Камерън: Ще бъдете шокирани от новия ”Аватар”

Джеймс Камерън заяви, че хората ще бъдат шокирани, когато видят трите продължения на "Аватар", които ще започнат да се снимат през 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Камерън: Ще бъдете шокирани от новия ”Аватар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е голям филм. Жалко, че всезнаещите, всеможещите и вечно бедните (по между другото) българе не можаха да вникнат в критиката към американският и западният империализъм като цяло и съжителството в мир с Природата. Не знам да знаете, скъпи прокъсани български цървули, но билети в лондонският IMAX имаше само за три месеца напред в продължение на почти половин година.

Това е така защото в Лондон не пускат филмите на 130 dBm и не турят лентата на обратно и вместо филма да е 3D да го гледатe вдлъбнат.

Пич, ние така и така си гледаме с отворени усти. НЕма нужда да гледаме нещо...

Еййй все недоволни бе! Боза било! Я да видим Българска кинематография и студио Бояна кога ще направят такъв филм - след 500 или 1000 години еволюция! Като не ви харесва - трайте си и толкоз!

Нема па! на всички ще казвам че не ми харесва! Ти си трай!

Светът на Пандора е рендериран с български продукт обаче. Със съвсем български, нарича се v-ray. Доста сериозна българска следа е това и при това не само в "Аватар". Специалните ефекти в много филми напоследък се правят с помоща на v-ray. Затова нека не се подценяваме! Нека да се информираме повече и да се радваме, че има такива млади, талантливи, умни и красиви българи, които при това са избрали да живеят и да работят при български условия.

"трите продължения"??!! WTF - Аз вече съм шокиран.

Да ще бъдем шокирани от тъпотията на поредната американска боза хахахахах

Ще бъдем шокирани - вместо от Покахонтас, ще са откраднали сценария от Покемон

ПИПО

Ченгел, точно тука бъркаш. Самият Камерън каза, че пресъздава именно американската външна политика и американската армия. Във втората част е искал да пресъздаде избиването на индианците. Твърди се още, че е имало натиск върху него и затова филма се бави. Интервюто му е в нета, проче ти го.

Виж това би било интересно, сега ще цъкна да видя!

Когато гледах филма "Аватар", усещането ми беше, като че чета роман на Карл Май, Майн Рид или Джеймс Фенимор Купър. Приказност, реалност и фантастика представени типично по американски, въпреки че Камерън е канадец. Обаче, геноцидът към индианците е Вътрешна Американска Политика. Във Външна се проявява години по-късно към други нации и етноси. Филмите му "Титаник", "Соларис", "Рамбо-първа кръв част II", "Пришълците", "Терминатор", "Точка на пречупване" и някои други са ми любими. Но, с малки изключения, продълженията на хитови ленти не достигат успеха на първия филм. Лично и неангажиращо Ви мнение :)

Абе боза ама поне и ние да можехме нещо такова да направим, поне заради мангизите

Защо? Само съветски бози ли да гледаме? Те и руснаците не искат да ги гледат вече.

те и боза немат.....само квас