Занев: Не съм предлагал пари на Бърканичков

Дни след финала на "Survivor", който беше спечелен от хърватския футболист Ваня Джаферович, Светльо Бърканичков обвини Светльо Занев в корупция.

Обратно в новината

Коментари - Занев: Не съм предлагал пари на Бърканичков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От думите на Барканичков,"от 8 месеца знаех кой е победителят" преди още да се знае вотът на зрителя. Е ясно е, че всичко е нагласено, в това число и вотът на зрителя.

до 674 - В първи клас се изучава действието събиране и след като знаеш вота на останалите си напълно ясно, че вотът на зрителите където и да отиде, няма никакво значение. Бърканичков, макар и бивш фудболуст, явно е по-добър от теб по аритметика :D

Истината е че както в живота така и в това предаване достойните,добрите и честните нямат шанс.Това е пълна порнография и не мисля че си заслужава да си губим времето гледайки го.

За мен най-достоен като човек беше Емо,та дори и Крумчо се оказа пич,имаха доста повече качества от т.н шаман,който в първия си сезон беше пълно дуре,а сега не показа нищо освен чупене на стойки.

А какво става с парите за каузата на доктора? Нищо не чухме по въпроса.

Става като отговора на парламента за проблемите на бедните - "да го духат бедните" от Сътворението на света.

Защо през цялото предаване ни бутаха размислите и страстите на стратега Ваня? Защо подариха последната игра на Занев? Защо жури сървайвъри избира победителя, а се пренебрегва вота на няколко хиляди зрители? Защо се обявява кастинг след като в предаването влизат "стари звезди" и още толкова тук-так не успели такива?

Ами щото!!!

Плешивият Сбърканичков,по думите на класната ръководителка на куция хърватин, е двоен предател, на племето и на нацията.

Тримата финалисти-Ваня стратега,комплексара Занев и Митко интелекта. Йори и Ваня водеха играта докато Занев мислеше с долната си глава

G&R

Най тъжното и смешното в случая "Сървайвър" е, че продукцията се гледа от истински сървайвъри (българските зрители), а шепа избраници си , разпределят зрителски пари в играта "Бързи, Смели, Сръчни на екзотично място"

Записа ли се за кастинга за следващия Сървайвър?

За минусите- не гледайте сламката- гледайте гредата. Памела стана брадър за 300 000 само за да се врътне пред камерата.

Това не е никакво истинско риалити. Требваше да дават как Занев опъва Надка в палатката. Дъщеря му и жена му щеха да има какво да видят.

Барни и Занев много добре знаят истината,а самата случка я казаха дори в едно от предаванията-футболистчето бил закъсал яко,Занев му е услужил с пари преди време,дълга още стои,ама и двамата ръсят простотии-Бърканичков не стига че не е върнал парите ами и за подкуп рИве,а Занев толкова нас...ран,че го е срам да си иска парите,може би е очаквал да му ги върнат като глас.

Гледах с удоволствие до момента, в който започнаха уговорките. Съжалявам за загубеното време. Това не беше Сървайвар, а селския мегдан, кой - кого ще прецака. Разбра се че Ваня ще спечели, не защото не участваше в интригите, а защото журито беше от Нага. Ако има следващи сезони, надявам се да бъдат наистина оцеляващи в честния смисъл на думата, другото е интригантство и за него няма смисъл да се ходи някъде, в България се получава много добре, няма нужда от екзотични острови.

Ти пък? Как може да даваш такива предложения? Нали целта на екипа е да си изкарат една хубаваааа почивка някъде на по-екзотично местенце.

Просто е. Пускат ги в Сибир при примерно -65 градуса и ги оставят месец-два, без правото да ходят в населени места и да получават нещо от хора. Който отцелее, печели. ;)

оТцеляването се пише без Т!!! Ние всички българи оцеляваме в много по- екстремни условия от Survivor. Яд ме е , че няма награди , а хората или се гътват, или изперкват. Но никой да не се залъгва, че няма да има оцелели един ден .

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо............реалити шоу!

Ами то се видя кой е купувал гласове - как иначе ще си обясните изненадващия вот на Агонцев, който се изпокара със Занев, а накрая точно за него гласува, даже без да зададе въпроси на финалистите, хич не изглеждаше разколебан дали все пак да не гласува за "приятелчето си" Митко.

Ти Сбарканичков си една огромна тапа овца .и противното нещо играло някога сарваивар Отврат овча

А ти защо не вземеш да се научиш да пишеш грамотно...

Митко беше класи над цялата тази паплач събрана там!Зрителите си го избраха,защото как да не го харесваш? Но накрая нереализирания хърватски бонбон спечели... Поне Занев си получи урока!

Какво толкова го възхвалявате тоя Митко? Освен да прави някакви коментари за другите и да ги дразни с вмирисаната си риба ( той май само с нея си говореше и на камерата!), не го видях друго да прави. Опа, пропуснах - също така и медитираше, включително и на игрите, които успя да спечели.

Е да питам аз сега ФУТБОЛИСТИТЕ ... купехте ли си мача а ? И призовавам БФС да се само сезира ..

Той сега може да си измисля какво ли не. Ама, че гаден предател. Нали уж Занев му беше приятел! Гледа да го очерни и след предаването.

и ко? па излъгаха ива! това издание беше за нея. тя да спечели. ко да прайш? мушеници!

Набедения за стратег Ваня, беше информиран и насочван от продуцентите през цялото време на формата. В същата схема участваха Йори и Занев. Цялата "игра" си беше една голяма манипулация за зрителите. Крайната идея на Милошев беше да има равенство на гласовете накрая, преди гласуването с СМС, което трябваше да направи победител Занев. Но Бърканичков им обърка всичко, отказвайки 15 000

Как така се вкарва микрофон в играта за дискредитиране на участник, а на други е позволено да си пишат стратегията върху лист, сякаш са отишли на почивка, а не да оцеляват.

Защо се толерираше подобно нещо - размяна на информация с бележчици от участници на самотен остров. Нали целта беше уж да стоят на острова и да не знаят какво става в племето. Така се губи смисълът на играта.

Никога повече Сървайвър!Всичко точно като в България!Ако не си в някоя партия,мафия,нямаш шанс да успееш!

На мен пък ми беше интересно и, ако има следващ сезон, ще го гледам с удоволствие. Нещо, което не мога да кажа за "Простаците в къщата".

Омаловажаваш успеха на Митко. Да накараш хиляди хора да гласуват за теб е по- голям успех от успеха да ти връчат чека. Това с партиите и т.н. са сделки- не успех.

Търсите честност и справедливост в едно шоу изградено на лъжи и манипулации, водено от интереса на кинтите и организирано от БГ тарикати.

Браво, Барни, ти си първият човек, който се осмели да каже, че финалната игра беше подарена на Занев.

Не беше само финалната игра

Бърканичков просто се оправдява за това че е ТЪП. Сега се е услетил и трябва да каже нещо в своя защита. Предложили му пари чрез трети човек .... е що пък Ваня да не го е пратил този трети .... Абе много обичат да говорят след като е станала работата и без да споменават имена. Ми като си пич давай направо още като са ти предложили .... сега на какъв се правиш ... на жертва???

Не го е пратил Ваня, а Милошев - само че резултатът е "backfire" ! Пратил го е щото е добре за рейтинга победителят да е най-достойният - а не сега да му се налага да си поръчва статии в dir.bg, оправдания, опровержения и т.н. Кофтито е че го правят на гърба на други хора !..

Интересна логика имаш.Само ми обясни, какво ще спечели Ваня от това, да изпрати трети човек при Бърканичков, за да го убеди да гласува за Занев.

Прави му чест това изказване.А за Занев-безспорно страхотен играч но кофти личност.

Кой се интересува от вас беее ?

Аз лично се интересувам не щото са раздадени толкоз-много-пари (справка: наградата сега е само 100к, а предни години беше 200к+), а просто заради гнусната физиономия от картинката на статията! Противно ми е и понеже плюят върху друг човек, който се оказа по-достоен от победителя (справка: гласуването на зрителя)!

Крайно време е да има истинско порно в тези предавания. Биг Брадър са на една крачка, Сървайвър ги следва по петите. Кой ще се пробва на следващия кастинг?!?

И какво лошо имаше ,всички да вземат по 6-7 хилки ? Но предатели винаги има ,особено в Бг!

Верно е! Това му беше грешката на Агонцев, и така Ваня го прецака - като каза "да се дели по равно". Всъщност можеше победителят да вземе 50% (или 30-40), понеже все пак е Победител, а останалите пари да се разделят сред журито или според заслугите и постиженията !

Правилата на играта не позволяват такива пазарлъци. за наградата. Наградата я получава победителят- останалите получават други награди ако имат заслуги, а всички участници получават хонорар за участието си. Всички от журито гласуваха за тримата победители по лични причини, според отношенията си, а не според това кой от тримата има заслуги и кой най- добре се е справил в състезанието и действително може да оцелее в такива условия. Да надхитриш някого в тази игра не означава да се скатаваш- не можел сам на острова, не можел да държи тежести, не можел да пътува ...

Не е това смисълът на Сървайвър. Не става само с пари...

Най-добрият сървайвър е Георги Костадинов-без интриги.без спасителни острови.и 7 за него от журито- .

Играта се развива по "сценарий в движение", така че печели този който продуцентите решат. Макар, че бях изцяло за Митко да е победител, смятам че играта за втори финалист беше подбрана недвусмислено за най-подходяща точно за Митко. Също много харесвах Занев, но на последната игра си пролича ясно, че Ива Пранджева му подари играта.

То и предната игра беше за Митко, който винаги печелеше игрите за памет, а я подариха на Ваня? Така че...

Самото заглавие е гнусно - "Занев ми предложи пари"; и после четем вътре "ама чрез друг човек". Занев едва ли е знаел че предлагат пари от негово име! И накрая това му коства победата - щото Бърканичков тотално се Обърка и може би от обида гласува за Ваня, дето с нищо не блестеше през целия сезон! Лично според мен тая награда най-добре да я дарят за благотворителност; или поне 40% от нея!

Има толкова милионери, че и милиардери в България, ти хвърли око на стоте хил. на победителя. Да дават благотворително, тези, които забогатяха от кражби в държавата и експлоатация на хората ! Ама те са и стиснати.

Всъщност не е въпроса в парите - а че трябва да ги вземе най-достойният, понеже ги дават Публично, през Националния ефир! Ваня определено не беше достоен за тях! Ако толкова сме зле, че не можем да преценим кой е по-достоен за наградата - много жалко за нас!

Трябваше този сезон да направят и един, който да седи на острова на победителя и накрая да го представят в София за получаване на наградата. По-награсена работа нямаше как да има. Само не знам по каква причина бутаха Ваня до финала. Той ли взе парит в дествителност или само се снима с чека. Смешен Милошев и си-е омазаха всичко...

И сега какво се оказа, че всички българи са евтини и безчестни лицемери. Добре че имаше един чужденец, който да има поне малко смелост, достойнство и чест за да ги изобличи. Дано всички гледали да си вземат поуката от видяното и да променят реалноста в България иначе сме обречени.

Честно си игра и Димитър, той трябваше да е победител. Ние и една игра не можем да направим ,без да е нагласено всичко......................

Мишок си Бърканичков.Никога не си бил и добър футболист,а тук си доказал и що за долна и завистлива селска душица си.Не стига че дали наградата на някакъв измислен чужденец само и само да не спечели българин който ги е победил в игрите,ами и на всичкото отгоре злорадстват-видя ли,хаха,ти ме победи,но ние пък дадохме наградата на чужденеца,защото утре ще си замине от България.А ти дето си уж голям играч ще си като нас победените-с празни ръце,защото друг българин не може да е повече от мене.

А бе Барни верно не е кой знае какъв футболер,ама пък не съм чул за великия моряк Светльо или великия режисьор Митьо никъде,като ще си ги мерят на тази основа...най-успешен се води най-големия убитак,мутрата Агонцев,аре няма нужда...

Бърканичков е полуграмотен ритнитопковец, така че не може да му се има доверие И ТАКА НАТАТЪК И ТАКА НАТАТЪК..........:)))))))

Не е нужно да му вярваш. По-важно е, че каза истината.

А дано, ама надали ;)

15 000 - това е била цената на гласа на Бърканичков. По-евтин е бил този на Агонцев. Продукцията е бутала Занев и Ваня през цялата игра

Биг Брадър си направи и Сървайвър...Жалко за идеята в това предаване. В БГ всичко е един гУем Та*ак...

Превърнаха този формат в Биг Брадър на открито. Многото предавания на Сървайвър по AXN, които съм гледал показват съсвем други страни от човешката природа. И там има интриги, но режисьорите ги излъчват много умерено и наблягат на състезателния елемент на играта. Тука е точно обратното, още от кастинга избират хора които да се карат през цялото време.

Много ми е чудно защо по време на играта дир-а изобщо не коментираше Сървайвър, а само Биг Брадър! И изведнъж - хоп! - има някаква интрига и тук, дай да напишем статия ....

Този сезон беше пълна мексиканска драма - стана бетер Биг Брадър. Грешка беше да се вкарат стари сървайвъри, които дойдоха само с идеята да си мъстят за старите сезони. И понеже старите бяха в непрекъснати интриги нагите си направиха играта и ако не беше Занев да ги счупи от победи в обединеното племе накрая финала щеше да е само с наги.

Не го вярвам . Ако е истина , защо не го разобличиха както направиха с Агонцеви ? Що за глупости , Бърканичков си мълчал, но не бил той , а човек от продукцията ? Кой и как пък разбра , нали всичко се снима ? Как снимаха Агонцев , а другият манипулатор не ? Важното е Занев да бъде оплют и да се отрекат победите му , защото му били подарени . Пълна глупост .

Как да го направят по време на играта, като е станало преди гласуването на края. И как да го направят, след като самата продукция учства в това. Слепи ли сте, всичко е манипулирано от Милошев

Хайде сега пък да намесим и Милошев ! И с каква цел ще манипулира играта ? Защо не предположите , че на Бърканичков е платено , за да очерни Занев и то "след дъжд качулка ". Бърканичков , който не може да каже две нормални думи и след всяка буква казва " и така нататък ,и така нататък ...."Откъде толкова акъл в него и търпение да дочака финала и тогава да наказва ? Всеки един от участниците е отишъл с цел победа , друг въпрос е кой и как стигна до финала . Ако Занев не беше с тази слаба психика и да се оставя да го изкарват от равновесие , дали нямаше той да е победител ? Така и си създаде врагове . Не всеки понася да му кажат истината в очите . Просто беше открит , а не подмолен като Ваня . Митето е любимец на публиката , също и мой , но той не е типичният "сървайвър". Ако можеше първото място да се раздели ,то е за Занев и Митето.

Момци, даже и една игра, дето е за забавление успяхте да омажете за едни пари :) Сега поне цяла България ви видя колко струвате. Излагацията цена няма, та най-добре се покрийте и не се показвайте.

бъркалка, стига с тоз следсезонен ПР! Кукловодите, дотукбехте. Кой ше ви отразява стария сизън повече, а?

Сезона вече мина,кой гласувал,кой не няма значение вече.За новия сезон трябва да направят хубав кастинг,няма нужда от неуспели бивши участници,хубаво е да се пораходят из България,има много нови лица,вече омръзнаха Агонцеви,Яна,Силвии и т.н.Нов сезон с нови участници,без познанства,роднини и т.н...а и по-здрави игри,не са на санаториум.

нема бе! Ти не виждаш ли, че по сички телевизии се едни и същи лица играят. Има даламвара неква, сигурно.

Истината е че всичко свежо дойде от новите лица-като се започне от победителя Ваня,минем през скандалната Йорданка,интересните образи на Емо и Крум,та дори заспалата Надя беше в пъти по-интересна от Пранджева,Агонцева и Ралица взети заедно.От старите дойдоха само интриги,мизерии и гнусотии.

най-добре е носителят на правата за формата Survivor просто да забрани в Бг да се прави тази игра.

Всичко в това манипулирано предаване ставаше със знанието и под инструкциите на Милошев. Същия, който в момента лъска образ всяка сутрин по благородни теми, нямащи нищо общо със Сървайвър

Лъжеш,пич! И логиката на твоето твърдение е съвсем елементарна.Спортист си,а не си се научил да губиш.Преглътни го и не ръси глупости.

Не е лъжа. Наистина са му предложили 15 000, за да гласува за Занев. Направили са го чрез човек от продукцията. Както е истина, че част от победите на Занев са манипулирани. За съжаление и победителя Ваня беше подкрепян и информиран за всичко от самата продукция.

Според мен трябва да смени регламента на гласуване и да се избира за победител този, който наистина е спечелил най-много битки и е показал ИГРА, а не някой който се е докопал до края на играта просто ей така. Занев може да е всякакъв, но показа, че е Survivor за разлика от други. Този сезон имаше много силни играчи, но като всяко БГ нещо се опорочиха нещата. Със сигурност след Ники Мартинов, надали ще се намери друг такъв оцеляващ :)))

То се оцелява повече с ум и силен дух, а не само с физическа сила. Може да си много як физически, но ако паднеш духом... Занев се изгуби някъде по пътя към парите... и се държеше много злобно и самонадеяно . А Ваня предаде всичките си приятели, но явно случи на добри хора, които въпреки всичко го подкрепиха.

Оцелява се повече с ум и силен дух, а не само с физическа сила. Може да си много як физически, но ако паднеш духом си загубен. Занев се изгуби някъде по пътя към парите... и се държеше много злобно и самонадеяно . А Ваня предаде всичките си приятели, но явно случи на добри хора, които въпреки всичко го подкрепиха. Митко беше достоен победител - без подкрепа, сам срещу всички издържа и оцеля.

Аз мисля,че Бърканичков казва истината!Не прилича на човек,който ще се забърква в интриги!А Занев,Агонцев,Йори...нямам думи...интриги,цинизъм,простотия...Досега не е имало в Сървайвър такова падение на личността!Много падна нивото на българския Сървайвър!Мисля,че трябва да подписват декларация за спазване на етикеция и въздържане от неправилни и цинични коментари и преди всичко уважение към личността на играча до теб.

Аз мисля, че Йори трябваше да я дисквалифицират още когато посегна да удари Митко. Такава вредна личност рядко се среща.

Водещият толерираше Йори да обижда и псува другите играчи без да и направи нито една забележка което не му прави чест.

Пропускаш и Ива. Голяма лицемерка е.

Не се и съмнявам, че джуджето Хаяско му е предложил пари, просто трябваше да подкрепи Митко - там му е грешката!

Не е подкрепил Митко, защото незнаейки за вота на публиката, е смятал, че Занев може да се окаже с повече гласове.