OneRepublic с първи концерт в България

Мултиплатинените автори на „Counting Stars”, “If I lose myself” и „Apologize” идват на 2 юни.

Обратно в новината

Коментари - OneRepublic с първи концерт в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предпочитам Николина Чакърдъкова и уникалната Българска музика : ) Със здраве !

Престанете да хейтвате и да изпростявате, ако не познавате дадена група и не харесвате подобен тип музика, поне не изказвайте негативното и просташкото си мнение относно световно признати музиканти.

тея кой ги слуша, само разни деца 15 годишни и евентуално някакви клефки, които сега ще ми нацъкат минуси... чакаме някоя рок легенда, с истинска мъжка музика, че такива момченца с женски гласове не са за слушане...

Ами продължавай да си ги чакаш,какво...сереш в ефира???

А ти, Мартинчо, да не си от тези модерните момченца с лимба и тесни дънки по тънките крака? И аз съм сигурен, че на концерта на тези публиката ще е само от тийнейджъри, както се случва винаги на подобни групи... Все едно концерт на сити или кока кола....едно и също. Мейнстрийм.

Извинете тц, ако бяхте Слънце би могло всичко да се върти около вас....но явно не сте. Така както сте се изказали само вие сте важен и значим, е не е точно така. Има млади момичета и момчета, които са съвременници и харесват новите групи и с удоволствие биха посетили концерта. Има една приказка: На вкус и цвет, тавариш нет! :)

АЗ....и съм далеч над 15 годишна...Те всички прикрити чалгари казват ,че са рокаджии

Такава глупост едва ли някой е чел... А пък ти май се вписваш в т.нар. "клефки", ама тва не го усети

ех тролчета...това че вие не ги знаете нищо не значи.. бандата е стархотна ,ходете си при ивана драгана и сяна

ГоспЪл- не госпЕл. Госпъл е жанр в музиката и води началото си от църковните песнопения.Gospel-госпЪл, МайкЪл- не МайкЕл. Групата би звучала добре на открито и на по- ниска цена на билетите е вероятно да има повече публика- едва ли ще напълнят Арената и нямат сценични ефекти, които непременно да изискват този концерт да е в зала през юни.

Кой е тоя заспал човек на снимката?

Тази година - One Republic, догодина - New World Order!

super

Bell

Веселин Маринов ще събере повече хора на своя Коледен концерт, отколкто тия.