Легендарният Удо Юргенс почина от инфаркт на 80

Удо Юргенс, певец и композитор от върховете на германската култура, почина в неделя следобед от инфаркт на 80-годишна възраст, съобщи неговият екип.

Обратно в новината

Коментари - Легендарният Удо Юргенс почина от инфаркт на 80 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

германците го боготворяха, не само музикалното му наследство е впечатляващо, но и материалното, остави 120 000 милиона!!!

за огромно наше съжаление, един даряващ радост и сърце на не едно поколение бе извикан по спешност в съвета на безсмъртните. знам, че тож самият, със своите най-земни чувства не би се съгласил да го причисляват към тази категория, но това, което той сътвори няма как да бъде отминато и да не остане в сърцата на на онез, които са наистина хора. съжаляваме много, на при нас той ще е много по-ценен, отколкото при вас. R.I.P.

За първи път чувам за тая "легенда"... явно и за последен... не че нещо да почива в мир.

Това, че си неук, не означава, че другите не са талантливи!

Израснах с хитовете му - те бяха като лъч светлина отвъд Желязната завеса. Снощи прочетох за кончината му в руски информационен сайт и много се разстроих. До късно гледах клиповете му в youtube. Беше ми ужасно тъжно! Добре е, че поне гласът му ще остане с нас! Прекрасен глас! Дано да почива в мир!

Бог да го прости! Нека почива в мир!

RIP Удо Юргенс.

Преди много много години в онези тъмни комунистически години Удо Юргенс пя на Златния Обфей в България , а след това Балкантон издаде 1 малка грамофонна плоча с негови изпълнения.Все още мисля, я имам в колекцията си!!!

Преди да пуснеш текста, си го прочети - неграмотник.

Нещо като Крусан Дебап. :)

Удо Юргенс се е научил сам да свири на пиано като дете и не е завършил консерватория... Написал е САМ и текстовете, и музиката на своите над 1000 песни, които после си ги е изпълнявал сам и много убедително. Има и една негова песен, че животът бил започвал истински на 66 години...

вече много пъти съм забелязала че Райна е не точна. Днес също така Удо не е починал сутрента а след обед в 16,25 часа. Когато се клюкарства е все едно, но когато пиша ЗА ПАРИ, ТРЯБВА ДА СЪМ ТОЧЕН? Светът загубва много с ранната смърт на Удо!

чети преди да коментираш! разхождал се е сутринта,когато се е почуствал зле,и не пише ,че е починал тогава.разбира се,че това е станало по-късно.поклон!!!

кой го интересува кога се е разхождал и какво е ял и дали е ходил в клозата. При нас/където и той живее/ се казва кога е починал а не .... А ти намери от къде да привеждаш! И какви са тези само 2000 концерта?

кой идиот слага минус на моята забележка - тази жена прави грешки. Харесва ли ви да ви лъжат?

Виж кво,у вас може и да говорите сутрЕнта,обЕснявам ,но когато коментираш се използва сутрИнта.

"ранна смърт" на 80 г.?! Теб още сега са те халосали разни болести като Алцнаймер, деменция, леко раздвояване... та какво какво ще стане докато стигнеш неговата "ранна" 80-годишнина!

бог да го прости, почиваи в мир