България отпадна от битката за ”Оскар”

Родното предложение за „Оскар“ в категорията „Най-добър чуждестранен филм“ отпадна от надпреварата.

Обратно в новината

Коментари - България отпадна от битката за ”Оскар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За жалост историята в българското кино е зациклила някъде от към времето на 40-50 години на миналия век точно както съветското кино беше зациклило към революцията и войната.Изтъркани сюжети и сълзливи истории,които вълнуват единствено създателите им и разчувстват все по-малко хора,понеже не казват нищо ново.

Ше дадат Осцар на България точно на кукуво лято.

Аз като чуя, че филма е за преследването на евреите - изобщо не го гледам. Тази "история" ми е ясна от времето преди Христа! ...Едно и също няма да го гледам по 1000 пъти!!! Дайте някой филм за това как евреите преследват и избиват палестинците или други араби. Това не сме го гледали май нито веднъж!

или нещо по сценарий как циганите тероризират българските пенсионери по селата. Това кога ще го заснемат на филм!???

TIREX

едно време като всико се снимаше на на ленти бе разбираемо скъпо - сега всякакви дебили изнасилват зрителите..за едната субсидия..няма по алчни от кинаджиите в булгариста няма и такава некадърност.

ма голяма тъпня тоя филм, направо ме е яд че плащам данъци с които се спонсорират некадърници

следващата година предлагам реалистичен сценарий:действието е отново в българия сле около 5 г.,българите са намалели драстично и са се концентрирали в градовете,в селата вече са останали само въоръжените,тъй като нощем ги нападат етнически нетолерантни цигани и ги ограбват и изнас.(сещате се).оказва се че пари за пенсий пак няма,тъй като 80% от българите се осигуряват в чужбина ит.н и т.н сценария ще се хареса,може да се сложи заглавие"изчезващата нация на толерантните"

"България отпадна от битката за Оскар Кофти заглавие... Стана ми неприятно... Имаме толкова талантливи оператори и режисьори... Обявете конкурс за сценарии и който спечели да се финансира продукцията.

Гоподин Ничев трябва най-после да се откаже от поръчковите теми за етническата толерантност, защото омръзнаха на хората вече!

Щом дори с евреите не минахме, значи нямаме никакви шансове.

Еврейската тема не мина.

Евентуално може нещо за агресивни лекарки, които бият дискриминирани цигани...това ще мине със сигурност...

Измислете нещо ново, тона е евреите вече се изтърка. И дайте път на младите! Стига едни и същи стари муцуни.

е нема как. Нали има собсидиа! Кой ще пусне до държавните уесни пари похарчени с некадърност?!?!?!?!? Добре, че не остават никви суеди. Прави се, несе гуеда и заминава. Прибирайпаритебе.

сУбсидия. иначе съм съгласен, но някак си губи тежест