за някой лев отгоре.Абсолютна тъпня !!!

Nqkoj si

" Тази тема явно още силно вълнува обществото..." Уверявам те, че никой в "обществото" не се вълнува от и за теб... освен един-двама журналисти, на които плащат твоите "ПиАр-и", троши на баща си паричките в Маями и виж дали някой от местното "общество" ще се развълнува от твоите гаджета... и изобщо от теб.

цялата нация да празнува, щото една 20 годишна кифла си е хванала гадже ( или то нея), така ли ??

Мика квото и да дрънка, все в България виси да се хвали колко е велика и щастлива в Америка. Що не занимава американските медии със себе си - щото там няма кой да й обърне внимание.

Зьщо ни занимавате с такива никак8вици като мика и Н.Лозанова.До следващия път ще бъдат влюбени в други

Към саксапилна и умна:Да не би цепката да е хоризонтално разположена,иначе момето си е селска чест от Маскани,как ли се е забъркало в купона с Иво и Наско,вероятно в тъмното кой кого хване.Боже колко нещастие и простотия и по наште родни друми

"Мика Стоичкова съобщи екслузивната новина..." Ексклузивна тъпотия.

Що ни занимават с ненужни глупости... ?

На кого му пука за това...

Платена "новина",хич не ни дреме на кого го....за каква се мисли като е легнала на гърба на баща си.Подобна е ситуацията с фамилия Вапцарови,то не Кольо,не бе Борко, не бе Мая....ще се счупи клона.Журналистите правят добра реклама на знайни и незнайни търтеи и болни мозъци

Може и да е хванала ново гадже, но си е грозновата.

не всички са красиви като теб! Останалите, които наричаш грозновати, нямат ли право да се влюбват, да имат семейство и деца? Майка ти да не би да е световно известна красавица, получила правото да те роди??

snowmark

Аз се чудех,защо сън не ме хващаше...Вече ми е по-спокойно...

Мама му стара на кого му пука, че Мика Стоичкова едва стигнала в САЩ и вече се влюбила и се обзавела с гадже??? Ми да е жива и здрава. Аз не бях чувал целокупният народ да се вълнува силно от това тя сама ли си ляга с САЩ или си е намерила любовник. Защо два дена ми стои тази новина най-отгоре??? Май е платен ПР да и се чува името, мен ако питата :-(

Колкото работи в най-голямата телевизия в Маями, толкова и ново гадже има. Тоест - никак.

Изключително важна новина!Не е маловажна като ЧСамотна майка с 2 деца няма хляб!Важното е че Мика я засърбяло и някой я начесал!

Хайде, стига сте ни занимавали с тази ..................! ДА ХОДИ НА МАЙНАТА СИ!!!

Чета герите на материалите: ... Мика Стоичкова; Холи Бери... Боже, кой болен мозък слага едната до другата?!!! Я изхвърлете едната от тях! Коя, нека Дир-а да прецени!

господа юрналисти, нима няма за какво да пишете или толкова си го можете този занаят, че занимавате обществото с дущерята на известен в миналото наш футболист??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а котката на вуйчо ми пресече улицата и се качи на едно дърво!

Виж ти! Вече съм спокоен! Тази жизненоважна за Райнето и целия български народ новина, ме зарадва! Оказва се, че и в Щатите явно има закъсали българи... щом и Мъка Стоичкова се е уредила

Трябва да си адски тъпа, за да оставиш най-готиния български мъж Иво Аръков!

Миличко момиченце - раче

А да видим на кой му пука. Това е една велика новина. Много народ не го хващаше сън дали на Мика има кой да и го тика. Сега спи спокойно народе, а този влюбения да знае къв бой ще яде по късно като не е вече влюбен.

ох,слава богу!след тази новина животат ми наистина придоби смисал!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И баща и Ицето си има нова любов в Майами на годините на Мика, която е репортерка на хиспаската телевизия в USA, univision. Заедно бяха в Белорусия преди седмица да коментират мача с Мексико. Камата е налапал джама с тази секси хиспанка. Абе гени на похотта, затова и Мика е толкова палава с мъжете.